|
WIELKI POWRÓT KOZAKÓW NA MOTO :):):) |
| Autor |
Wiadomość |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2013-02-05, 22:36
|
|
|
| Dupcyta o niczym. |
|
 |
PiotRR

Motocykl: różowy
Imię: Piotr
|
Wysłany: 2013-02-05, 23:35
|
|
|
| prezesartur napisał/a: | | Dupcyta o niczym. |
Jak to w zimie...a co do zimy- w środe 30.01.br k.Lyon +18st!
Trochę racji mają chłopaki bo przez takich nie myślących (o innych) "pajaców" psy czepiają się pózniej reszty-tych bardziej normalnych-wiem coś o tym i .... jest jak mi dupny pan milicjant wyjmuje na czerwonym świetle kluczyk ze stacyjki............. |
_________________ srad- im szybciej jedziesz tym szybciej jedziesz |
|
|
|
 |
Michal87sc
Boski Valentino

Motocykl: made in china
Imię: Michał
Wiek: 39 Dołączył: 18 Wrz 2011 Posty: 3118 Skąd: 161 JO90NH
|
Wysłany: 2013-02-06, 10:21
|
|
|
| elemeledudek napisał/a: | Michał, czesam jak coś gdziś napiszesz, wydajesz sie być wporzo, ale za chwile walisz takie teksty że aż trudno uwierzyc w twój zdrowy rozsądek.
Myśłisz że skąd twój kolega maszynista wyrobił sobie taką opinie którą przytoczyłeś? Bo widział film na Youtube? Bo widział setkę normalnie śmigających w ciągu dnia motocyklistów na mieście? Nie, zobaczył właśnie takiego pajaca i na jego podstawie wyrobił sobie zdanie i co gorsza rozsiewa nienawiśc dookoła. |
Myśle że to gość uprzedzony chociażby nie wiadomo co.......
Proste, jak jesteś uprzedzony do żydów to nie trafią do ciebie argumenty ze np 90% z nich to fajni ludzie.
I tacy ludzie jak on będą uprzedzeni wiecznie!!
poniekąd mają racje no bo kto mając litrowego przecinaka nie lata w miescie w granicach chociaz 150?? i nie mówie tu o krzyżówkach, ale trasa w katowicach w tunelu?? sam lecialem 170 i nie bylo to szybko jak na taką droge, a smignij tak koło puszki jeszcze ze sportowym wydechem to będzie że leciales 250 i morderca jestes.....
| PiotRR napisał/a: |
Trochę racji mają chłopaki bo przez takich nie myślących (o innych) "pajaców" psy czepiają się pózniej reszty-tych bardziej normalnych-wiem coś o tym i .... jest jak mi dupny pan milicjant wyjmuje na czerwonym świetle kluczyk ze stacyjki............. |
Fajnie że taki był kozak z niego?? może wyglądasz na gościa co rusza na gumie z pod świateł, albo wogóle bez gumy :D:D:D:D |
_________________ Moje wszystkie moto: http://www.bikepics.com/members/michal87sc/
http://www.michaljeczak.flog.pl
https://www.facebook.com/...54797774?ref=hl
 |
| Ostatnio zmieniony przez Michal87sc 2013-02-06, 10:25, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
elemeledudek

Motocykl: Tiger 800
Imię: Marcin
Wiek: 50 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 1083 Skąd: Sosnowiec/Katowice
|
Wysłany: 2013-02-06, 11:24
|
|
|
| Michal87sc napisał/a: | | trasa w katowicach w tunelu?? sam lecialem 170 i nie bylo to szybko jak na taką droge, a smignij tak koło puszki jeszcze ze sportowym wydechem to będzie że leciales 250 i morderca jestes..... |
Bosze, widzisz a nie grzmisz. Witki opadają. |
_________________ www.wykrojnikus.pl |
|
|
|
 |
Cortex

Motocykl: -
Imię: Rrrrr
|
Wysłany: 2013-02-06, 15:36
|
|
|
| elemeledudek napisał/a: | | Michal87sc napisał/a: | | trasa w katowicach w tunelu?? sam lecialem 170 i nie bylo to szybko jak na taką droge, a smignij tak koło puszki jeszcze ze sportowym wydechem to będzie że leciales 250 i morderca jestes..... |
Bosze, widzisz a nie grzmisz. Witki opadają. |
etam witki opadają od razu |
_________________ amicus certus in re incerta cernitur
 |
|
|
|
 |
PiotRR

Motocykl: różowy
Imię: Piotr
|
Wysłany: 2013-02-07, 00:38
|
|
|
| Michal87sc napisał/a: | Fajnie że taki był kozak z niego?? może wyglądasz na gościa co rusza na gumie z pod świateł, albo wogóle bez gumy |
Kontroli dokumentów się mu zachciało na lewym pasie i pole position. Chyba myślał (?!), że będę chciał uciekać a z góry był na przegranej pozycji, na jakimś damskim moto był
Wiadomo, że najlepsze doznania są bez gumy |
_________________ srad- im szybciej jedziesz tym szybciej jedziesz |
|
|
|
 |
jojko91spi
:ŻAJEBISTY FACET:

