|
OSK ELEKT |
| Autor |
Wiadomość |
Wydra [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-01-27, 15:40
|
|
|
| OSK ELEKT napisał/a: | A bak w motocyklu zalewa pewno deszczówką |
dokładnie deszczówką, lepsze to od nauki na zgaszonym moto |
|
|
|
 |
OSK ELEKT

Motocykl: tak
Imię: Elekt
|
Wysłany: 2013-01-27, 16:05
|
|
|
Sęk w tym ,że krótkie fragmenty szkolenia praktycznego zawierają omawianie technik prowadzenia motocykla i oprócz omawiania tych zagadnień w sali wykładowej ćwiczy się w fazie początkowej na "sucho" oczywiście na wyłączonym motocyklu<< Oczywiście nie było moim zamiarem się tutaj popisywać metodami szkoleniowymi |
_________________ Nauka jazdy kat. A,A2,B Zawiercie www.osk-elekt.pl
 |
|
|
|
 |
OSK ELEKT

|
Wysłany: 2013-01-27, 16:20
|
|
|
| mg1989sos napisał/a: | | Wydra napisał/a: | | Yogiego nigdy na oczy nie widziałem, |
taki mały chłopak .. faktycznie mogłeś nie zauważyć | Mały nie jest ale nigdy nie zsiada z motocykla pod bramą WORD-u ...chyba pasami się do niego przypina aby się podczas jazdy z niego nie ześlizgnąć. Dla wiadomości Vmax-a też potrafię być niemiły. w swoich postach zarzucił mi oszustwo więc z grzeczności powinien coś wyjaśnić . Nie jest dla mnie konkurencją bo szkolimy w innych rejonach więc niepotrzebnie rzucał się z zajadłością. |
 |
| Ostatnio zmieniony przez OSK ELEKT 2013-01-27, 16:21, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Wydra [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-01-27, 16:22
|
|
|
| OSK ELEKT napisał/a: | Sęk w tym ,że krótkie fragmenty szkolenia praktycznego zawierają omawianie technik prowadzenia motocykla i oprócz omawiania tych zagadnień w sali wykładowej ćwiczy się w fazie początkowej na "sucho" oczywiście na wyłączonym motocyklu<< Oczywiście nie było moim zamiarem się tutaj popisywać metodami szkoleniowymi |
głupka z siebie robisz? nie domyśliłes się ze chodziło o cały kurs? |
|
|
|
 |
OSK ELEKT

|
Wysłany: 2013-01-27, 16:26
|
|
|
| Ja się domyśliłem ,obawiam się że ktoś inny nie zrozumie Twojego dowcipu. A widać to we wcześniejszych postach |
 |
|
|
|
 |
Wydra [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-01-27, 16:36
|
|
|
twardziel ale nie takich tu mieliśmy |
|
|
|
 |
OSK ELEKT

|
Wysłany: 2013-01-27, 16:42
|
|
|
| Wydra napisał/a: | twardziel ale nie takich tu mieliśmy | AAA... to gratuluję jeżeli taka rola aby na forum działała tylko jedna szkoła (.....) a pozostałe były sprowadzane szybko do parteru do gratuluję. |
 |
|
|
|
 |
Abaddon [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-01-27, 17:41
|
|
|
| OSK ELEKT napisał/a: | | AAA... to gratuluję jeżeli taka rola aby na forum działała tylko jedna szkoła (.....) a pozostałe były sprowadzane szybko do parteru do gratuluję. |
Nie taka jest rola forum i proszę tego w ten sposób nie odbierać, bo nie userzy ustalają jaka jest rola forum... |
| Ostatnio zmieniony przez Abaddon 2013-01-27, 17:41, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Yogi
Instruktorek

Motocykl: FirekBladek 929
Imię: Łukasz
|
Wysłany: 2013-01-27, 20:03
|
|
|
| OSK ELEKT napisał/a: | | Ja dla odmiany znam Vmax Instruktora Yogi jest mi znany, jak się z kursantami przebywa pod bramą WORD-u kilka razy dziennie ,siedem dni w tygodniu to zna się wszystkich którzy tam "bywają" Szkoli OK więc się go nie czepiam . Innych nie krytykuję ,każdy szkoli jak chce. |
chyba mnie z kims mylisz, ja Cie nie znam bo nawet nie wiem kim jestes, osrodka tym bardziej nie znam.
Pozdrawiam i nie spinaj sie tak, chłopaki sobie tutaj żartują :d |
_________________ Motocyklowa Szkoła Vmax
Szkolenia z zakresu kat. AM, A1, A2, A
Doskonalenie Jazdy
Wyjazdy na tory wyścigowe Polska, Europa
Sosnowiec - Zagórze
Braci Mieroszewskich 124 teren Expo Silesia
www.oskvmax.pl
www.facebook.pl/oskvmax
 |
|
|
|
 |
Wydra [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-01-27, 20:09
|
|
|
| Yogi napisał/a: | | Pozdrawiam i nie spinaj sie tak, chłopaki sobie tutaj żartują :d |
to już nie żarty, chłopak wpływa mi na ambicje, sądziłem że jej nie mam ale jednak On ją odkrył, więc zaczynam się spinać niemiłosiernie |
|
|
|
 |
OSK ELEKT

|
Wysłany: 2013-01-27, 20:12
|
|
|
| Luz ,Luz .... Wzajemnie pozdrawiam . |
 |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2013-01-28, 10:26
|
|
|
| OSK ELEKT napisał/a: | nie mamy niezadowolonych kursantów ,sprawy trudne załatwiamy od ręki ... na cud trzeba poczekać |
Ile aktualnie taki cud i ile się na niego czeka ? |
|
 |
OSK ELEKT

|
Wysłany: 2013-01-28, 12:00
|
|
|
| prezesartur napisał/a: | | OSK ELEKT napisał/a: | nie mamy niezadowolonych kursantów ,sprawy trudne załatwiamy od ręki ... na cud trzeba poczekać |
Ile aktualnie taki cud i ile się na niego czeka ? | W pewnych przypadkach na cud trzeba czekać całe życie ))) |
 |
|
|
|
 |
Wydra [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-01-29, 22:55
|
|
|
nudy tu u Ciebie w tym temacie jak się nie odzywam |
|
|
|
 |
OSK ELEKT

|
Wysłany: 2013-01-30, 09:36
|
|
|
| Wydra napisał/a: | nudy tu u Ciebie w tym temacie jak się nie odzywam | Wydra ratuj ... w Tobie jedyna nadzieja |
 |
|
|
|
 |
|
|