Forum Śląskich Motocyklistów Strona Główna Forum Śląskich Motocyklistów

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: mg1989sos
2011-04-17, 21:36
Zagłębiowsko-śląskie MotoMikołaje 2010 dla Domów Dziecka II.
Autor Wiadomość
soprano 
WIEWIÓRA

Motocykl: virago 535 '96, Yamaha YZF 600R thundercat
Imię: Ewa
Wysłany: 2010-11-02, 14:27   

MAMY JUŻ SWOJĄ STRONĘ MOTOMIKOŁAJOWĄ
http://motomikolaje.slask.pl/index.html

MarekG 
:) :P

Motocykl: XJ600
Imię: Marek
Wysłany: 2010-11-03, 09:08   

NO widzę że się wiele podziało, trochę mnie nie było, graty organizacji :)

soprano 
WIEWIÓRA

Wysłany: 2010-11-03, 14:23   

To się jeszcze pochwalę, że jest zainteresowanie ze strony TVS co do patronatu medialnego, również Dziennik Zachodni jest zainteresowany mam się tylko przypomnieć no i ESKA Radio znaczy się dało patronat :D

Pure_Evil 
SCC Team

Motocykl: Komar3 też zapiperdala
Imię: Andrzej
Wysłany: 2010-11-03, 15:52   

Mamy kolejnych sprzymierzeńców :D

VStormClub

================================================================

Propozycja miejsca spotkania Mikołajów w Katowicach to stacja Shell na parkingu pod Silesia City Center. Jeśli pogoda nam pozwoli to proponuję taką trasę przejazdu:
Przejazd,

myślę, że jest czytelna i prosta do jazdy. Mała poprawka będzie dotyczyła ulicy Warszawskiej, mianowicie nawrót pod Teatrem Wyspiańskiego, nie na Francuskiej (niestety wujek Google nie chce mi przyznać racji, że na Francuskiej zawracać nie można, a trzeba pod teatrem). Wszelkie propozycje czy sugestie mile widziane. Jeszcze mamy czas, by uzgodnić co i jak.
Ostatnio zmieniony przez Pure_Evil 2010-11-10, 20:58, w całości zmieniany 1 raz  

Cris 
call me snake...

Motocykl: Yamaha XJ600
Imię: Cris
Wysłany: 2010-11-04, 12:30   

Zabrakło mi "życia". ;( Zabrakło mi czasu ;( NIE BRAKUJE MI CHĘCI POMOCY :D
Będę i przywiozę innych. Ewcia , jesteś FANTASTYCZNA !! !!!

Agat 
Ale o co chodzi?!

Motocykl: BMW F650GS
Imię: Agata
Wysłany: 2010-11-04, 16:32   

Coś Wam powiem: łatwiej mi się żyje odkąd wiem na co stać Soprano :)
Znaczy świat jednak jest dobry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MarekG 

Wysłany: 2010-11-05, 06:13   

Jestem po rozmowie z p. Darkiem z Pogotowia Katowice, pisemko dziś wieczorem tam zawiozę ale chyba na motorze nie będą bo gdzieś do serwisu chyba już dali na przegląd i zimowanie :( ale zobaczymy

jatromb 

Motocykl: FZS 600 '99
Imię: Tomasz
Wysłany: 2010-11-08, 08:34   

wiec jesli chodzi o TZN, to zrobia dla nas zbiorke kasy w szkole, a za zebrane pieniadze we wlasnym zakresie zakupia jakies rzeczy(wstepnie ustalilismy ze beda to rzeczy dla dzieci z domu malego dziecka)..
mam tylko prosbe do kogos z was: czy ktos moglby podrzucic do szkoly plakaty akcji.. mnie niestety nie ma w tyg w dabrowie, tylko weekendy to w szkole nikogo nie ma:P.. jezeli ktos by mogl to prosze o kontakt a przekaze wszystkie szczegoly gdzie komu co i jak

Patra 

Motocykl: CB 500
Imię: Patra
Wysłany: 2010-11-08, 08:37   

W sumie ja pracuje w DG to mogę podrzucić.

soprano 
WIEWIÓRA

Wysłany: 2010-11-08, 08:44   

Jatromb podaj mi co gdzie i jak ja wszystko zawiozę. Na pw podaję mój numer telefonu bo kurcze padł mi telefon i 3/4 kontaktów straciłam ;(

soprano 
WIEWIÓRA

Wysłany: 2010-11-08, 14:49   

UWAGA!!!!!
Informacje o naszej akcji zostaną opublikowane na łamach "Wiadomości Motocyklowych", a także na stronie naszego miesięcznika "MotoRmania" :) :) :)

Słuchajcie tak sobie pomyślałam, że może by założyć Fundację czy Stowarzyszenie o nazwie DAWCY UŚMIECHU, która promowałaby bezpieczną jazdę na motocyklach i nie tylko, pokazywałaby dzieciom z Domów dziecka, że pasja (nie tylko motocyklowa) może dać sens życiu i że motocykliści to nie tylko dawcy organów ale wspaniali ludzie (oczywiście wspierałaby Domy Dziecka i organizowała akcje cyklicznie) i wspierałaby motocyklistów w trudnych chwilach np. po wypadkach pomagając w powrocie do zdrowia, czy w czasie choroby (oczywiście członków rodziny motocyklistów również) forum Miłośników Virago zbierało ostatnio pieniądze na operację dla kolegi motocyklisty i nazbierali, no tak sobie pomyślałam ale to bardzo duże przedsięwzięcie hm,hm, sama nie wiem. ??

Cris 
call me snake...

Motocykl: Yamaha XJ600
Imię: Cris
Wysłany: 2010-11-08, 15:26   

Wśród motocyklistów są lekarze , prawnicy , doradcy , biznesmeni (ki) i inni którzy mogli by dopracować temat pod względem prawnym. Uważam że Soprano ma dużo dobrych pomysłów które można zrealizować. Ewa , w miare swoich skromnych możliwości - jestem z Tobą.

MarekG 

Wysłany: 2010-11-08, 15:47   

soprano napisał/a:
UWAGA!!!!!
Informacje o naszej akcji zostaną opublikowane na łamach "Wiadomości Motocyklowych", a także na stronie naszego miesięcznika "MotoRmania" :) :) :)

Słuchajcie tak sobie pomyślałam, że może by założyć Fundację czy Stowarzyszenie o nazwie DAWCY UŚMIECHU, która promowałaby bezpieczną jazdę na motocyklach i nie tylko, pokazywałaby dzieciom z Domów dziecka, że pasja (nie tylko motocyklowa) może dać sens życiu i że motocykliści to nie tylko dawcy organów ale wspaniali ludzie (oczywiście wspierałaby Domy Dziecka i organizowała akcje cyklicznie) i wspierałaby motocyklistów w trudnych chwilach np. po wypadkach pomagając w powrocie do zdrowia, czy w czasie choroby (oczywiście członków rodziny motocyklistów również) forum Miłośników Virago zbierało ostatnio pieniądze na operację dla kolegi motocyklisty i nazbierali, no tak sobie pomyślałam ale to bardzo duże przedsięwzięcie hm,hm, sama nie wiem. ??

co do fundacji czy stowarzyszenie nie głupi pomysł tylko trzeba trochę przy tym podłubać, i fajnie jak by szło jakoś dostać się na 1% ( z podatku) to było by fajnie

MarekG 

Wysłany: 2010-11-09, 18:50   

zapomniałem napisać poszła kasa na konto :)

i załatwiłem od siebie z pracy co nieco :)

soprano 
WIEWIÓRA

Wysłany: 2010-11-11, 09:05   

Dziękujemy Marku :)

Odpowiedz do tematu