|
UWAGA Honda CBR f4i 2002 Rybnik- Niedobczyce |
| Autor |
Wiadomość |
swirek

Motocykl: cbr 600 f4i
Imię: Marek
|
Wysłany: 2011-04-10, 19:28
|
|
|
też byłem ją obejrzeć. Za te pieniądze liczyłem się że będzie poobijana i kit ale owiewki mnie nie przerażały jednak ten wyciek oleju już tak
Powoli zaczynam się wkurzać bo szukam właśnie f4i za rozsądne pieniądze ale niestety większość jest naprawde w fatalnym stanie ( nie chodzi o ślizg)
mam pewną na oku ale to w innym temacie:) |
|
|
|
 |
mg1989sos
Założyciel
Motocykl: ZZR600
Imię: Michał
Wiek: 37 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 2367 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 2011-04-10, 22:27
|
|
|
dane sprzedającego oraz zdjęcia zostały usunięte na prośbę sprzedającego z allegro
| Cytat: | | Jest to nie zgodne z prawem autor nie uzyskał jakich kolwiek praw do publikowania moich zdjęć oraz podawanie danych osobistych. |
|
|
|
|
 |
krzycho16
Motocykl: honda
Imię: w
|
Wysłany: 2011-04-10, 22:27
|
|
|
Może jak juz niektórzy zauważali to motocykla niema juz na allegro. Śledziłem temat a ze sam szukałem takiej oto cbrki to postanowiłem również przejechać się do tego pana było to w niedziele i zakupiłem ten motocykl ponieważ tak jak koledzy pisali cieknął olej lecz motor był oddany w sobotę do mechanika (od którego ja tez motor odbierałem w niedziele) i wymienił on uszczelkę od dekielka i ciekniecie ustało a oprócz tego to motocykl był naprawdę zadbany jedynie lakier był do poprawek. ( wiadomo na zdjęciach wszystko jest ładniejsze)
(co do cenny to sprzedawca zrobił naprawdę dobra cenne )
A co do kolegi pocika to kolego nie pisz takich głupot jak nie wiesz o czym piszesz nawet ponieważ motocykl miał tylko jednego właściciela w Polsce i był nim pan z warszawy.
Pozdrawiam i dziękuje w pewien sposób kolega co go nie kupili ponieważ mogłem ja to zrobić |
|
|
|
 |
mg1989sos
Założyciel
|
Wysłany: 2011-04-10, 22:31
|
|
|
| szanowny panie krzycho16, proszę nie robić sobie z użytkowników forum żartów, przed chwilką otrzymałem od pana wiadomość że jest pan sprzedającym i nie życzy pan sobie takiego tematu ... a teraz nagle staje się pan kupującym ? rozdwojenie jaźni czy chęć ukrycia prawdy na temat motocykla ? |
|
|
|
 |
emil

Motocykl: motocykl
Imię: lucek
Wiek: 112 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 3698 Skąd: somalia
|
Wysłany: 2011-04-10, 22:32
|
|
|
czemu znikły zdjęcia motocykla? były na alegro więc mogą być i tu, zwłaszcza że ktoś ocenił jego stan jako agonalny.
a ten post powyżej powiewa mi jakąś wątłą reklamą, tudzież jedną wielką ściemą, chyba że autor posta lubi sobie wmawiać, że wszystko jest RÓŻOWE
żal.
[ Dodano: 2011-04-10, 22:33 ]
admin dawaj zdjęcia trupa z powrotem na forum. |
_________________ a nie bede nikogo obrazal.. |
|
|
|
 |
jojko91spi
:ŻAJEBISTY FACET:

Motocykl: CBR F4i + ćwiartka do pola ;]
Imię: Tomek
Wiek: 35 Dołączył: 06 Kwi 2010 Posty: 505 Skąd: Piekary Śląskie
|
Wysłany: 2011-04-10, 22:38
|
|
|
| krzycho16 napisał/a: | Może jak juz niektórzy zauważali to motocykla niema juz na allegro. Śledziłem temat a ze sam szukałem takiej oto cbrki to postanowiłem również przejechać się do tego pana było to w niedziele i zakupiłem ten motocykl ponieważ tak jak koledzy pisali cieknął olej lecz motor był oddany w sobotę do mechanika (od którego ja tez motor odbierałem w niedziele) i wymienił on uszczelkę od dekielka i ciekniecie ustało a oprócz tego to motocykl był naprawdę zadbany jedynie lakier był do poprawek. ( wiadomo na zdjęciach wszystko jest ładniejsze)
(co do cenny to sprzedawca zrobił naprawdę dobra cenne )
A co do kolegi pocika to kolego nie pisz takich głupot jak nie wiesz o czym piszesz nawet ponieważ motocykl miał tylko jednego właściciela w Polsce i był nim pan z warszawy.
Pozdrawiam i dziękuje w pewien sposób kolega co go nie kupili ponieważ mogłem ja to zrobić |
nosz kurde a taka okazja mi przeszla przed nosem :D:D |
_________________ : :: ::: :Morał jest krótki i niektórym znany: ::: :: :
: :: ::: :Gdy nie ma warunków wolniej zapierdalamY: ::: :: :
 |
|
|
|
 |
mg1989sos
Założyciel
|
Wysłany: 2011-04-10, 22:38
|
|
|
otrzymałem pw w którym pan informuje ze sie zdenerwowal i chcial sie na was odegrac
bez komentarza... panu już podziękujemy i nie życzymy powodzenia przy sprzedaży tego trupa... szkoda żeby ktoś się na nim zabił .. |
|
|
|
 |
mg1989sos
Założyciel
|
Wysłany: 2011-04-10, 22:39
|
|
|
a pocik do kąta pan się przez Ciebie zdenerwował |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2011-04-10, 22:44
|
|
|
| Pocik olej z dekla i się zrobiło larum w sprawie cebeerki. |
|
|
|
 |
Dawca44
Motocykl: Ducati 620i.e dark
Imię: Sławek
|
Wysłany: 2011-04-11, 00:02
|
|
|
| Nie rozumię tylko krycia gościa! Ewidentnie przyciął w huja a moderatorzy go kryją utajniając foty... :/ Powodzenia komuś kto to padło kupi. |
|
|
|
 |
mayty
100% straight

Motocykl: mały fazer
Imię: Arek
|
Wysłany: 2011-04-11, 00:26
|
|
|
Dołączam się do tematu :
http://moto.allegro.pl/sh...php?uid=5085034
U tego sprzedającego stało 5 maszyn... stan wizualny i techniczny wszystkich motocykli kiepski.
GSX-R Klejony, spawany, kręcony
f4i no to też widać te plastiki na 1 rzut oka, pompa paliwa chodzi cały czas przed zapłonem, mech rośnie na rurce od chłodnicy, porysowana, podrapana...
Fazerka ma złotego - króćce na wstępie do wymiany, cały pordzewiały
Thundercat..dziwnie dzwoni i klekocze
Generalnie...straszne padła, klekoty... wyglądają jakby je ktoś z bagna wyłowił, eksploatacyjnie wszystko do wymiany na wstępie począwszy od napędów które chyba się rozlecą przy pierwszej przejażdżce.
http://moto.allegro.pl/su...1538570201.html
Suzi oglądałem dziś, nie wiem czy to chłopak z forum czy nie. No ale widzieliśmy, słyszeliśmy i pojechaliśmy.
Moto po szlifie jak w opisie, może delikatnym ale mocnym w skutkach. Jak ktoś chce oglądać to niech się nastawi że jest więcej niż tylko lewa owiewa i airbox do wymiany.
Czacha i obudowa reflektora wskazują kolejną przygodę/y
prawa owiewka do naprawy, stelaż krzywy no i co istotne to najprawdopodobniej lagi doznały jakiegoś uszczerbku i wymagają rehabilitacji. Dziękuję dobranoc. |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-04-11, 00:33
|
|
|
admin foty upublicznił na allegro upublicznił okej sciagnij nr rejstracyjny ale nick z allegro zostaw w końcu zamiescił go na allegro do publicznej wiadomosci a jaby próbował ze zniesławieniem to bedzie miał wałka bo nikt tu nic o nim takiego nie mowi jedynie stan moto ocoeniony..............
mowic to mozemy dopiero po tym zachowaniu a i choleraaaa jasna co jest z manualna werfikacja rejstrujacych gdzie imie z kad se wciulał w- jak wacek i juz jest admin popraw to |
|
|
|
 |
mg1989sos
Założyciel
|
Wysłany: 2011-04-11, 09:04
|
|
|
| usunąłem jedynie zdjęcie z numerem rejestracyjnym a także dane typu adres. |
|
|
|
 |
Kapitan Bomba

Motocykl: Orzeł 1
Imię: Tytus
|
Wysłany: 2011-04-11, 11:01
|
|
|
Śmierć sprzedawcom padlin |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-04-12, 09:11
|
|
|
ale to nie sprzedawca to kupiec nie czytales Większą werfikacja przy rejestracji użytkowników |
|
|
|
 |
|
|