Forum Śląskich Motocyklistów Strona Główna Forum Śląskich Motocyklistów

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: mg1989sos
2011-10-30, 07:37
SCC TEAM
Autor Wiadomość
mg1989sos 
Założyciel

Motocykl: ZZR600
Imię: Michał
Wysłany: 2011-10-30, 07:29   

co tu taka cisza .... wszyscy nieżywi po jakiejś imprezie czy co ? :D

a tak w ogóle.... pora na małe ogłoszenie :

SPRZEDAM (tanio ;p )

-Fiat Grande Punto - 1 szt.
-netbook - 1 szt
-świnia z jabłkiem w ryju ( wygląda na udomowioną ) - 1 szt
-biedronka ( chyba nie z biedronki ) - 1 szt
-tankbag Kappa ( idealnie nadaję się na prezent, np. urodzinowy ) - 1 szt
-koszulka ( niby męska.. ale kto wie ) - 1 szt

aaa i zapomniałbym...
-zdjęcie... jakieś takie zakazane mordy .. przysiągłbym że gdzieś ich już kiedyś widziałem :> - 1 szt

propozycję cenowe proszę kierować na PW,
wszelkie podobieństwa do rzeczy zgubionych/zostawionych wczoraj na jakiejś imprezie zupełnie przypadkowe ....
Profil Facebook

vit66 

Motocykl: VFR 750F RC24
Wysłany: 2011-10-30, 07:49   

Witam dzisiaj juz z Katowic. Choc na te kilka dni :D Czy słońce jakies jest przewidziane ?

Pure_Evil 
SCC Team

Motocykl: Komar3 też zapiperdala
Imię: Andrzej
Wysłany: 2011-10-30, 09:31   

Panie Michale:
1. Ogloszenia handlowe nie w tym dziale.
2. Ogloszenia nie spelniaa warunkow (chyba regulaminu forum - nie chce mi sie tego szukac), mianowicie:
a) gdzie zdjecia sprzedawanych przedmiotow?
b) brak ceny.

Wnosze wiec do admimistratora Forum o ukaranie ogloszeniodawcy paseczkiem zwanym warn. :D

Mody !! MODY !! MOOOODYYY !! zyjesz ??

Czy wogole ktos zyje po wczorajszym ??

Bryy Witku, zaluj, ze wczoraj Cie z nami nie bylo... ;(
Ostatnio zmieniony przez Pure_Evil 2011-10-30, 09:32, w całości zmieniany 1 raz  

Agat 
Ale o co chodzi?!

Motocykl: BMW F650GS
Imię: Agata
Wysłany: 2011-10-30, 09:32   

Cris napisał/a:
Dziekuje za okazana pomoc. Jest mi wstyd ze mogliscie oglądać mnie w takim stanie. No coz , wszyscy mamy słabsze dni. Szczegolne podziękowania kieruje do Haliny. Mam nadzieję ze nikomu nie ublizylem. Jesli TAK , to przepraszam. Wlasnie sie obudzilem. Cris.

Szczerze Cris to starales sie jak mogłeś - tylko większość juz wie na co cię stać wiec stara sie nie reagować. Powiem tylko jedno: nigdy wiecej nie próbuj mnie dotknąć nawet jednym małym paluszkiem jak jesteś narabany!
Ostatnio zmieniony przez Agat 2011-10-30, 09:37, w całości zmieniany 1 raz  

Abaddon
[Usunięty]

Wysłany: 2011-10-30, 09:32   

ledwo, ale żyję ;)

Agat 
Ale o co chodzi?!

Motocykl: BMW F650GS
Imię: Agata
Wysłany: 2011-10-30, 09:34   

mg1989sos napisał/a:

SPRZEDAM (tanio ;p )

-Fiat Grande Punto - 1 szt.
-netbook - 1 szt
-świnia z jabłkiem w ryju ( wygląda na udomowioną ) - 1 szt
-biedronka ( chyba nie z biedronki ) - 1 szt
-tankbag Kappa ( idealnie nadaję się na prezent, np. urodzinowy ) - 1 szt
-koszulka ( niby męska.. ale kto wie ) - 1 szt

aaa i zapomniałbym...
-zdjęcie... jakieś takie zakazane mordy .. przysiągłbym że gdzieś ich już kiedyś widziałem :> - 1 szt

A kaleka może dostac za darmo? ;)

propozycję cenowe proszę kierować na PW,
wszelkie podobieństwa do rzeczy zgubionych/zostawionych wczoraj na jakiejś imprezie zupełnie przypadkowe ....

[ Dodano: 2011-10-30, 09:35 ]
Hej Abbadon dobrze ze żyjesz :)

[ Dodano: 2011-10-30, 09:35 ]
Pure Evil czekamy na ci mili :)

Abaddon
[Usunięty]

Wysłany: 2011-10-30, 09:41   

Agat napisał/a:

Hej Abbadon dobrze ze żyjesz :)

A co to za życie...

Fajnie i miło było poznać Was wszystkich i całe szczęście, że "na dzień dobry" nie byłem po %, bo niewiele bym pamiętał :D

Mam nadzieję, że Łukasz nie ma pretensji... ;)

Cris 
call me snake...

Motocykl: Yamaha XJ600
Imię: Cris
Wysłany: 2011-10-30, 09:50   

Agat napisał/a:
Cris napisał/a:
Dziekuje za okazana pomoc. Jest mi wstyd ze mogliscie oglądać mnie w takim stanie. No coz , wszyscy mamy słabsze dni. Szczegolne podziękowania kieruje do Haliny. Mam nadzieję ze nikomu nie ublizylem. Jesli TAK , to przepraszam. Wlasnie sie obudzilem. Cris.

Szczerze Cris to starales sie jak mogłeś - tylko większość juz wie na co cię stać wiec stara sie nie reagować. Powiem tylko jedno: nigdy wiecej nie próbuj mnie dotknąć nawet jednym małym paluszkiem jak jesteś narabany!

Chciałem sie tylko pożegnać. :zawstydzony

tomek_tm 
FE80

Motocykl: CB 600
Imię: Tomek
Wysłany: 2011-10-30, 10:17   

Heloł, przepraszam że nie dotarłem, czytam że "grubo" było :P :D no to może i dobrze że sie nie pojawiłem, bo jeszcze poznali by mnie nie którzy z tej "nie lepszej strony", oczywiscie ci, którzy nie znają :P :) Zdrówka Wam życze dzisiaj :D

Cris 
call me snake...

Wysłany: 2011-10-30, 10:30   

Yogi, jak będzie sie palił budynek to będziesz stał i czekał na "odpowiednie służby"? AGatko , mysle ze zbyt wyolbrzymiasz.

mg1989sos 
Założyciel

Motocykl: ZZR600
Imię: Michał
Wysłany: 2011-10-30, 10:53   

tomek_tm napisał/a:
Zdrówka Wam życze dzisiaj :D

ooooj niektórym się przyda :D
Profil Facebook

Yogi 
Instruktorek

Motocykl: FirekBladek 929
Imię: Łukasz
Wysłany: 2011-10-30, 11:30   

Cris napisał/a:
Yogi, jak będzie sie palił budynek to będziesz stał i czekał na "odpowiednie służby"? AGatko , mysle ze zbyt wyolbrzymiasz.

jesli chodzi o ratowanie ludzi, to nie nie bede stał tylko bede ich ratował, ale nie bede biegal z wiadrem wody i gasi pożar w mieszkaniu. Bo w dupie byłes i gówno widziałeś, a jak chcesz sie bawic w policjanta to w kiosku sa takie zestawy klik przebierzesz i bedziesz mogł po pokoju biegac i zatrzymywac przestepców. Ale nie zycze sobie ja i zarówno inni nasi znajomi zebys robil tego typu sceny jakie zrobiles wczoraj, bo zaufaj mi jak by łebek poszedł po kolegow i by Ci wpierdolili to nawet bym palcem nie kiwł zeby Ci pomóc bo sam sie o to prosisz Dorosły Człowieku !! !!
Wyjazdy na tory wyścigowe Polska, Europa
Sosnowiec - Zagórze
Braci Mieroszewskich 124 teren Expo Silesia
www.oskvmax.pl
www.facebook.pl/oskvmax
Profil Facebook

Abaddon
[Usunięty]

Wysłany: 2011-10-30, 11:42   

O fuck ;o Coś mnie ominęło?

Cris 
call me snake...

Wysłany: 2011-10-30, 11:51   

Yogi napisał/a:
Cris napisał/a:

jesli chodzi o ratowanie ludzi, to nie nie bede stał tylko bede ich ratował, ale nie bede biegal z wiadrem wody i gasi pożar w mieszkaniu. Bo w dupie byłes i gówno widziałeś, a jak chcesz sie bawic w policjanta to w kiosku sa takie zestawy klik przebierzesz i bedziesz mogł po pokoju biegac i zatrzymywac przestepców. Ale nie zycze sobie ja i zarówno inni nasi znajomi zebys robil tego typu sceny jakie zrobiles wczoraj, bo zaufaj mi jak by łebek poszedł po kolegow i by Ci wpierdolili to nawet bym palcem nie kiwł zeby Ci pomóc bo sam sie o to prosisz Dorosły Człowieku !! !!

podalem przykład potrzeby w danym momencie i pomocy innym. ile ludzi tyle priorytetów. a ciebie o pomoc raczej nie prosilem. a z tego co piszesz chyba jestes bardziej dorosly niz ci sie wydaje. stanie z boku i niereagowanie nie jest wyjsciem.

Yogi 
Instruktorek

Motocykl: FirekBladek 929
Imię: Łukasz
Wysłany: 2011-10-30, 12:07   

Cris napisał/a:
Yogi napisał/a:
Cris napisał/a:

podalem przykład potrzeby w danym momencie i pomocy innym. ile ludzi tyle priorytetów. a ciebie o pomoc raczej nie prosilem. a z tego co piszesz chyba jestes bardziej dorosly niz ci sie wydaje. stanie z boku i niereagowanie nie jest wyjsciem.

Reagowanie w sytuacji kiedy w danej chwili ma miejsce takie zdarzenie jest jak najbardziej ok, ale chodzenie i szukanie po lokalu lub przed lokalem podejrzanych o rozbój czy tam cos innego pozostaw Policji... Cris czy Ty naprawdę nie widzisz tego ze wszyscy leją z Twojej "Policyjnej" Fobii ?? ??
Czas się obudzić
Wyjazdy na tory wyścigowe Polska, Europa
Sosnowiec - Zagórze
Braci Mieroszewskich 124 teren Expo Silesia
www.oskvmax.pl
www.facebook.pl/oskvmax
Profil Facebook

Odpowiedz do tematu