Motocykl: CBR F4i + ćwiartka do pola ;]
Imię: Tomek
Wiek: 34 Dołączył: 06 Kwi 2010 Posty: 505 Skąd: Piekary Śląskie
|
Wysłany: 2013-02-07, 17:37
|
|
|
a ja wam powiem ze na caly ten temat to:
 |
_________________ : :: ::: :Morał jest krótki i niektórym znany: ::: :: :
: :: ::: :Gdy nie ma warunków wolniej zapierdalamY: ::: :: :
 |
|
|
|
 |
Michal87sc
Boski Valentino

|
|
|
|
 |
Kapitan Bomba

Motocykl: Orzeł 1
Imię: Tytus
|
Wysłany: 2013-02-09, 19:59
|
|
|
| Abaddon napisał/a: | | Tylko, że przez takie zachowanie, źle postrzegany jest ogół motocyklistów i pomyśl o tym, że przez negatywny odbiór, to właśnie Tobie jakiś debil otworzy drzwi w korku kiedy będziesz przejeżdżał. |
I co z tego ? na siłę chcecie zrobić wizerunek motocyklisty potulnego jak baranek, uśmiechającego się do wszystkich w koło ale Wam się to nie uda. Wielu motocyklistów używa motocykli zgodnie z przeznaczeniem - ma zapierdalać, dawać kopa i chuj wie co jeszcze a nie zamulać.
Daj mi już bana bo parę przekleństw mi się użyło. Psuje wizerunek motocyklisty ciepłej kluchy |
|
|
|
 |
Ice man

Motocykl: GSXR 1100, FZ1
Imię: Tomek
|
Wysłany: 2013-02-09, 20:37
|
|
|
| Brosik napisał/a: | | Abaddon napisał/a: | | Tylko, że przez takie zachowanie, źle postrzegany jest ogół motocyklistów i pomyśl o tym, że przez negatywny odbiór, to właśnie Tobie jakiś debil otworzy drzwi w korku kiedy będziesz przejeżdżał. |
I co z tego ? na siłę chcecie zrobić wizerunek motocyklisty potulnego jak baranek, uśmiechającego się do wszystkich w koło ale Wam się to nie uda. Wielu motocyklistów używa motocykli zgodnie z przeznaczeniem - ma zapierdalać, dawać kopa i chuj wie co jeszcze a nie zamulać.
Daj mi już bana bo parę przekleństw mi się użyło. Psuje wizerunek motocyklisty ciepłej kluchy |
zj..... mi humor to po co ja skupuje od kilku miesięcy cukierki coby w centrum rozdawac a ty ni z gruchy ni z pietruchy z takimi tekstami ch*j ci w dupe marcin |
_________________ STRZEMIESZYCE - DZIWKI SZAMPAN STRZELANINY
 |
|
|
|
 |
Wydra [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-02-09, 21:23
|
|
|
buhahahahha |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2013-02-09, 21:25
|
|
|
| Brosik napisał/a: | Psuje wizerunek motocyklisty ciepłej kluchy |
Dlaczego uważasz, że to tylko wizerunek... |
| Ostatnio zmieniony przez prezesartur 2013-02-09, 21:25, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Michal87sc
Boski Valentino

|
|
|
|
 |
maru

Motocykl: Gsf 1250 SA Bandit
Imię: Marek
|
Wysłany: 2013-02-10, 12:26
|
|
|
| Brosik napisał/a: | | Abaddon napisał/a: | | Tylko, że przez takie zachowanie, źle postrzegany jest ogół motocyklistów i pomyśl o tym, że przez negatywny odbiór, to właśnie Tobie jakiś debil otworzy drzwi w korku kiedy będziesz przejeżdżał. |
Nie tak do końca Marcinie nie jest tak, że jest tylko białe i czarne.
Motonita to albo ciepła klucha albo kozak dający na kole po mieście??
Ja też naginam przepisy bo wiadomo jak jest na moto. Ale póki co zauważyłem np. taka jakby przychylność, przymrużenie oka policmajstrów dla motocyklistów. Wybryki takich "Kozaków" na pewno to ukrócą niestety. |
|
|
|
 |
vegaamen

Motocykl: brak
Imię: mam
|
Wysłany: 2013-02-10, 12:34
|
|
|
| ja zmieniam motor na chopera bo juz mam dosyc wytakania mnie palcami ,klupaniem sie w czolo przez kierowcow na moj widok , machanie grabiami przez przechodniow jaki to idiota jestem....jest mi z tym zle.... czulem sie gorszy a teraz wiem ze jak dosiade mojego choperka to bede wzbudzal podziw i szacunek .......kupie sobie cukierki i bede fajny.. |
_________________ Nie ważne co robisz i tak jesteś byle kim. |
|
|
|
 |
|
|