|
Zamieszki w Warszawie |
| Autor |
Wiadomość |
Moderatorka [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-11-19, 17:09
|
|
|
| Michal87sc napisał/a: | Zjednoczony Ursynów (Dżambodżet) - Jestem Polakiem
link usunięty/ Moderatorka
KONKWISTA 88 - BIAŁY HONOR BIAŁA DUMA
KONKWISTA 88 - BRAMY VALHALLI
HONOR - SKRZYDŁA WALKI
PRZYNIEŚ WSTYD POLSKIEMU NARODOWI USUŃ POST, USUŃ PATRIOTYCZNE PIEŚNI I ODDAJĄCE HOŁD I SZACUNEK LUDZIOM KTÓRZY PRZELALI KREW BYŚ MOGŁA ŻYĆ!! W WOLNYM KRAJU!! SZANOWNA MODERATORKO!!!!!!!!!!! |
Linki usunięte ponieważ:
"Honor - polska grupa muzyczna z Gliwic, identyfikowana ze sceną RAC. Utwory zespołu nawiązują do ideologii narodowo-socjalistycznej, neopogaństwa i neonazistowskiego odłamu ruchu skinheadowskiego.
(...) Honor znajduje się na liście Anti-Defamation League wymieniającej zespoły wykonujące "muzykę nienawiści"
"Konkwista 88 – polski zespół muzyczny związany ze sceną RAC. Grupa powstała w 1990 roku we Wrocławiu. Formacja została rozwiązana w 2005 roku. Konkwista 88 znajduje się na liście Anti-Defamation League wymieniającej zespoły wykonujące "muzykę nienawiści"."
Podobne opinie można znaleźć na temat Zjednoczonego Ursynowa.
Michal87sc, nadal uważasz, że wszystko jest w porządku?
Zanim kolejny raz skompromitujesz się swoim postem zapoznaj się z podstawowymi pojęciami na temat patriotyzmu, nazizmu itp. i naucz się odróżniać jedno od drugiego. |
|
|
|
 |
Michal87sc
Boski Valentino

Motocykl: made in china
Imię: Michał
Wiek: 39 Dołączył: 18 Wrz 2011 Posty: 3118 Skąd: 161 JO90NH
|
|
|
|
 |
greenmack

Motocykl: rower
Imię: maciek
|
Wysłany: 2011-11-19, 17:50
|
|
|
kurwa prezes no prosze Cie
TO SA KAPELE RASISTOWSKIE i twoja interpretacja tekstu tego nie zmieni tak samo jak moja,michasia czy kogos tam jeszcze i czy tobie sie to podoba czy nie JEST TO RASIZM i az dziwie sie ze pare słow zostało napisane przez ciebie.... a dokładnie to:
''że nie są z naszej ojczyzny, że nie są naszej narodowości a nawet !naszej rasy!! .- jakie to ma kurwa prezes znaczenie czy np jakąs firme kupuje angol niemiec czy chinczyk?? chinczyk gorszy jest od polakow,niemcow czy angoli???? chaba cos nie tak....
''naszej ojczyźnie kolejno narodzi i rasie ''- prezes nastepny podzial na rase.....i tak jest jeszcze w nastepnych 2 czy 3 zdaniach napisane
prezes ja rozumien ze mozna miec pretensje ze ''obcy'' kapitał włazi do naszego kraju ale to dzieki własnie temu kapitałowi pare mln polakow ma robote i co do gara wsadzic ale tak jak piszesz,to jest inny temat.
dzielcie sobie ludzkosc pod kazdym wzgłedem ale prosze was,czasy hitleryzmu juz sie skonczyły i co za tym idzie dzielenie na rasy bo tak prawde mowiac to tą waszą białą rase juz dawno ci wasi zołci wyprzedzili i to o wiecej niz 100 lat,zaraz to murzyni zrobia i bedzie git...... |
_________________ http://www.dwagary.pl/ |
|
|
|
 |
Michal87sc
Boski Valentino

|
|
|
|
 |
greenmack

|
|
|
|
 |
Michal87sc
Boski Valentino

|
|
|
|
 |
Kapitan Bomba

Motocykl: Orzeł 1
Imię: Tytus
|
Wysłany: 2011-11-19, 18:40
|
|
|
Michał, on też był swastyką. Potem w więzieniu jego jedyna rasa spowodowała że założono mu parę szwów na odbytnicy. Polecam American X History. |
|
|
|
 |
greenmack

