|
Szukam chętnych na paradę ślubną niespodziankę:) |
| Autor |
Wiadomość |
Czarna wilczyca
Motocykl: Virago125
Imię: Niki1986
|
Wysłany: 2012-08-22, 23:30 Szukam chętnych na paradę ślubną niespodziankę:)
|
|
|
Cześć jestem pierwszy raz na forum. 22 września mam ślub mój przyszły mąż
jest motocyklistą, razem jeździmy na różne zloty motocyklowe jednak nie należy do żadnego klubu.
Chciałabym zorganizować Mu paradę niespodziankę.
I tu ogromna prośba do was Bracia motocykliści Wszystkich chętnych którzy chcieli by wziąść udział w paradzie niespodziance proszę o kontakt mailowy: monika19864@poczta.onet.pl
Parada zaczynałaby się w Bieruniu starym (pod domem narzeczonego) a kończył pod kościołem św Szczepana w Katowicach Bogucicach (chętnym szczegóły prześlę na maila).
Wszystkich chętnych proszę o kontakt pod adresem mailowym.
Cześć
co do powyższego postu mała zmiana co do trasy parady.
Zaczynała by się bez zmian z Bierunia Starego Z POD DOMU NARZECZONEGO (KOPAŃSKA 6) a kończyła ( i tu zmiana) Pod blokiem Panny młodej (Katowie Sandomierska 14/7). Przyczynom zmiany trasy jest brak zgody proboszcza na parkowanie motocykli na placu kościelnym, a parking kościelny jest zbyt daleko położony od kościoła:(.
wszystkich chętnych proszę o potwierdzenie obecności na maila z powyższego posta:). ps. sorry ze trochę mnie na forum nie było ale nie było mię w chałpie kilka dni:)
Co do powyższej treści posta za radą kolegi CRISA i po przemyśleniu (przepraszam ze tak mieszam;( ) stwierdziłam że parada odbędzie się tradycyjnie zaczynając się pod moim domem to jest Katowie Sandomierska 14/7. Wszyscy chętni podjechaliby pod Kościół ( na uliczkę obok kościoła nie jest to plac kościelny wiec proboszcz nie będzie się czepiał. Po mszy podjechalibyśmy pod salę która znajduje się na Ścierniach, w Bieruniu Starym (pod koniec czeka tradycyjny staropolski upominek;).
Wszystkich MOTOCYKLISTÓW którzy chcieli by pomóc SERDECZNIE ZAPRASZAMY!!!!
mapkę jak już będzie gotowa prześle mailowo wraz z dokładna godziną zbiórki.
ps. mam nadzieję ze was nie uraziłam:) Czarna Wilczyca
moje gg:5196367 |
| Ostatnio zmieniony przez Czarna wilczyca 2012-08-26, 17:16, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-08-22, 23:51
|
|
|
a ja powiem do powitalni marsz i szkoda jakby chociło o pania młodą albo co w panach nie gustuje więc ja odpadam |
|
|
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-08-22, 23:59
|
|
|
magik dajze spokoj, dziewczyna chce zrobic chlopu niespodzianke a ty kazesz jej sie gdzies bujac po forum i szukac powitalni.
sam pewno bys chcial zeby ci żona niespodzianke zrobila
już samo to że chciałaby być jego żoną było by wystarczającą niespodzianką - wybacz Magik .. nie mogłem się powstrzymać // mg1989sos |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-08-23, 00:02
|
|
|
| zeno napisał/a: | | pewno bys chcial zeby ci żona niespodzianke zrobila | wiesz co żona to może zrobic tylko 3 niespodzianki mężowi przyprawić rogi albo powiedzieć ze jest w ciązy i najgorszą że teściowa przyjeżdza w odwiedziny
a co ja bym chciał od zony to ............................ nie bede pisał na publicznym |
|
|
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-08-23, 00:04
|
|
|
hehehe... ty admin, ale musze przyznac ze czasem ci wyjdzie jak dop... |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-08-23, 00:11
|
|
|
| zeno napisał/a: | już samo to że chciałaby być jego żoną było by wystarczającą niespodzianką - wybacz Magik .. nie mogłem się powstrzymać // mg1989sos | admin spojz w lustro i uśmiechnij się
a teraz pomyśl jakbys wyglądał bez jedynek i dwójek heheh |
|
|
|
 |
Czarna wilczyca
|
Wysłany: 2012-08-23, 00:13 Czarna wilczyca - Katowice
|
|
|
| Do przywitalni już odmaszerowałam:), przepraszam że tak od razu z tym pytaniem wparowałam, chciałabym zrobić dla swojego faceta coś takiego żeby nie zapomniał do końca życia a parada była by fajnym prezentem:). co do odpowiedzi kolegów muszę przyznać ze macie poczucie humoru;) |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-08-23, 00:16
|
|
|
| Czarna wilczyca napisał/a: | | swojego faceta coś takiego żeby nie zapomniał do końca życia | uwiez w to że on napewno nie zapomni tego dnia czy to z paradą czy bez ............... a jak go zapamięta................ tu się pojawiaja rózne opinie wiec nie bede pisał kazdy doda swoją |
|
|
|
 |
GrichtiSc

Motocykl: SV 650N
Imię: Marcin
Wiek: 37 Dołączył: 27 Mar 2012 Posty: 289 Skąd: Sosnowiec
|
Wysłany: 2012-08-23, 00:17
|
|
|
pomysł fajny i można pomyśleć o jakieś paradzie Co do kolegów to i tak grzecznie i kulturalnie jeszcze żaden przyszłej Panny młodej nie poprosił o zdjęcie Cycków jak zazwyczaj to mam miejsce gdy pojawia się nowa Kobieta :d |
_________________ LwG |
| Ostatnio zmieniony przez GrichtiSc 2012-08-23, 00:18, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
wasiu

Motocykl: XJ 600n
Imię: Piotr
|
Wysłany: 2012-08-23, 00:17
|
|
|
22 września jeszcze daleko, ale jak ładnie zagadasz, to i pewnie się ekipa znajdzie powodzenia. |
|
|
|
 |
Czarna wilczyca
|
Wysłany: 2012-08-23, 00:23 Czarna wilczyca - Katowice
|
|
|
Szczerze to pierwszy raz w życiu pisze na forum i pierwszy raz coś takiego organizuje.:), dlatego nawet nie bardzo wiedziałam jak zagadać. w każdym wszystkich chętnych motocyklistów ładnie proszę o pomoc. Za każdą radę serdeczne dzięki:)
Ps. dzisiaj o 11.30 mam egzamin na prawko kategoria B proszę trzymajcie kciuki:) podobno zawsze to coś daje ^^ |
|
|
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-08-23, 00:24 Re: Czarna wilczyca - Katowice
|
|
|
| Czarna wilczyca napisał/a: | | co do odpowiedzi kolegów muszę przyznać ze macie poczucie humoru;) |
a poważnie to odezwij sie do kolegi Crisa. on jezdzi na wszystkie parady w sezonie nawet jak są tego samego dnia. dodatkową atrakcją bedzie podwójna obstawa, jesli ty tez lubisz niespodzianki to tutaj masz to zagwarantowane |
|
|
|
 |
Czarna wilczyca
|
Wysłany: 2012-08-23, 00:26 Re: Czarna wilczyca - Katowice
|
|
|
| zeno napisał/a: | | Czarna wilczyca napisał/a: | | co do odpowiedzi kolegów muszę przyznać ze macie poczucie humoru;) |
a poważnie to odezwij sie do kolegi Crisa. on jezdzi na wszystkie parady w sezonie nawet jak są tego samego dnia. dodatkową atrakcją bedzie podwójna obstawa, jesli ty tez lubisz niespodzianki to tutaj masz to zagwarantowane |
Dzięki:) odezwę się do niego:) |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-08-23, 00:27
|
|
|
| taaa tylko wiesz co zenku drogi nie każdego stac na taką ilośc alkoholu jaką by kris był wstanie wypić. Wszyscy goście weselni musieli by bawic sie przy soczku i kawce |
|
|
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-08-23, 00:28
|
|
|
| nie gadaj magiku. Cris dużo nie bierze |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|