|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
Przesunięty przez: Patra 2011-01-14, 06:11 |
Prawo jazdy |
| Autor |
Wiadomość |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2011-01-15, 14:13
|
|
|
A jak pójdziesz do sklepu po masło i bułki a masła nie będzie to bułek też nie dostaniesz?
Kiedyś pamiętam był nawet taki mit, że dajmy na to masz B idziesz na A nie zdasz A to ci B zabierają. |
|
|
|
 |
Yogi
Instruktorek

Motocykl: FirekBladek 929
Imię: Łukasz
|
Wysłany: 2011-01-15, 15:23
|
|
|
| prezesartur napisał/a: |
Kiedyś pamiętam był nawet taki mit, że dajmy na to masz B idziesz na A nie zdasz A to ci B zabierają. |
Artur ten mit i legenda krąży do tej pory i najbardziej boja się jej starzy kierowcy. Wiesz ile mialem telefonow w tej sprawie czy aby napewno nie straci sie prawka na b jak sie nie zda na a |
_________________ Motocyklowa Szkoła Vmax
Szkolenia z zakresu kat. AM, A1, A2, A
Doskonalenie Jazdy
Wyjazdy na tory wyścigowe Polska, Europa
Sosnowiec - Zagórze
Braci Mieroszewskich 124 teren Expo Silesia
www.oskvmax.pl
www.facebook.pl/oskvmax
 |
|
|
|
 |
pocik

Motocykl: drz
Imię: adam
|
Wysłany: 2011-01-15, 16:45
|
|
|
| magik napisał/a: | | pocik napisał/a: | | bedzie wymagala owtorek | sory bardzo ale nie namawiaj ludzi do ZZZZ chłopie od tego jak chie nauczy zależy miedzy innymi nasze bezpieczeństwo i pod tym wzgledem jak dla mnie moze chodzic i 5 razy az zacznie rozrózniać znaki Bo naprawde niektórzy maja z tym problem i ze znalezieniem ich na drodze wiec............ |
czytaj wszystko a nie to co CI akurat w oko wpadlo
poprostu skoro mozna to zalatwic za jednym razem przy czym zaoszczedzic czasu i pieniedzy to chyba dobrze tak zrobic nie?
jezeli uwazasz ze miara opanowania teorii jest ilosc odbytych kursow gratuluje podejscia |
|
|
|
 |
malinka
wolny strzelec

Motocykl: Kruszunka (GSX-R 600 K3)
Imię: Agnieszka
Wiek: 37 Dołączyła: 05 Kwi 2010 Posty: 697 Skąd: SCI - dzikie strony
|
Wysłany: 2011-01-16, 10:50
|
|
|
| slusar_o2 napisał/a: | a ja mam pytanie czysto teoretyczne. Jak się robi egz łączony A+B to jak się obleje jedną kategorie to się papierka nie dostanie, prawda?
To załóżmy że zdałem A, a nie zdałem B. Jak by mnie pałkarze zatrzymali na moto, to dostane tylko 50zł za nieposiadanie dokumentów? Czy działa to w jakiś inny sposób? |
Z tego co się orientyje mogą ci wyrobić papierek na A. Ale moim zdaniem warto poczekać bo po co płacić 2 razy za wyrobienie dokumentów. |
|
|
|
 |
bczk85

Motocykl: RC46
Imię: Michał
Wiek: 40 Dołączył: 16 Lis 2010 Posty: 31 Skąd: Gliwice-Łabędy
|
Wysłany: 2011-01-16, 20:43
|
|
|
| slusar_o2 napisał/a: | a ja mam pytanie czysto teoretyczne. Jak się robi egz łączony A+B to jak się obleje jedną kategorie to się papierka nie dostanie, prawda?
To załóżmy że zdałem A, a nie zdałem B. Jak by mnie pałkarze zatrzymali na moto, to dostane tylko 50zł za nieposiadanie dokumentów? Czy działa to w jakiś inny sposób? |
Piszesz rezygnacje,ze chwilowo nie chcesz zdawać na B.Wyrabiasz sobie plastik z wbita kat A i śmigasz.Ot,cała filozofia. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |