|
ZIMNY LECH |
| Autor |
Wiadomość |
OCC Senior
sorry but without me
Motocykl: to zło
Imię: róży
|
|
|
|
 |
Kapitan Bomba

Motocykl: Orzeł 1
Imię: Tytus
|
Wysłany: 2010-08-06, 10:58
|
|
|
| Tam potrzebny jest krzyÂż. |
|
|
|
 |
Pajdor

Motocykl: Fazer 600
Imię: Krzysztof
|
Wysłany: 2010-08-06, 11:23
|
|
|
| Fajne sÂą komentarze na stronie TVNu pod tym artkuÂłem : ))) |
|
|
|
 |
Ice man

Motocykl: GSXR 1100, FZ1
Imię: Tomek
|
Wysłany: 2010-08-06, 11:57
|
|
|
| ObroĂący krzyza z tego forum lonczcie sie kozystajac z nadchodzacego weekendu proponuje jutro z rana wyruszyc do warszawy pod palac prezydencki i udzielic pomocy krzyÂżakom. Jest ktoÂś chĂŞtny? |
|
|
|
 |
defQ

Motocykl: Żółta ZX-6rrrrr
Imię: Łukaszek :P
|
Wysłany: 2010-08-06, 15:43
|
|
|
ja juz widzialem jak Krzyzacy dostali wpie%@$#% :p wole sie napic Lecha |
|
 |
Boban
Brygada RR

Motocykl: Ruda sc-33
Imię: Kamil
Wiek: 36 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 83 Skąd: Dąbrowa Górnicza
|
Wysłany: 2010-08-07, 01:39
|
|
|
paranoja,krzyz nie jest poswiecony a oni sie do niego modla...w autobusie sily ustac nie maja a sie bija ze straza miejska
Deus potwierdzam |
_________________ Rude jest piękne
 |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2010-08-07, 14:05
|
|
|
| Modlenie siĂŞ do poÂświĂŞconego to teÂż jest paranoja. Kto to widziaÂł Âżeby w 21 wieku czÂłowiek klĂŞczaÂł przed kawaÂłkiem drewna. |
|
|
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-08-07, 17:18
|
|
|
| prezesartur napisał/a: | | ...... Kto to widziaÂł Âżeby w 21 wieku czÂłowiek klĂŞczaÂł przed kawaÂłkiem drewna. |
akurat tutaj uwaÂżam sprawa jest dyskusyjna. twĂłj kawaÂłek drewna przedstawia nie drewno jako takie lecz symbol czyli krzyÂż. dla wielu ludzi on coÂś jednak znaczy.
a jak KKK palili krzyÂż w czasie akcji to palili drewno czy symbol?
jednakÂże cyrk z krzyÂżem przed paÂłacem prezydenckim jest ÂżenujÂący. nie mam pojĂŞcia co myÂślÂą sobie ci ludzie tam, chyba Âże jakaÂś misja i pĂłjdÂą za to "do nieba". a oni robiÂą tylko poÂśmiewisko i kolejny przykÂład tego, Âże katolicy to pieprzniĂŞci fanatycy. mnie jest wstyd jak oglÂądam caÂły ten bajzel.
a przy okazji: tym sposobem mo¿na równie¿ stac siê "w³ascicielem" wielu fajnych terenów w Polsce, wystarczy postawiÌ krzy¿ - bo wiadomo ¿e nikt go u nas nie przewróci - potem zwo³aÌ fanatyków i babcie i ju¿. poczekaÌ a¿ zawi¹ze siê komitet, a zawsze siê jakiœ zawi¹zuje, a jako postawiciel krzy¿a og³osiÌ siê szefem. a potem za¿¹daÌ kasy za pokojowe i godne opuszczenie posesji i w zamian dodatkowo darmow¹ inn¹ na nasz krzy¿ ...
a tak w ogĂłle to dziwiĂŞ siĂŞ, Âże nikt jeszcze nie wpadÂł na to Âżeby "las... las krzyÂży" postawiĂŚ przed bramkami na A4 |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2010-08-07, 18:07
|
|
|
| zenoo napisał/a: | akurat tutaj uwaÂżam sprawa jest dyskusyjna. twĂłj kawaÂłek drewna przedstawia nie drewno jako takie lecz symbol czyli krzyÂż. dla wielu ludzi on coÂś jednak znaczy.
a jak KKK palili krzyÂż w czasie akcji to palili drewno czy symbol? |
Jakby te barany z KKK miaÂły rĂłwno pod sufitami to by kawaÂłka drewna paliĂŚ nie musieli.
Jedni i drudzy to fanatycy, a ka¿dy fanatyk powinien byÌ leczony lub odizolowany bo jakie s¹ efekty ich dzia³alnoœci widaÌ. Bez ró¿nicy na jakim punkcie ktoœ jest fanatykiem bo debil jest debilem i nie wa¿ne czy ma w g³owie hitlera, boga czy ró¿owe myszy.
A katolików opodatkowaÌ. Stawiaj¹ swoje krzy¿e gdzie chc¹, koœcio³y buduj¹ a mo¿e ja nie chce ich ogl¹daÌ, dzwonami dzwoni¹ z procesjami i pielgrzymkami ³a¿¹ i ruch utrudniaj¹, œwiêtami blokuj¹ wiele dni w których mo¿na coœ za³atwiÌ a nic w zamian nie wnosz¹ do paùstwa. Koœció³ tylko paso¿ytuje na paùstwie wykradaj¹c pieni¹dze i ziemie.
Chcesz mieĂŚ samochĂłd pÂłacisz, chcesz mieĂŚ psa pÂłacisz chcesz byĂŚ katolikiem teÂż pÂłaĂŚ.
A moÂże jak mam ochotĂŞ w niedziele pracowaĂŚ to dlaczego mam nie pracowaĂŚ bo bĂŞdÂą na mnie wilkiem patrzeĂŚ bo niedziela bo pan z wami i z duchem twoim? |
|
|
|
 |
Piotr Dudek

Motocykl: CB250K0
Imię: Piotr
Wiek: 75 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 167 Skąd: Sosnowiec
|
Wysłany: 2010-08-07, 23:56
|
|
|
| Boban napisał/a: | paranoja,krzyz nie jest poswiecony a oni sie do niego modla...w autobusie sily ustac nie maja a sie bija ze straza miejska
Deus potwierdzam |
Za dobrze to nie Âświadczy o tych straÂżnikach miejskich.
Za nasze pieniÂądze nie potrafiÂą pracowaĂŚ.
Kilku emerytĂłw ich rozgoniÂło |
_________________ spec. HONDA , DUCATI
503 655 706
VC-1978 MC |
|
|
|
 |
benzin
Motocykl: V-Raptor
Imię: Panicz
Wiek: 82 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 957 Skąd: na telefon
|
Wysłany: 2010-08-09, 18:13
|
|
|
LECH v2.0
 |
_________________ defloracje, tanio, dojeżdzam |
|
|
|
 |
LEŚNICZY
MACANT TEMATU

Motocykl: przeważnie zmazane
Imię: Łukasz
|
|
|
|
 |
OCC Senior
sorry but without me
Motocykl: to zło
Imię: róży
|
Wysłany: 2010-08-10, 08:26
|
|
|
nie chce juz zakladac nowego tematu o krzyzu przed palacem ale to co sie dzieje zaczyna mnie przerazac.
http://www.tvn24.pl/-1,16...,wiadomosc.html
jak to widze to juz wiem gdzie bedzie nastepna love pradade.
jak my mamy byc dobrze postrzegani przez zagranicznych inwestorow i rynki skoro takie cuda sie dzieja pod samym palacem prezydenckim? |
|
|
|
 |
benzin
Motocykl: V-Raptor
Imię: Panicz
Wiek: 82 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 957 Skąd: na telefon
|
|
|
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-08-10, 17:57
|
|
|
| Ar2rM napisał/a: | | .... jak my mamy byc dobrze postrzegani przez zagranicznych inwestorow i rynki skoro takie cuda sie dzieja pod samym palacem prezydenckim? |
w Rosji maÂło ktĂłry powazny inwestor wytrzymuje negocjacje, bo przeciez ruscy pijÂą szklankami. wiĂŞc jak oni moga byc powaÂżnie traktowani? i jak mogÂą byĂŚ dobrze postrzegani?
a na serio - tobie siê zdaje ¿e powa¿ni inwestorzy zajmuj¹ swój czas ogl¹daniem siê na takie jaja? dla nich wa¿ne s¹ zbyt, wskaŸniki, kasa i ktoœ konkretny z kim mo¿na pogadaÌ. i paru nawiedzonych pod krzy¿em w Warszawie tego nie zmieni. dziœ stoj¹ pod krzy¿em a jutro pójd¹ wzi¹Ì kredyt w banku na zakup farby, ¿eby ten krzy¿ pomalowaÌ. i to jest wa¿ne dla inwestora |
|
|
|
 |
|
|