|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
Problem z pompą hamulcową przód F4i (01) |
| Autor |
Wiadomość |
hardattack
Motocykl: F4i
Imię: Artur
|
Wysłany: 2013-06-12, 18:49 Problem z pompą hamulcową przód F4i (01)
|
|
|
Witam. Czy ktoś z Rybnika albo bliskich okolic znalazłby 10-15min żeby obejrzeć mój przedni hebel w F4i (01). Problem polega na tym ze w mojej opinii klamka nie działa tak jak powinna hamuje ale na moje wyczucie za słabo. Założone są nowe złote nissiny + nowy plyn po wymianie trochę się poprawiło ale dalej lipa, ba nawet chyba jestem kamikadze ze tak jeżdżę Nie zdawałem sobie z tego sprawy do póki nie przejechałem się na F4 kolegi zupełnie inny świat hamulce żyleta. Zmiłuje się ktoś ? Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
SKURA

Motocykl: LEGENDY PRL
Imię: ADAM
|
Wysłany: 2013-06-13, 08:41
|
|
|
pomoglbym chetnie ale za daleko..czasem bywam w twoich regionach a dobrze jest odpowietrzone?
-zacisk wporzadku?
-przewod wporzadku?? |
_________________ Facebok-AJS Dabrowa gornicza
REGULACJE ZAWORÓW,REGULACJE GAŻNIKÓW,SYNCHRONIZACJA GAZNIKOW,WYMIANA PLYNÓW,FILTRÓW,
Oraz inne rzeczy serwisowe.....ZAPRASZAM
 |
|
|
|
 |
Turbo88
forumowy narciarz

Motocykl: Kilka naraz
Imię: Franek
|
Wysłany: 2013-06-14, 08:04
|
|
|
motorybnik.pun.pl
wbij a ktoś napewno pomoże |
_________________ NC24->RC36->W16 600->K4 1000-> Kilofazer->Daytona
narty.rybnik.pl |
|
|
|
 |
hardattack
Motocykl: F4i
Imię: Artur
|
Wysłany: 2013-06-15, 20:12
|
|
|
Dzisiaj po lataniu przyjrzałem się poblemowi na spokojnie i wyszło na to że to wina cieknącej lagi która popuściła prawdopodobnie to jest przyczyną złego hamowania. Tyle że jak klocki były nowe i nie ciekła to było tylko minimalnie lepiej |
_________________ Pamiętaj do CZERWONEGO pola na każdym biegu bo inaczej będziesz jeździć SKUTEREM....!!! |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |