|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
Przesunięty przez: mg1989sos 2011-10-30, 07:37 |
SCC TEAM |
| Autor |
Wiadomość |
mg1989sos
Założyciel
Motocykl: ZZR600
Imię: Michał
Wiek: 37 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 2367 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 2011-10-30, 07:29
|
|
|
co tu taka cisza .... wszyscy nieżywi po jakiejś imprezie czy co ?
a tak w ogóle.... pora na małe ogłoszenie :
SPRZEDAM (tanio ;p )
-Fiat Grande Punto - 1 szt.
-netbook - 1 szt
-świnia z jabłkiem w ryju ( wygląda na udomowioną ) - 1 szt
-biedronka ( chyba nie z biedronki ) - 1 szt
-tankbag Kappa ( idealnie nadaję się na prezent, np. urodzinowy ) - 1 szt
-koszulka ( niby męska.. ale kto wie ) - 1 szt
aaa i zapomniałbym...
-zdjęcie... jakieś takie zakazane mordy .. przysiągłbym że gdzieś ich już kiedyś widziałem - 1 szt
propozycję cenowe proszę kierować na PW,
wszelkie podobieństwa do rzeczy zgubionych/zostawionych wczoraj na jakiejś imprezie zupełnie przypadkowe .... |
|
|
|
 |
vit66
Motocykl: VFR 750F RC24
|
Wysłany: 2011-10-30, 07:49
|
|
|
Witam dzisiaj juz z Katowic. Choc na te kilka dni Czy słońce jakies jest przewidziane ? |
|
|
|
 |
Pure_Evil
SCC Team

Motocykl: Komar3 też zapiperdala
Imię: Andrzej
Wiek: 51 Dołączył: 22 Kwi 2010 Posty: 2459 Skąd: Katowice
|
Wysłany: 2011-10-30, 09:31
|
|
|
Panie Michale:
1. Ogloszenia handlowe nie w tym dziale.
2. Ogloszenia nie spelniaa warunkow (chyba regulaminu forum - nie chce mi sie tego szukac), mianowicie:
a) gdzie zdjecia sprzedawanych przedmiotow?
b) brak ceny.
Wnosze wiec do admimistratora Forum o ukaranie ogloszeniodawcy paseczkiem zwanym warn.
Mody MODY MOOOODYYY zyjesz
Czy wogole ktos zyje po wczorajszym
Bryy Witku, zaluj, ze wczoraj Cie z nami nie bylo... |
_________________ "Wydra (do Abbiego): za słaby jesteś by się poddać i odejść, lepi trwać w tym i pogrążać się do samego końca"
...bo widzisz Wyderku, Abbi jest jak JP II będzie tyrał tu do dnia ostatniego, nie jak ten XVI z Niemiec - do emerytury tylko. |
| Ostatnio zmieniony przez Pure_Evil 2011-10-30, 09:32, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Agat
Ale o co chodzi?!

Motocykl: BMW F650GS
Imię: Agata
|
Wysłany: 2011-10-30, 09:32
|
|
|
| Cris napisał/a: | | Dziekuje za okazana pomoc. Jest mi wstyd ze mogliscie oglądać mnie w takim stanie. No coz , wszyscy mamy słabsze dni. Szczegolne podziękowania kieruje do Haliny. Mam nadzieję ze nikomu nie ublizylem. Jesli TAK , to przepraszam. Wlasnie sie obudzilem. Cris. |
Szczerze Cris to starales sie jak mogłeś - tylko większość juz wie na co cię stać wiec stara sie nie reagować. Powiem tylko jedno: nigdy wiecej nie próbuj mnie dotknąć nawet jednym małym paluszkiem jak jesteś narabany! |
_________________ Moje moto – Złodziej Dusz!
 |
| Ostatnio zmieniony przez Agat 2011-10-30, 09:37, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Abaddon [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-10-30, 09:32
|
|
|
ledwo, ale żyję |
|
|
|
 |
Agat
Ale o co chodzi?!

