|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
Szukam części,kto ma sporo z demontażu i można go odwiedzić? |
| Autor |
Wiadomość |
c64club
MacGyver

Motocykl: Banda małolitrażówek
Imię: Igor
|
Wysłany: 2012-08-10, 12:54 Szukam części,kto ma sporo z demontażu i można go odwiedzić?
|
|
|
Jak w temacie.
Szukam zabieraka napędu, na oś 15mm, z 3 lub 6(względnie 4) płetwami, pasującego pod jedną z 2 posiadanych zębatek (jedyne 2, które pasują mi do napędu ilością zębów).
Kupowanie w ciemno kolejnych zabieraków, żeby za siódmym razem stwierdzić, że ten po stoczeniu by się nadawał, jakoś mi się nie uśmiecha. Chętnie odwiedzę kogoś, kto ma takich części sporo i dałoby się na miejscu przymierzyć i zanabyć.
Motór buduję niemal od zera, mam już silnik, tylne koło, stąd i rozmiar zębatki wyskoczył taki a nie inny. Nie mam nawet sugestii, że np. od GS500 by mógł pasować. |
_________________ Po co siwieć o jakieś pierdoły?
http://www.grzegorski.net
Wózki boczne, przyczepki - polski kącik |
| Ostatnio zmieniony przez c64club 2012-08-10, 13:01, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
walek809

Motocykl: streetfighter
Imię: kris
|
Wysłany: 2012-08-10, 13:08
|
|
|
| mam zabierak od 900rr jak co |
|
|
|
 |
c64club
MacGyver

Motocykl: Banda małolitrażówek
Imię: Igor
|
Wysłany: 2012-08-17, 21:01
|
|
|
Masz jakąś fotkę? Wymiary?
Tylnym kołem będzie przednie od ETZ z racji fajnego hebla i dużej popularności. Chcę mieć 2 komplety kół jak puszce - pod letnie opony i pod zimowe, w dodatku na starą modłę przednie, tylne i prawe w systemie "zamiennym", a to w sumie 6 kół identycznych + zapas. Stąd nie ma szans na zmianę koła w projekcie. |
_________________ Po co siwieć o jakieś pierdoły?
http://www.grzegorski.net
Wózki boczne, przyczepki - polski kącik |
|
|
|
 |
walek809

Motocykl: streetfighter
Imię: kris
|
Wysłany: 2012-08-17, 21:29
|
|
|
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |