Forum Śląskich Motocyklistów Strona Główna Forum Śląskich Motocyklistów

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: mg1989sos
2010-10-04, 10:47
Trzecia edycja Akcji Mikołaje na Moto-Śląsk
Autor Wiadomość
kinga 

Motocykl: Suzi GR 650 -jeszce uÂśpione
Imię: Stasia
Wysłany: 2010-11-22, 08:50   

Uwaga , jeśli oferujecie się to dawajcie namiary na siebie czyli telefon i informację czy ten tel jest czynny zawsze ,czy chwilowo nie.

STAN KONTA :
1.Ktoś 20 zł
2.Olo 50 zł
3.Wpływy z wczorajszych koncertów 845zł minus 300 na ochronę ,którą dał lokal -zostaje na prezenty 545 zł ( w tym ekipa obstawiająca koncerty wrzuciła też do puszek koncertowych ).
4. wpłata do ręki Dominatora 20

RAZEM jest 635 zł

Dziękuję grupie Izy w Bytomiu i grupie Wiktora w Gliwicach za pomoc przy koncertach. Byliście wspaniali - gdyby Was było więcej opanowalibyśmy całą ulicę w Bytomiu :) Szkoda ,że rynek w Gliwicach w remoncie bo byłoby to samo co w Bytomiu:) Szkoda... No i dziękuję za tą wspaniałą atmosferę - świąteczną :) Dziękuję Wam Kochani i wspaniałym zespołom :) - przydała mi się ta odrobina odprężenia :)

4 grudnia jest koncert w Tychach - rozreklamujcie go.

Są załatwiane jeszcze dwa koncerty ale bez ochrony własciciele lokali nie wyrażą zgody .
Ostatnio zmieniony przez kinga 2010-11-25, 18:40, w całości zmieniany 3 razy  

Cris 
call me snake...

Motocykl: Yamaha XJ600
Imię: Cris
Wysłany: 2010-11-23, 14:32   

Siema ludzie , widze że jesteście zgrana paką. Może chcielibyście oficjalnie polatać trochę po Katowicach przy akompaniamencie radiowozu ?? ? Żadna podpucha tylko Motomikołaje. Skontaktujcie sie proszę z Pure_Evil z Katowic. Wszystko Wam wyjaśni. Potrzebuje kilku "ściganych" L^

Pure_Evil napisał/a:
W Katowicach będziemy mieli obstawę policyjnego radiowozu, więc tym bardziej proszę o jazdę "z głową".

Wzorem innych parad proszę o zgłoszenie się kilku osób, które chcą pilotować nasz przejazd przez skrzyżowania, by cała kawalkada się nie rozsypała. Być może będę zmuszony przekazać Wasze dane do wiadomości policji, ale tego jeszcze nie wiem. Z góry dzięki :D

A co do przekazywania danych to nie martwicie się. To niczym nie skutkuje. Robię to nie pierwszy raz.

wojciech68 

Motocykl: Yamaha XJ 600 85r.
Imię: Wojtek
Wysłany: 2010-11-23, 21:28   

Ale w jednym dniu chyba nie damy rady na dwie akcje pojechać ? Przynajmniej tak mi się wydaje :)

Co do tego stroju, chodzi mi o to czy na normalne ubranie mogę założyć tylko płaszcz i na kask czapkę ? Nie mam zamiaru nago jeździć :D :P

Pure_Evil 
SCC Team

Motocykl: Komar3 też zapiperdala
Imię: Andrzej
Wysłany: 2010-11-23, 22:44   

wojciech68, co znaczy "normalne ubranie" ??

Powiem Ci tak, ja zakładam kombik, na niego kubraczek i spodnie i jade, nie rób problemu tam, gdzie go nie ma :D

Co do "ściganych" to masz rację, w jeden dzień dwie imprezy są niewykonalne, Ziokrzy chyba omyłkowo wpisał w tym temacie swoją prośbę.

Oby tylko pogoda dopisała, reszta będzie super :) powodzenie Wam życzę i trzymam kciuki.

kinga 

Wysłany: 2010-11-24, 03:59   

Oj Wojtku :) A na stronce są takie cudowne fotki - sam zobacz jak to wyglada:)

www.mikolaje.socjum.pl

wojciech68 

Motocykl: Yamaha XJ 600 85r.
Imię: Wojtek
Wysłany: 2010-11-24, 22:04   

Ok już wszystko rozumiem , mam karton książek z postawówki i gimazjum nie są one w super stanie ale myśle że się przydadzą mam nadzieję że uda mi się zapakować ten karton na mój piździk :P i dotrzeć na akcję :)

TNT
[Usunięty]

Wysłany: 2010-11-25, 01:44   

Hmmm ogólnie troszkę się zainteresowałem tym tematem, ale już się zaczynam gubić... To ile w końcu jest tych akcji ?? ? Motozaspy, motośnieżki, kilka wersji motomikołajów...? Może mi ktoś rozjaśni w mojej pustej głowie B)

soprano 
WIEWIÓRA

Motocykl: virago 535 '96, Yamaha YZF 600R thundercat
Imię: Ewa
Wysłany: 2010-11-25, 06:07   

Już tłumadczę:
MOTOŚNIEŻKA to impreza charytatywna ale nie mikołajowa tylko zbiórka pieniędzy na chora dziewczynkę.
A MotoMikołąje są jedne w całej Polsce tylko odbywają się w różnych miastach jesteś z Katowic to Tobie najbliżej będzie się tam przyłączyć zbiórka jest pod CH Silesia w Katowicach o godz. 11.
Co do jednej wielkiej imprezy prowadzonej paradnie przez kilka miast to jesteśmy przeciwni z powodu bezpieczeństwa i pogody.

malinka 
wolny strzelec

Motocykl: Kruszunka (GSX-R 600 K3)
Imię: Agnieszka
Wysłany: 2010-11-25, 15:34   

TNT, bo trzeba czytać tematy ze zrozumieniem :D nie wykluczone, że może w najbliższym czasie Motośnieżka wesprze Motomikolaje ale to rozmowa przy kawie, a nie tu przez privaty czy na forum :D

kinga 

Wysłany: 2010-11-25, 18:39   

Tak jak Soprano napisała Akcje Mikołajkowe ,które organizują motocykliści są organizowane w różnych częściach Polski.

Zakupcie Wiadomości Motocyklowe to sami zobaczycie :) Jest tam mapa Polski i na niej umieszczone te wszystkie Akcje - nasze też :)

Tak fajnie się tą mapę Polski ogląda gdy widzi się ,ze jest nas tylu:):):)

Oto namiary na wszystkich organizatorów i kto chce może przesyłać te info wszystkim swoim znajomym mieszkającym powiedzmy na obszarze danej Akcji.

Jest mało czasu ale myślę ,że przeważnie zbieranie kasy u wszystkich kończy się dopiero z dniem 1 grudnia - ze względu na konieczność przeksięgowania w banku- więc jeszcze Ci wasi znajomi mogliby wesprzeć tą czy tamtą Akcję.

Z uwagi na duże odległości innych Akcji od siebie - nie tak jak nasze - czyli Śląska i Zagłębiowska - wsparcie i uczestnictwo pozostawiam decyzji samego uczestnika czy osoby chcącej wspomóc daną Akcję.

Są to Akcje charytatywne - polegające na odruchu serc i niech tak zostanie - niech każdy wspomaga kogo chce i jedzie z tymi i tam gdzie chce... W końcu nie będziemy przecież sprawdzać zameldowania :P

No ale wracamy do spraw organizatorskich w naszym temacie czyli Akcji "Mikołaje na Moto-Śląsk" :)

Jutro w "Korei" zebranie organizatorskie - godz.17.00 (dawniej "Oaza" ) -Świętochłowice ul.Górnicza 57

Proszę o poinformowanie wszystkich i przybycie na godz.17-ą

Odsyłam do postu pierwszego - czyli do Planu i Regulaminu Akcji .

TNT
[Usunięty]

Wysłany: 2010-11-26, 03:49   

malinka napisał/a:
TNT, bo trzeba czytać tematy ze zrozumieniem :D nie wykluczone, że może w najbliższym czasie Motośnieżka wesprze Motomikolaje ale to rozmowa przy kawie, a nie tu przez privaty czy na forum :D

Nasza rozmowa przy kawie? ;P Powinienem się czuć zaproszony? xD

Załatwianie wolnego na 5 już w toku, możliwe że się uda :) Z 4 już zależy jak w grafiku wypadnie. Ponadto już kopię w moto, żeby dobrze chodziło... na 5 zapowiadają coś koło -10 :D Nie wiem, czy moje kochanie będzie chciało palić w taką piździawę... Już teraz przy 0 odmawia współpracy. Toteż dziś już serwis rozpoczęty squad mieszanki zrobiony, jutro synchro i nowe świece :) Nie mniej jeśli będzie śnieg to będzie chyba kapacja tematu...

malinka 
wolny strzelec

Motocykl: Kruszunka (GSX-R 600 K3)
Imię: Agnieszka
Wysłany: 2010-11-26, 07:11   

TNT napisał/a:

Nasza rozmowa przy kawie? ;P Powinienem się czuć zaproszony? xD

Miałam na myśli kogoś innego (kinga i soprano) ale to już po tegorocznych akcjach :D ciebie co najwyżej mogę zaprosić na dobrego grzańca

kinga 

Wysłany: 2010-11-27, 16:08   

Patrząc na to co się dzieje za oknem - jak tak bedzie 5-ego to raczej jedziemy autami. Macie tydzień czasu by zgadać się kto ma jakie auto i ile osób może wziąść - no i aby te osoby podały namiar na siebie dla tych co nie posiadają innego środka lokomocji.

PRZYWOZIMY PACZKI 4-EGO GRUDNIA NA MIEJSCE SKŁADOWANIA i pakowania prezentów -

Szkoła Podstawowa nr 5 Zespołu Szkół nr 1
ul.Niedurnego 125
Ruda Śląska -Chebzie

Przypominam konto Akcji

BANK ZACHODNI WBK S.A O/RUDA ŚLĄSKA
42 1090 2037 0000 0001 0962 2381 z dopiskiem "Mikołaj"

Wpłaty tylko do 1-ego grudnia.

5 grudnia o godz.10.00 spotykamy się na Parkingu "Tesco" w Bytomiu
ul.Chorzowska 86

Osoby obstawiające boki mają być o 9.30.

Wyjazd z parkingu godz.10.30

Po wizycie w ostatnim DD czyli w Bytomiu na ul.Wrocławskiej 46 jedziemy do Katowic do "City Rock" - o 19-ej odbędzie się koncert finałowy wszystkich Akcji Mikołajowych. Serdecznie zapraszam organizatorów i uczestników tychże Akcji.

defQ 

Motocykl: Żółta ZX-6rrrrr
Imię: Łukaszek :P
Wysłany: 2010-11-27, 16:18   

oby drogi byly odsniezone :) i sie powoli pojedzie :>

ozon 

Motocykl: FZ6
Imię: olek
Wysłany: 2010-11-27, 18:52   

do kogo sie mam zglosic na PW bo chce zalatwic ubrania dla dzieci pampersy i takie tam no sprzet codziennego uzytku ogolnie ?? ??

zreszta dajcie znac co tam jeszcze potrzeba postaram sie zorganizowac

Hornet Turysta.... :D

Odpowiedz do tematu