|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
Prawo jazdy kat. C+E |
| Autor |
Wiadomość |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2011-02-03, 16:55
|
|
|
| Skoro to taka sielanka to dlaczego za to jeszcze płacą... |
|
|
|
 |
giemul

Motocykl: najlepszy na forum
Imię: NEO
|
Wysłany: 2011-02-03, 17:03
|
|
|
| znam takich co właśnie nie płacą . Czasami trzeba oddać sprawę uświadamiaczom . |
|
 |
cybek1984

Motocykl: R1
Imię: Adrian
Wiek: 42 Dołączył: 06 Kwi 2010 Posty: 290 Skąd: Tychy, Kraków
|
Wysłany: 2011-02-07, 22:03
|
|
|
| YGH napisał/a: | | no właśnie gadałem z kumplem; jak już się ma te C+E to można w robocie przebierać, a takie prawko zwaraca się po ok. 3 miesiącach. |
to kolega cie w c.. robi to nie takie proste jest, aktualnie bracik ma wszystkie kat i teraz jeszcze zrobil kurs i psychotesty na cysterne i wcale nie jest tak z tym przebieraniem bo kazdy wymaga doswiadczenia on tez sie napalil mial jechac w trase Austria Niemcy Francja kasa bajka a na koniec sie okazalo ze pojechal kto inny bo mial wlasnie wieksze doswiadczenie w takich trasach
| Cytat: | | ]masz jakies doswiadczenie w transporcie międzynarodowym??wydaje mi się że nie.To nie takie proste jak sie kazdemu wydaje ze siadasz i jedziesz.Fakt jak posiedzisz w budzie miesiac to zarobisz te 5tys od tego odejmij żarcie i dodatkowe atrakcje.Zastanów sie tylko czy wytrzymasz w budzie miesiac?a czy tak w robocie bedziesz przebierał to niewiem bez doswiadczenia duzym mobilem.Pozdrawiam |
ja bym dodal jeszcze zeby uwazał we włoszech na pedryli |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |