Forum Śląskich Motocyklistów Strona Główna Forum Śląskich Motocyklistów

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
01.05.2011r. Majówka - beatyfikacja Jana Pawła II
Autor Wiadomość
giemul 

Motocykl: najlepszy na forum
Imię: NEO
Wysłany: 2011-04-24, 22:07   

Nie , ale w odróżnieniu od Ciebie , przeczytałem kilka książek o tej tematyce.

ps. rozumiem że ty byłeś przy tym jak truposz był wstał i ożył ?

Jo to mom w żici jusz wszysko , DWA RAZY !! Ale tak richtichofenfest !!

prezesartur 

Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
Wysłany: 2011-04-24, 22:23   

To się akurat stało na prawdę z tym, że wyglądało inaczej niż to opisuje biblia.

Jezus zapadł w śmierć kliniczną zanieśli go do jaskini ten nagle wstał w amoku głaz odsunął i niczym leming pobiegł do morza i się utopił. Dlatego ciała nie znaleziono.

Najlepszą drogą do nawrócenia jest mało uczęszczana droga o szerokości większej niż promień skrętu.

giemul 

Wysłany: 2011-04-24, 22:57   

ty ignorancie !! Ciała nie znaleziono bo on żyje ! Razem z Elvis'em przemierzają świat incognito.

Masters 

Motocykl: RR
Imię: Marcin
Wysłany: 2011-04-24, 23:03   

giemul, ty koniobijco jeden :D

OCC Senior 
sorry but without me

Motocykl: to zło
Imię: róży
Wysłany: 2011-04-24, 23:04   

ale cialo elvisa i merlin znaleziono
;o
wiec jak to jest? w co tu wierzyc?

TNT
[Usunięty]

Wysłany: 2011-04-25, 03:25   

w Wielkiego Motóra i Silnik Czterosuwowy !! !

:D :D :D

tomcio68 

Motocykl: Honda Shadow 1100
Imię: Grzegorz
Wysłany: 2011-04-26, 07:38   

A Bóg kocha najbardziej ateistów bo mu nie zawracają dupy swoimi problemami.

markopolo1970 
Kocham NAKEDY!

Motocykl: Suzuki B-King
Imię: Marek
Wysłany: 2011-04-26, 20:38   

accord napisał/a:
A ja panowie myśle że nie należy z tego się naśmiewać.
Nie jestem katolikiem ale Jan Paweł był wielkim człowiekiem
i kto wierzy lub nie ale chce być w tym czasie w Rzymie to jego osobista sprawa.
Do Rzymu nie jade ale składam wyrazy szacunku dla jednego z niewielu wielkich polaków !!

Wielki CZŁOWIEK? Przecież ten pan podpisał dokument nakazujący ukrywanie księży pedofilów przed wymiarem sprawiedliwości!!! Na tym ma polegać ta wielkość!!??

motobandit 

Motocykl: drag z xx sie robi
Imię: Daniel
Wysłany: 2011-04-29, 23:38   

Kosciol staje sie coraz mniej modny i coraz mniej ludzi zaczyna tam chodzic. Zaczyna sie to kojarzyc z datkami na tace i gadkami ktorych mozna posluchac na TVP2 podczas obrad sejmu. Wiec na co tam komu chodzic jak mozna tego posluchac w TV i nie muisz jeszcze za to na tace dawac a pozatym tam nie mozna zmienic kanalu i napic sie piwa :D

OCC Senior 
sorry but without me

Motocykl: to zło
Imię: róży
Wysłany: 2011-04-30, 00:11   

kosciol nie ma nic wspolnego z moda. kosciol to posrednik obiecujacy duzy zyski w zaswiatach w zamian za "malenikie" datki za zywota.
to ze coraz mniej ludzi tam chodzi to nie wina nudy a sprzecznosci kosciowa z nauka i jego zaklamania. ludzie to widza - zawsze widzieli ale teraz "maja czelnosc" o tym mowic glosno.

giemul 

Wysłany: 2011-05-01, 03:39   

Ja wczoraj jadąc na kole , walnąłem w motylka . Bidulek opadł na glebę .

Pomyślałem o najgorszym . Ale siła nadziei zakwitła w mym sercu . Padłem na kolana . Wzniosłem swe oczęta pod niebiosa a potem je zamknąwszy pomyślałem o tej niepowetowanej stracie . Otworzyłem oczy . Ciało nadal leżało bez życia . Wyciągnąłem swą trzęsącą się dłoń i nakryłem nią chłodne ciało . To co się potem stało , przerosło wszystko co mnie spotkało do tej pory w mym niecnym żywocie . Poczułem że jakaś niesamowita siła przechodząc przez moje ciało i umysł postanowiła wskrzesić to ciało bez życia . I STAŁ SIĘ CUD !! Poczułem pod dłonią ruch . Podniosłem ją i motylek odleciał .

I co ja teraz mam począć ? Kto mnie beatyfikuje ? Nie mam takiej siły przebicia jak inni uzdrawiacze ;( Może chociaż jaką małą ściepkę zrobicie , co ? Obiecuję że nie przepiję wszystkiego , tylko opony nowe do motonga kupię .

Jeżeli tobie , tak jak i mnie zależy na życiu motylków , wspomóż naszą piękną ideę małym datkiem . Pamiętaj , że to co dajesz za życia będzie ci oddane po śmierci w trójnasób !!
Nr konta do wpłaty - INTELIGO 50 1020 5558 1111 1636 5020 0068
( wpłata poniżej ceny puszki Żywca nie będzie nominowała do stania w pierwszym rzędzie na imprezie po śmierci , a chyba nie chcesz stać gdzieś z tyłu gdzie będziesz ch*ja widział , więc nie rób jaj i wpłacaj minimum 3 złocisze . Pamiętaj ! Każda twoja wpłata to mój spacer z puszką chmielu w dłoni po łące , a więc możliwość wskrzeszania kolejnych motylków ! )

PS . Wrażliwych na punkcie uczuć religijnych informuję iż powyższe miało miejsce dnia 28 kwietnia 2011 roku , około godz 17.00 , na łące w okolicach Zabrza . Jest to fakt autentyczny i opisanie go tutaj ma jedynie na celu podzielenie się wielką radością jaka mieszka w moim sercu od tamtej pory . HARLEJLUJA !! !!

Ostatnio zmieniony przez giemul 2011-05-01, 04:07, w całości zmieniany 1 raz  

prezesartur 

Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
Wysłany: 2011-05-01, 04:05   

Huj z Ciebie a nie materiał pod beatyfikację bo na to trzeba sobie zasłużyć mądrymi naukami takimi jakimi wsławił się JPII. Dziś usłyszałem bardzo mądre słowa jakimi nauczał on polityków powiedział on coś w stylu że solidarność to zgoda a nie podziały. No a ja całe życie myślałem, że solidarność to kanapka z dżemem i gdyby nie te mądre słowa umarł bym w błędnym przekonaniu. Teraz widzę jak bardzo nie doceniałem człowieka.

Znalazłem jeszcze coś fajnego

"Człowiek, który zabija Boga, nie znajdzie także ostatecznego hamulca, aby nie zabijać człowieka. Ten ostateczny hamulec jest w Bogu."
Znaczy się, że co wszyscy ateiści to potencjalni mordercy. Nie no czoła chylę Janie Pawle tyś to naprawdę mądry był.

A teraz dla wszystkich, którzy tak krytykują kupujących litra na pierwszy sprzęt zacytuję JPII

"Nie bój się, nie lękaj! Wypłyń na głębię! "

Najlepszą drogą do nawrócenia jest mało uczęszczana droga o szerokości większej niż promień skrętu.

giemul 

Wysłany: 2011-05-01, 04:09   

Rozumie , że od ciebie Prezes , wpłaty nie bedzie ?? :angry

ZGINIESZ W PIEKIELNYCH BÓLACH !! BĘDZIESZ CIEPRPIAŁ PO WSZE CZASY !!

Odpowiedz do tematu