|
Wysłany: 2011-11-19, 18:42
|
|
|
| a chodziło mi o postrzegania swiata przez własnie takich ludzi jak Ty, Jestem BIAŁY, jestem panem ,jestem najlepszy, swiat juz dawno poszedł do przodu a wy dalej sobie marzycie o swiecie panow ale to taki offtop tylko wiec nie zawracaj sobie tym głowy prosze |
|
|
|
 |
Michal87sc
Boski Valentino

|
|
|
|
 |
Kapitan Bomba

|
Wysłany: 2011-11-19, 18:43
|
|
|
A prawda jest taka że bez względu na rasę to wszyscy jesteśmy jebanymi pasożytami |
|
|
|
 |
greenmack

|
Wysłany: 2011-11-19, 18:44
|
|
|
| brosik jeszcze zalezy kto na kim pasozytuje;p;p |
|
|
|
 |
Michal87sc
Boski Valentino

|
|
|
|
 |
greenmack

|
Wysłany: 2011-11-19, 18:47
|
|
|
no tak ale jest mały problem, ja z japonią nie latam
btw
jak chcesz latac to PW
( pieprzenie głupot na forum to jedno a poznawanie sie w realu to 2)
co sobie robią pedały to ich problem i mi nic do tego ale jesli tak bardzo cie to interesi to mysle ze w internecie łatwo poznasz jakiegos i mysle ze ci poopowiada jak to jest;p;p |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2011-11-19, 20:18
|
|
|
Ten film o którym mówi Michaś to prawdopodobnie "Człowiek stonoga". Nie widziałem ale może kiedyś obejrzę.
| greenmack napisał/a: | kurwa prezes no prosze Cie
TO SA KAPELE RASISTOWSKIE i twoja interpretacja tekstu tego nie zmieni tak samo jak moja,michasia czy kogos tam jeszcze i czy tobie sie to podoba czy nie JEST TO RASIZM i az dziwie sie ze pare słow zostało napisane przez ciebie.... a dokładnie to:
''że nie są z naszej ojczyzny, że nie są naszej narodowości a nawet !naszej rasy!! .- jakie to ma kurwa prezes znaczenie czy np jakąs firme kupuje angol niemiec czy chinczyk?? chinczyk gorszy jest od polakow,niemcow czy angoli???? chaba cos nie tak....
''naszej ojczyźnie kolejno narodzi i rasie ''- prezes nastepny podzial na rase.....i tak jest jeszcze w nastepnych 2 czy 3 zdaniach napisane |
No przepraszam ale trudno było by bym w tych 2-3 zdaniach pisał o miłości do Jolki gdyż nie o tym traktował tekst piosenki. Jestem obiektywny a obiektywizm polega na tym by umieć spojrzeć na zagadnienie z każdej strony nie tylko przez pryzmat własnych poglądów. Ja akurat to potrafię gdyż daleki jestem od patriotyzmu a moje poglądy dotyczące globalizmu i centralizacji już niejednokrotnie przedstawiałem.Dla mnie każdy przejaw patriotyzmu jest początkiem do podziałów, które uważam za zupełnie niepotrzebne bo jedyne co nas ogranicza to atmosfera. Nie mniej jednak nie doszukałem się w tekście piosenki żadnych treści propagujących rasizm a postarałem się przeanalizować go dość dokładnie. Być może zespół utożsamiany jest z danym nurtem jednak moja rozprawka nie dotyczy zespołu, którego przyznaję nie znam a konkretnego utworu który spowodował sytuację. Nawet jeśli zespól w innych utworach propaguje takie treści to powinno dawać się ostrzeżenia za te konkretne utwory, które nacechowane są treściami rasistowskimi a nie za każdy ich utwór. Idąc tym torem moderator za wstawienie linku do filmu Polańskiego powinien dać ostrzeżenie gdyż Polański utożsamiany jest z posówaniem nieletnich. Za linki do niemieckich stron również należało by się ostrzeżenie ponieważ Niemcy utożsamiani są z 2 wojnami światowymi. Czy taka postawa jest obiektywna? Proponował bym jednak moderatorowi zachowanie zdrowego rozsądku i nie uleganie emocjom. |
|
 |
Kapitan Bomba

|
Wysłany: 2011-11-19, 20:20
|
|
|
Greenmack, weź gumy jak będziesz z Michałem latał. Michał ma straszną nadwyżkę testosteronu |
|
|
|
 |
|
|