Forum Śląskich Motocyklistów Strona Główna Forum Śląskich Motocyklistów

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Patra
2011-01-14, 06:11
Prawo jazdy
Autor Wiadomość
prezesartur 

Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
Wysłany: 2011-01-15, 14:13   

A jak pójdziesz do sklepu po masło i bułki a masła nie będzie to bułek też nie dostaniesz?

Kiedyś pamiętam był nawet taki mit, że dajmy na to masz B idziesz na A nie zdasz A to ci B zabierają.

Yogi 
Instruktorek

Motocykl: FirekBladek 929
Imię: Łukasz
Wysłany: 2011-01-15, 15:23   

prezesartur napisał/a:

Kiedyś pamiętam był nawet taki mit, że dajmy na to masz B idziesz na A nie zdasz A to ci B zabierają.

Artur ten mit i legenda krąży do tej pory i najbardziej boja się jej starzy kierowcy. Wiesz ile mialem telefonow w tej sprawie czy aby napewno nie straci sie prawka na b jak sie nie zda na a
Wyjazdy na tory wyścigowe Polska, Europa
Sosnowiec - Zagórze
Braci Mieroszewskich 124 teren Expo Silesia
www.oskvmax.pl
www.facebook.pl/oskvmax
Profil Facebook

pocik 

Motocykl: drz
Imię: adam
Wysłany: 2011-01-15, 16:45   

magik napisał/a:
pocik napisał/a:
bedzie wymagala owtorek
sory bardzo ale nie namawiaj ludzi do ZZZZ chłopie od tego jak chie nauczy zależy miedzy innymi nasze bezpieczeństwo i pod tym wzgledem jak dla mnie moze chodzic i 5 razy az zacznie rozrózniać znaki Bo naprawde niektórzy maja z tym problem i ze znalezieniem ich na drodze wiec............

czytaj wszystko a nie to co CI akurat w oko wpadlo
poprostu skoro mozna to zalatwic za jednym razem przy czym zaoszczedzic czasu i pieniedzy to chyba dobrze tak zrobic nie?
jezeli uwazasz ze miara opanowania teorii jest ilosc odbytych kursow gratuluje podejscia

malinka 
wolny strzelec

Motocykl: Kruszunka (GSX-R 600 K3)
Imię: Agnieszka
Wysłany: 2011-01-16, 10:50   

slusar_o2 napisał/a:
a ja mam pytanie czysto teoretyczne. Jak się robi egz łączony A+B to jak się obleje jedną kategorie to się papierka nie dostanie, prawda?
To załóżmy że zdałem A, a nie zdałem B. Jak by mnie pałkarze zatrzymali na moto, to dostane tylko 50zł za nieposiadanie dokumentów? Czy działa to w jakiś inny sposób?

Z tego co się orientyje mogą ci wyrobić papierek na A. Ale moim zdaniem warto poczekać bo po co płacić 2 razy za wyrobienie dokumentów.

bczk85 

Motocykl: RC46
Imię: Michał
Wysłany: 2011-01-16, 20:43   

slusar_o2 napisał/a:
a ja mam pytanie czysto teoretyczne. Jak się robi egz łączony A+B to jak się obleje jedną kategorie to się papierka nie dostanie, prawda?
To załóżmy że zdałem A, a nie zdałem B. Jak by mnie pałkarze zatrzymali na moto, to dostane tylko 50zł za nieposiadanie dokumentów? Czy działa to w jakiś inny sposób?

Piszesz rezygnacje,ze chwilowo nie chcesz zdawać na B.Wyrabiasz sobie plastik z wbita kat A i śmigasz.Ot,cała filozofia.

Odpowiedz do tematu