|
Hells Angels w Polsce |
| Autor |
Wiadomość |
Vanhelsing
Hardtail

Motocykl: H-D kicker only
Imię: Tomek
|
Wysłany: 2010-04-13, 07:51 Hells Angels w Polsce
|
|
|
Od 11 04 2010 prospect Hells Angels Poznań i Tychy posiadają pełne barwy i są HELLS ANGELS POLAND.
W Polskim świecie MC może zrobić się gorąco!
Na początek Hellsi proponują otwarcie sezonu motocyklowego w Poznaniu pod hasłem CITY RUN 17 4 2010.
Napewno zjadą się "goście" z całej Europy ! |
|
|
|
 |
FotoAparatka [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-04-13, 08:18 Re: Hells Angels w Polsce
|
|
|
| Vanhelsing napisał/a: | Od 11 04 2010 prospect Hells Angels Poznań i Tychy posiadają pełne barwy i są HELLS ANGELS POLAND.
Na początek Hellsi proponują otwarcie sezonu motocyklowego w Poznaniu pod hasłem CITY RUN 17 4 2010.
Napewno zjadą się "goście" z całej Europy ! |
Mała poprawka... od 10.04.2010.
pozdrawiam! |
|
|
|
 |
sorier
Motocykl: Div 600
Imię: sorier
|
Wysłany: 2010-04-13, 08:51 Re: Hells Angels w Polsce
|
|
|
| Vanhelsing napisał/a: | ...
... |
Co znaczy, że zrobi sie gorąco? Możesz rozwinąć tą myśl? |
_________________ www.Stacje Benzynowe.pl - znajdź tanią stacje
 |
|
|
|
 |
Vanhelsing
Hardtail

|
Wysłany: 2010-04-13, 11:28
|
|
|
| To że rządzi się swoimi prawami i nie będzie na pewno należał do kongresu MC. |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2010-04-13, 14:05
|
|
|
| Kto wie o co biega to wie kto nie wie to nie ma go co uświadamiać bo skoro przeżył tyle nie znając tematu to znaczy, że nie było mu to niezbędne do egzystencji. |
|
|
|
 |
sorier
Motocykl: Div 600
Imię: sorier
|
Wysłany: 2010-04-13, 14:17
|
|
|
Uwaga złota myśl:
| prezesartur napisał/a: | | Kto wie o co biega to wie kto nie wie to nie ma go co uświadamiać bo skoro przeżył tyle nie znając tematu to znaczy, że nie było mu to niezbędne do egzystencji. |
Od dzisiaj nikt nie zadaje na forum żadnych pytań, bo jeśli czegoś nie wie to znaczy że nie musi tego wiedzieć i ta wiedza jest mu zupełnie zbędna!! |
_________________ www.Stacje Benzynowe.pl - znajdź tanią stacje
 |
|
|
|
 |
Funio
Motocykl: Suzuki Gsx-R 750 Y2K
Imię: Funio
|
Wysłany: 2010-04-13, 14:38
|
|
|
| sorier napisał/a: | Uwaga złota myśl:
| prezesartur napisał/a: | | Kto wie o co biega to wie kto nie wie to nie ma go co uświadamiać bo skoro przeżył tyle nie znając tematu to znaczy, że nie było mu to niezbędne do egzystencji. |
Od dzisiaj nikt nie zadaje na forum żadnych pytań, bo jeśli czegoś nie wie to znaczy że nie musi tego wiedzieć i ta wiedza jest mu zupełnie zbędna!! |
|
|
|
|
 |
orzech
Motocykl: Sprint st 1050
Wiek: 43 Dołączył: 07 Kwi 2010 Posty: 242 Skąd: Strzemieszyce
|
Wysłany: 2010-04-13, 14:55
|
|
|
cytuje z Wikipedii : ...międzynarodowy gang motocyklowy i organizacja przestępcza... , to może by tak na drzewa spierdzielac! a nie do naszego sympatycznego kraju |
|
|
|
 |
prezesartur
|
Wysłany: 2010-04-13, 15:21
|
|
|
| sorier napisał/a: | Uwaga złota myśl:
Jedni napiszą drudzy się naczytają pojęcia nie mają co się z czym je. Potem zaczniesz się w nieodpowiednim towarzystwie swoją "wiedzą" wymądrzać powiesz coś nie tak w pizdę dostaniesz i taki będzie finał. Pewne rzeczy lepiej sobie darować. To była złota myśl.
Vanhelsing struna to już jest napięta od dłuższego czasu teraz tylko czekać aż pęknie. Jak się zacznie to się skończy ludziom jeżdżenie po zlotach... |
|
|
|
 |
Vanhelsing
Hardtail

|
Wysłany: 2010-04-13, 22:17
|
|
|
Może aż tak źle nie będzie ,ale może być inaczej.
Jak w gó...nie nie grzebiesz to nie śmierdzi.
Kolega z którym ostatnio śmigałem mieszka w Holandii ,motocykl kupił od holenderskiego "Hellsa". Da się z nimi obcować. |
|
|
|
 |
prezesartur
|
Wysłany: 2010-04-13, 22:33
|
|
|
| Z każdym się da ale to, że ktoś z jednym gada normalnie nie znaczy, że z innym będzie gadać w ogóle. Co innego postronny człek a co innego ktoś z konkurencyjnego klubu. Wątpię żeby ktoś np. z Bandidos powiedział, że da się z nimi obcować. |
|
|
|
 |
Vanhelsing
Hardtail

|
Wysłany: 2010-04-13, 22:46
|
|
|
| prezesartur napisał/a: | | Z każdym się da ale to, że ktoś z jednym gada normalnie nie znaczy, że z innym będzie gadać w ogóle. Co innego postronny człek a co innego ktoś z konkurencyjnego klubu. Wątpię żeby ktoś np. z Bandidos powiedział, że da się z nimi obcować. |
A to już inna sprawa .
A swoją drogą szkoda ,że ta impreza inauguracyjna jest w Poznaniu a nie w Tychach. |
|
|
|
 |
prezesartur
|
Wysłany: 2010-04-13, 22:48
|
|
|
| Teraz jestem bardzo do tyłu ale w zeszłym roku byłem w miarę na bieżąco i atmosfera była nieciekawa i pod ciągłym znakiem zapytania gdzie niewiadomą było raczej kiedy a nie czy... wątpię żeby się na lepsze zmieniło, a w świetle ostatnich faktów myślę, że wręcz odwrotnie. |
|
|
|
 |
FotoAparatka [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-04-13, 22:51
|
|
|
| Vanhelsing napisał/a: | | prezesartur napisał/a: | | Z każdym się da ale to, że ktoś z jednym gada normalnie nie znaczy, że z innym będzie gadać w ogóle. Co innego postronny człek a co innego ktoś z konkurencyjnego klubu. Wątpię żeby ktoś np. z Bandidos powiedział, że da się z nimi obcować. |
A to już inna sprawa .
A swoją drogą szkoda ,że ta impreza inauguracyjna jest w Poznaniu a nie w Tychach. |
Rozpoczecie sezonu 17.04 w Poznaniu zostało odwołane... |
|
|
|
 |
Pajdor

Motocykl: Fazer 600
Imię: Krzysztof
|
Wysłany: 2010-04-14, 07:40
|
|