|
WIELKI POWRÓT KOZAKÓW NA MOTO :):):) |
| Autor |
Wiadomość |
jojko91spi
:ŻAJEBISTY FACET:

Motocykl: CBR F4i + ćwiartka do pola ;]
Imię: Tomek
Wiek: 35 Dołączył: 06 Kwi 2010 Posty: 505 Skąd: Piekary Śląskie
|
Wysłany: 2013-02-17, 17:49
|
|
|
| Cortex napisał/a: | tak by ci było wygodniej, bo masz cos wspolnego z tymi na filmiku | brakuje mi jeszcze jakies 50 lat treningu ale OK mosz recht |
_________________ : :: ::: :Morał jest krótki i niektórym znany: ::: :: :
: :: ::: :Gdy nie ma warunków wolniej zapierdalamY: ::: :: :
 |
|
|
|
 |
Michal87sc
Boski Valentino

Motocykl: made in china
Imię: Michał
Wiek: 39 Dołączył: 18 Wrz 2011 Posty: 3118 Skąd: 161 JO90NH
|
Wysłany: 2013-02-17, 20:43
|
|
|
| elemeledudek napisał/a: | Wybacz Michał że tak osobiście ale może taki przykład do ciebie dotrze. Jak ci kiedyś jakiś gwałciciel przeleci żone to nie walcz z nim, to jego pasja
Koreaniec zjadł ci psa? Nie walcz z nim, to jego pasja.
Kibole wracający z meczu sprzedali ci kosę? Nie walcz w nimi, to ich pasja.
Sąsiad co wieczór napierdziela disco polo na full? Nie walcz z nim, to jego pasja.
Jakis miejskci ścigant potrącił członka twojej rodziny? Nie walcz z nim, to jego pasja. |
No to przykład chyba z dupy wzięty....
Dla ciebie widocznie każdy motocyklista to kiler, a każdy kibol idzie i codziennie sprzedaje kose. Sprzedaj lepiej moto bo sam kogoś zabijesz z takim podejściem. |
_________________ Moje wszystkie moto: http://www.bikepics.com/members/michal87sc/
http://www.michaljeczak.flog.pl
https://www.facebook.com/...54797774?ref=hl
 |
|
|
|
 |
elemeledudek

Motocykl: Tiger 800
Imię: Marcin
Wiek: 50 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 1083 Skąd: Sosnowiec/Katowice
|
Wysłany: 2013-02-18, 14:11
|
|
|
| Tak, masz racje, już wystawiam na allegro. Tobie mogę prawko sprzedać bo mi juz nie bedzie potrzebne, ale przecież tobie też nie potrzebne. Ty jesteś ponad takie przyziemne rzeczy. Poza tym, po co prawko komus kto lata "bezpiecznie" 170 pod tunelem. |
_________________ www.wykrojnikus.pl |
|
|
|
 |
Michal87sc
Boski Valentino

|
|
|
|
 |
soprano
WIEWIÓRA
Motocykl: virago 535 '96, Yamaha YZF 600R thundercat
Imię: Ewa
|
Wysłany: 2013-02-20, 19:52
|
|
|
| Michal87sc napisał/a: | | Bo ja jestem jak NICO |
a jak mamy to czytać? NICO czy NIKO bo to różnica jest |
|
|
|
 |
Michal87sc
Boski Valentino

|
|
|
|
 |
Wydra [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-02-20, 19:57
|
|
|
| Michal87sc napisał/a: | | jak MISZCZ |
tyś nawet smrodem miszcza nie zajechał a chcesz się tak kreować |
|
|
|
 |
Michal87sc
Boski Valentino

|
|
|
|
 |
Wydra [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-02-20, 20:00
|
|
|
| Michal87sc napisał/a: | I ty to mówisz |
nie kreowałem się nigdy na kogoś kim nie byłem, nigdy nie mówiłem ze jestem wymiatacz, nie jeżdże bez opamietania, nie chwale się wyczynami na lokomotywie czy hulajnodze
podsumowując:
Tak Ja to Mówię |
|
|
|
 |
soprano
WIEWIÓRA
|
Wysłany: 2013-02-20, 20:01
|
|
|
O!!!!!!!!!! |
|
|
|
 |
Michal87sc
Boski Valentino

|
|
|
|
 |
soprano
WIEWIÓRA
|
Wysłany: 2013-02-20, 20:06
|
|
|
| Michal87sc, nie wiem czy dorosłam czy tylko urosłam ale wiem, że trudno Cię zrozumieć a pewnie wcale mi się nie uda |
|
|
|
 |
Michal87sc
Boski Valentino

|
|
|
|
 |
soprano
WIEWIÓRA
|
Wysłany: 2013-02-20, 20:08
|
|
|
Dziękuję wzajemnie |
|
|
|
 |
TNT [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-02-21, 08:31
|
|
|
| Abaddon napisał/a: | | Sam byłem w programie telewizyjnym za posty wyrwane z kontekstu... tak pracują nasi dziennikarze- biją pianę i kręcą afery, byle szmatławiec w kiosku schodził. |
Nigdy nie ufam dziennikarzom, reporterom i rzecznikom. Mówią to, co się sprzedaje, wytną i obrobią Twoją wypowiedź tak, że sens się obróci o 180 stopni. Mthfckrs!
| Cortex napisał/a: | tak by ci było wygodniej, bo masz cos wspolnego z tymi na filmiku |
C'est en faisant n'importe quoi qu'on devient n'importe qui!
*Remi Gaillard
| Zrzęda napisał/a: | Jakby byli kozakami to by nie wyginali tablic. Skoroś taki kozak - to się tym pochwal! To ja tak kozaczę Iksiński!! Anonimowo wszyscy są bohaterami |
"Deru kugi-wa utareru" ...toteż i nie ma tablic
A tak właściwie, moim skromnym zdaniem, całe te nagrania to tylko trochę głupich wykroczeń drogowych. No, mocna przeginka jest na przejściach dla pieszych. Ale tak poza tym? Medialny szum - nic więcej. Większe zagrożenie sprowadza jeden kierowca puszki zmieniający pas bez sprawdzenia w lusterku niż wszyscy Ci stunterzy razem wzięci. A dlaczego? Bo raczej wiedzą co robią i robią to świadomie. Jadąc na gumie zagrażają najwyżej sobie. Kręcąc bączki w miejscu z prędkością... yyy... 5kmph? Komu zagrażają? Fakt - naruszają 'pisane' przepisy, linie, znaki. Ale jakie jest realne zagrożenie poza pieszymi o których wspomniałem? Proponuję sobie to przemyśleć bo jeden anonimowy napruty za kółkiem to zło x1000 w porównaniu do tego. Zwykła popisówa jakich w innych krajach pełno. W stanach takie filmy rozchodziły się na kasetach jako atrakcja w latach 90. A kto z ręką na sercu - nigdy nie widział filmików z Ghost Riderem? Wrzućcie na luz trochę. Bo porównywanie stuntu do gwałtu i rozjeżdżania ludzi jest co najmniej śmieszne i żałosne. Jak żyję nie słyszałem 'u nas' (choć nie mówię że ani jednego takiego przypadku nie było) żeby stunter kogoś przejechał, zepchnął samochód czy c##j wie co podobnego zrobił. Za to tysiące są nawet potrąceń pieszych przez rowerzystów na chodnikach. Calm down i trochę oleju do głowy a nie pisać żeby tylko pisać i się opluwać nawzajem z okopów O temacie jest głośno bo... bo są bezczelni i spektakularni. Taka prawda |
| Ostatnio zmieniony przez TNT 2013-02-21, 08:34, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
|