|
Ślizgi do kombinezonu |
| Autor |
Wiadomość |
ralfązo
Motocykl: był 600 i 900
Imię: RALF
|
Wysłany: 2011-03-24, 19:17
|
|
|
| OCC Senior napisał/a: | | na cebuli chcesz te kolana ocierac? |
zebys sie nie zdziwił jak chłopak cie za jakis czas obskoczy na tej cebuli heeee
z kolanem przy zoli
Boban na gs500 zamykał oponki i smigał na kolanie na terminalu w strzemieszycach
na gienku sie da , na skuterze sie da, to na cebuli tez se poradzi
http://www.youtube.com/wa...feature=related |
|
|
|
 |
OCC Senior
sorry but without me
Motocykl: to zło
Imię: róży
|
Wysłany: 2011-03-24, 20:01
|
|
|
| ralfązo napisał/a: | | na gienku sie da , na skuterze sie da, to na cebuli tez se poradzi |
nie twierdze ze sie nie da. stwierdzam brak takiej potrzeby wg mnie. |
|
|
|
 |
giemul

Motocykl: najlepszy na forum
Imię: NEO
|
Wysłany: 2011-03-24, 20:24
|
|
|
| OCC Senior napisał/a: | | stwierdzam brak takiej potrzeby wg mnie. |
a wiesz jak to profi wygląda ? Slajdery na wypaskombiku !
Pamiętam takiego kolesia co kiedyś ,jeszcze na Paniówach, miał kontówką porobione "profiszlifki" na slajderach ( co z tego że w złą stronę ) ! Kolo przyjechał na rozpadającej się w oczach , zdechłej Hondziawie 125 , a się bujał po parkingu krokiem kołbojskim z altusami pod pachami . Miazga normalne ! Wszyscy lali |
|
 |
Cris
call me snake...

Motocykl: Yamaha XJ600
Imię: Cris
Wiek: 59 Dołączył: 06 Paź 2010 Posty: 3401 Skąd: Milton Keynes UK
|
Wysłany: 2011-03-25, 10:35
|
|
|
| Ale jesteście złośliwcy..........w sumie ja tez troche. a tak powaznie popieram różowych i seniora. Żeby biegać trzeba najpierw nauczyć sie chodzic. |
_________________ Wróg publiczny nr 1 |
|
|
|
 |
OCC Senior
sorry but without me
|
Wysłany: 2011-03-25, 10:37
|
|
|
mala... | mała* napisał/a: | | Żal dupe ściska jak się to czyta |
zal dupe sciska ? jaki zal? ze ktos cos napisal na temat a ty nie potrafisz napisac nic na temat tylko wywalasz jakis personalny wywod ?
napisz mu swoje zdanie o tym co chce zrobic. napisz czy sama dotykasz kolanem a pod...powietrz sie ode mnie. |
|
|
|
 |
OCC Senior
sorry but without me
|
Wysłany: 2011-03-25, 10:50
|
|
|
| mała* napisał/a: | | Dlaczego mu tego zabraniać? |
naucz sie czytac. a potem pisz bzdury ktore rzkomo ktos powiedzial.
| mała* napisał/a: | | Zazdrościsz mu czegoś, czy jak? |
dziewczyno- mow za siebie i skoncz bawic sie w adwokata. gowno do tematu wnosisz oprocz dymu. | mała* napisał/a: | | czepiasz się ludzi! |
sama sie czepiasz . nosz kurwa mac - juz nie mozna wypowiedzec na forum wlasnego zdania bo sie zaraz dopierdolilsz. |
|
|
|
 |
Cris
call me snake...

Motocykl: Yamaha XJ600
Imię: Cris
Wiek: 59 Dołączył: 06 Paź 2010 Posty: 3401 Skąd: Milton Keynes UK
|
Wysłany: 2011-03-25, 10:51
|
|
|
Poczytaj dajel moja wypowiedź i nie indycz sie tak ............co pisał giemul , prezes.? NAJPIERW CHODZIC , POTEM BIEGAC.
[ Dodano: 2011-03-25, 10:56 ]
Poczytaj dajel moja wypowiedź i nie indycz sie tak ............co pisał giemul , prezes.? NAJPIERW CHODZIC , POTEM BIEGAC. | OCC Senior napisał/a: | | sama sie czepiasz . nosz kurwa mac - juz nie mozna wypowiedzec na forum wlasnego zdania bo sie zaraz dopierdolilsz. |
Może orgazmu dawno nie miała ? |
_________________ Wróg publiczny nr 1 |
|
|
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-03-25, 10:57
|
|
|
do autora: nie słuchaj tych wszystkich marudzących zgredów, posłuchaj prezesa bo wyczerpał już temat, kup najlepsze ślizgi na jakie cie stać i zapierd..laj ile możesz, im wiecej tym lepiej.
to twoje kolana i nogi |
|
|
|
 |
RadekCB1
Motocykl: Honda CB1 (NC27)
Imię: Radek
|
Wysłany: 2011-03-25, 11:55
|
|
|
| OCC Senior napisał/a: | | tomko222 napisał/a: | | A na CB też się da |
Szybko zorietujesz sie ze dotkniecie kolanem asfaltu jest bardzo trudne bo tak duze przechylenie (zwiazane z duza predkoscia w zakrecie)
|
I tutaj sie bardzo mylisz.
Nie trzeba zapierdalac zeby zejsc na kolanko, wystarczy ciasny zakret i mozna to zrobic przy malej predkosci.
Jesli w tym sezonie beda zawody w jezdzie technicznej w Krakowie to sie tam wybierz i zobaczysz jak fajnie moze byc smigajac po malym torze.
Ja bylem w zeszlym sezonie i pozamykalem oponki przy predkosciach rzedu kilkunastu/klilkudziesieciu km/h. |
|
|
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-03-25, 12:06
|
|
|
| koniecznie z kamerą!! |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2011-03-25, 12:24
|
|
|
| Tak jak mówi Radzio. Raz zszedłem tak motocyklem gdy mi emeryt, którego wyprzedzałem bez kierunkowskazu zaczął skręcać w lewo i musiałem ratować mocnym odbiciem a prędkości dużej nie było. Gdybym chciał to powtórzyć świadomie pewnie był leżał na glebie ale wtedy jakoś się udało. |
|
|
|
 |
Kapitan Bomba

Motocykl: Orzeł 1
Imię: Tytus
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|