Motocykl: BMW F650GS
Imię: Agata
|
Wysłany: 2011-10-30, 09:34
|
|
|
| mg1989sos napisał/a: |
SPRZEDAM (tanio ;p )
-Fiat Grande Punto - 1 szt.
-netbook - 1 szt
-świnia z jabłkiem w ryju ( wygląda na udomowioną ) - 1 szt
-biedronka ( chyba nie z biedronki ) - 1 szt
-tankbag Kappa ( idealnie nadaję się na prezent, np. urodzinowy ) - 1 szt
-koszulka ( niby męska.. ale kto wie ) - 1 szt
aaa i zapomniałbym...
-zdjęcie... jakieś takie zakazane mordy .. przysiągłbym że gdzieś ich już kiedyś widziałem - 1 szt
A kaleka może dostac za darmo?
propozycję cenowe proszę kierować na PW,
wszelkie podobieństwa do rzeczy zgubionych/zostawionych wczoraj na jakiejś imprezie zupełnie przypadkowe .... |
[ Dodano: 2011-10-30, 09:35 ]
Hej Abbadon dobrze ze żyjesz
[ Dodano: 2011-10-30, 09:35 ]
Pure Evil czekamy na ci mili |
_________________ Moje moto – Złodziej Dusz!
 |
|
|
|
 |
Abaddon [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-10-30, 09:41
|
|
|
| Agat napisał/a: |
Hej Abbadon dobrze ze żyjesz
|
A co to za życie...
Fajnie i miło było poznać Was wszystkich i całe szczęście, że "na dzień dobry" nie byłem po %, bo niewiele bym pamiętał
Mam nadzieję, że Łukasz nie ma pretensji... |
|
|
|
 |
Cris
call me snake...

Motocykl: Yamaha XJ600
Imię: Cris
Wiek: 59 Dołączył: 06 Paź 2010 Posty: 3401 Skąd: Milton Keynes UK
|
Wysłany: 2011-10-30, 09:50
|
|
|
| Agat napisał/a: | | Cris napisał/a: | | Dziekuje za okazana pomoc. Jest mi wstyd ze mogliscie oglądać mnie w takim stanie. No coz , wszyscy mamy słabsze dni. Szczegolne podziękowania kieruje do Haliny. Mam nadzieję ze nikomu nie ublizylem. Jesli TAK , to przepraszam. Wlasnie sie obudzilem. Cris. |
Szczerze Cris to starales sie jak mogłeś - tylko większość juz wie na co cię stać wiec stara sie nie reagować. Powiem tylko jedno: nigdy wiecej nie próbuj mnie dotknąć nawet jednym małym paluszkiem jak jesteś narabany! |
Chciałem sie tylko pożegnać. |
_________________ Wróg publiczny nr 1 |
|
|
|
 |
tomek_tm
FE80

Motocykl: CB 600
Imię: Tomek
|
Wysłany: 2011-10-30, 10:17
|
|
|
Heloł, przepraszam że nie dotarłem, czytam że "grubo" było no to może i dobrze że sie nie pojawiłem, bo jeszcze poznali by mnie nie którzy z tej "nie lepszej strony", oczywiscie ci, którzy nie znają Zdrówka Wam życze dzisiaj |
|
|
 |
Cris
call me snake...

|
Wysłany: 2011-10-30, 10:30
|
|
|
| Yogi, jak będzie sie palił budynek to będziesz stał i czekał na "odpowiednie służby"? AGatko , mysle ze zbyt wyolbrzymiasz. |
|
|
|
 |
mg1989sos
Założyciel
Motocykl: ZZR600
Imię: Michał
Wiek: 37 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 2367 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 2011-10-30, 10:53
|
|
|
| tomek_tm napisał/a: | Zdrówka Wam życze dzisiaj |
ooooj niektórym się przyda |
|
|
|
 |
Yogi
Instruktorek

Motocykl: FirekBladek 929
Imię: Łukasz
|
Wysłany: 2011-10-30, 11:30
|
|
|
| Cris napisał/a: | | Yogi, jak będzie sie palił budynek to będziesz stał i czekał na "odpowiednie służby"? AGatko , mysle ze zbyt wyolbrzymiasz. |
jesli chodzi o ratowanie ludzi, to nie nie bede stał tylko bede ich ratował, ale nie bede biegal z wiadrem wody i gasi pożar w mieszkaniu. Bo w dupie byłes i gówno widziałeś, a jak chcesz sie bawic w policjanta to w kiosku sa takie zestawy klik przebierzesz i bedziesz mogł po pokoju biegac i zatrzymywac przestepców. Ale nie zycze sobie ja i zarówno inni nasi znajomi zebys robil tego typu sceny jakie zrobiles wczoraj, bo zaufaj mi jak by łebek poszedł po kolegow i by Ci wpierdolili to nawet bym palcem nie kiwł zeby Ci pomóc bo sam sie o to prosisz Dorosły Człowieku !! |
_________________ Motocyklowa Szkoła Vmax
Szkolenia z zakresu kat. AM, A1, A2, A
Doskonalenie Jazdy
Wyjazdy na tory wyścigowe Polska, Europa
Sosnowiec - Zagórze
Braci Mieroszewskich 124 teren Expo Silesia
www.oskvmax.pl
www.facebook.pl/oskvmax
 |
|
|
|
 |
Abaddon [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-10-30, 11:42
|
|
|
O fuck Coś mnie ominęło? |
|
|
|
 |
Cris
call me snake...

|
Wysłany: 2011-10-30, 11:51
|
|
|
| Yogi napisał/a: | | Cris napisał/a: | | Yogi, jak będzie sie palił budynek to będziesz stał i czekał na "odpowiednie służby"? AGatko , mysle ze zbyt wyolbrzymiasz. |
jesli chodzi o ratowanie ludzi, to nie nie bede stał tylko bede ich ratował, ale nie bede biegal z wiadrem wody i gasi pożar w mieszkaniu. Bo w dupie byłes i gówno widziałeś, a jak chcesz sie bawic w policjanta to w kiosku sa takie zestawy klik przebierzesz i bedziesz mogł po pokoju biegac i zatrzymywac przestepców. Ale nie zycze sobie ja i zarówno inni nasi znajomi zebys robil tego typu sceny jakie zrobiles wczoraj, bo zaufaj mi jak by łebek poszedł po kolegow i by Ci wpierdolili to nawet bym palcem nie kiwł zeby Ci pomóc bo sam sie o to prosisz Dorosły Człowieku !! |
podalem przykład potrzeby w danym momencie i pomocy innym. ile ludzi tyle priorytetów. a ciebie o pomoc raczej nie prosilem. a z tego co piszesz chyba jestes bardziej dorosly niz ci sie wydaje. stanie z boku i niereagowanie nie jest wyjsciem. |
|
|
|
 |
Yogi
Instruktorek

Motocykl: FirekBladek 929
Imię: Łukasz
|
Wysłany: 2011-10-30, 12:07
|
|
|
| Cris napisał/a: | | Yogi napisał/a: | | Cris napisał/a: | | Yogi, jak będzie sie palił budynek to będziesz stał i czekał na "odpowiednie służby"? AGatko , mysle ze zbyt wyolbrzymiasz. |
podalem przykład potrzeby w danym momencie i pomocy innym. ile ludzi tyle priorytetów. a ciebie o pomoc raczej nie prosilem. a z tego co piszesz chyba jestes bardziej dorosly niz ci sie wydaje. stanie z boku i niereagowanie nie jest wyjsciem. |
Reagowanie w sytuacji kiedy w danej chwili ma miejsce takie zdarzenie jest jak najbardziej ok, ale chodzenie i szukanie po lokalu lub przed lokalem podejrzanych o rozbój czy tam cos innego pozostaw Policji... Cris czy Ty naprawdę nie widzisz tego ze wszyscy leją z Twojej "Policyjnej" Fobii ??
Czas się obudzić |
_________________ Motocyklowa Szkoła Vmax
Szkolenia z zakresu kat. AM, A1, A2, A
Doskonalenie Jazdy
Wyjazdy na tory wyścigowe Polska, Europa
Sosnowiec - Zagórze
Braci Mieroszewskich 124 teren Expo Silesia
www.oskvmax.pl
www.facebook.pl/oskvmax
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |