|
OSK ELEKT |
| Autor |
Wiadomość |
Wydra [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-01-27, 09:19
|
|
|
| Yogi napisał/a: | | Wydra napisał/a: | moze na zgaszonym silniku uczy |
no Ci co na gruponie sie wystawiaja za 600zł to na zgaszonym ucza bo na paliwo juz nie starczyło he he |
a nie ma gdzies zapisku ze to kursant zalewa moto? |
|
|
|
 |
Yogi
Instruktorek

Motocykl: FirekBladek 929
Imię: Łukasz
|
Wysłany: 2013-01-27, 09:21
|
|
|
| Wydra napisał/a: | | Yogi napisał/a: | | Wydra napisał/a: | moze na zgaszonym silniku uczy |
no Ci co na gruponie sie wystawiaja za 600zł to na zgaszonym ucza bo na paliwo juz nie starczyło he he |
he he nie wiem, Ci co na gruponie siedzą to maja chyba osrodki charytatywne a nie firmy które maja zarabiać |
_________________ Motocyklowa Szkoła Vmax
Szkolenia z zakresu kat. AM, A1, A2, A
Doskonalenie Jazdy
Wyjazdy na tory wyścigowe Polska, Europa
Sosnowiec - Zagórze
Braci Mieroszewskich 124 teren Expo Silesia
www.oskvmax.pl
www.facebook.pl/oskvmax
 |
|
|
|
 |
Wydra [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-01-27, 09:23
|
|
|
| Yogi napisał/a: | | Wydra napisał/a: | | Yogi napisał/a: | | Wydra napisał/a: | moze na zgaszonym silniku uczy |
he he nie wiem, Ci co na gruponie siedzą to maja chyba osrodki charytatywne a nie firmy które maja zarabiać |
moze sa kawalerami i nie musza utrzymywac rodziny
dobra dobra spokój w temacie kolegi bo przyjdzie Czerwony Koliberek ( czyt. Abbi ) i będzie znowu chciał nami zamiatać |
|
|
|
 |
Yogi
Instruktorek

Motocykl: FirekBladek 929
Imię: Łukasz
|
Wysłany: 2013-01-27, 09:29
|
|
|
| Wydra napisał/a: | | Yogi napisał/a: | | Wydra napisał/a: | | Yogi napisał/a: | | Wydra napisał/a: | moze na zgaszonym silniku uczy |
moze sa kawalerami i nie musza utrzymywac rodziny
dobra dobra spokój w temacie kolegi bo przyjdzie Czerwony Koliberek ( czyt. Abbi ) i będzie znowu chciał nami zamiatać |
niedziela dzien swiety, trzeba swiecic, a n ie zamiatać
ciii stary niedźwiedź Abbi mocno śpi, my się go boimy na palcach chodzimy.....he he he |
_________________ Motocyklowa Szkoła Vmax
Szkolenia z zakresu kat. AM, A1, A2, A
Doskonalenie Jazdy
Wyjazdy na tory wyścigowe Polska, Europa
Sosnowiec - Zagórze
Braci Mieroszewskich 124 teren Expo Silesia
www.oskvmax.pl
www.facebook.pl/oskvmax
 |
|
|
|
 |
OSK ELEKT

Motocykl: tak
Imię: Elekt
|
Wysłany: 2013-01-27, 09:45
|
|
|
| Kolega Wydra chyba na etacie w Vmax pracuje ,że tak go wspiera. Nigdy na gruponie ofert nie wystawialiśmy , nie należymy do tych którzy zaniżają ceny aby tylko przetrwać. Motocykle które są wypisane były wykorzystywane w 2012 r Napisałem ,że na wiosnę zmiana czyli ,obowiązują inne motocykle. Szkoła zna wymagania nowej ustawy i spełnia te warunki co wcale nie znaczy że jeszcze raz dodatkowo nie zmieni parku maszyn bo dla informacji "fachowców"z branży nie wszystkie WORD-y już zdecydowały na jakim sprzęcie będą egzaminować. Ja nie podważam poziomu szkolenia ani nie sprawdzam przygotowania do sezonu szkoły Vmax ani żadnej innej więc troszeczkę wyluzuj i nie rzucaj bezpodstawnie oskarżeń .Czytać potrafię więc wystarczy raz wstawić post. |
_________________ Nauka jazdy kat. A,A2,B Zawiercie www.osk-elekt.pl
 |
|
|
|
 |
Wydra [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-01-27, 09:50
|
|
|
eeee nie nie ja tam nie pracuje, Yogiego nigdy na oczy nie widziałem, bardzo przepraszam jesli uraziłem Twoja osobe bądź źle wpłynąłem bądź wpływam na opinie Twojej Szkoły Nauki Jazdy.
Powtarzam że nie pracuje u Yogiego, szczerze mówiąc nawet nie wiem gdzie ta szkoła sie mieści, sam będę szukał szkoły bo prawka nimam a na moto śmigam.
Jeszcze raz przepraszam |
| Ostatnio zmieniony przez Wydra 2013-01-27, 09:50, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
OSK ELEKT

|
Wysłany: 2013-01-27, 09:58
|
|
|
| Jak już ktoś napisał wcześniej" NO I GITARA" sprawa się wyjaśniła . Nie jestem obrażalski. Sezon się jeszcze nie zaczął więc mam czas i klikam na forum nie po to a by się kłócić ale aby milo spędzić czas. |
 |
|
|
|
 |
Wydra [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-01-27, 10:02
|
|
|
tutej milusio będziesz spędzał czas swój mówie ci co tu się dzieje i dystansu wiecej bo prowokatorów jest mnóstwo ale ja sie do nich nie zaliczam |
|
|
|
 |
OSK ELEKT

|
Wysłany: 2013-01-27, 10:04
|
|
|
| Ja dla odmiany znam Vmax Instruktora Yogi jest mi znany, jak się z kursantami przebywa pod bramą WORD-u kilka razy dziennie ,siedem dni w tygodniu to zna się wszystkich którzy tam "bywają" Szkoli OK więc się go nie czepiam . Innych nie krytykuję ,każdy szkoli jak chce. |
 |
|
|
|
 |
OSK ELEKT

|
Wysłany: 2013-01-27, 10:07
|
|
|
potrafię zachować dystans. Jak się szkoli to trzeba się tego nauczyć. Kursanci bywają różni |
 |
|
|
|
 |
mg1989sos
Założyciel
Motocykl: ZZR600
Imię: Michał
Wiek: 37 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 2367 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 2013-01-27, 10:27
|
|
|
| Wydra napisał/a: | | Yogiego nigdy na oczy nie widziałem, |
taki mały chłopak .. faktycznie mogłeś nie zauważyć |
|
|
|
 |
Abaddon [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-01-27, 11:04
|
|
|
| OSK ELEKT napisał/a: | | Kolega Wydra chyba na etacie w Vmax pracuje ,że tak go wspiera. |
Wydra wszystkich wspiera i to charytatywnie... bo jest kawalerem i nie ma rodziny na utrzymaniu... ot- taki dobry samarytanin |
|
|
|
 |
OSK ELEKT

|
Wysłany: 2013-01-27, 11:44
|
|
|
| Abaddon napisał/a: | | OSK ELEKT napisał/a: | | Kolega Wydra chyba na etacie w Vmax pracuje ,że tak go wspiera. |
Wydra wszystkich wspiera i to charytatywnie... bo jest kawalerem i nie ma rodziny na utrzymaniu... ot- taki dobry samarytanin |
|
 |
|
|
|
 |
OSK ELEKT

|
Wysłany: 2013-01-27, 11:45