|
Uwaga na BMW 5 ! |
| Autor |
Wiadomość |
Michal87sc
Boski Valentino

Motocykl: made in china
Imię: Michał
Wiek: 39 Dołączył: 18 Wrz 2011 Posty: 3118 Skąd: 161 JO90NH
|
|
|
|
 |
Kharis

Motocykl: Hąda
Imię: Przemo
|
Wysłany: 2012-05-14, 14:35
|
|
|
| GTA Sosnowiec. |
|
 |
polus
Motocykl: Honda
Imię: Polo
|
Wysłany: 2012-05-14, 16:30
|
|
|
Fajna BETA w sumie z samochodami tj jak z motorami masz szybki moto to zapier***, a jak masz szybkie auto to też sobie latasz |
_________________ Można sprzedać żonę, ale nie Bertone ;-) |
|
|
|
 |
TNT [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-05-15, 14:38
|
|
|
Gówno prawda że się tak lakonicznie wyrażę.
1.Motocyklista największym zagrożeniem jest ewentualnie dla siebie, bo przypadki że motocykl wyrządził dużą szkodę osobom trzecim są znikome (nie mówię że ich nie ma). Za to puszki sieją ogromne spustoszenie wśród motocyklistów, pieszych, innych puszek, a nawet elementów infrastruktury drogowej.
2.A jak masz szybkie auto to też sobie latasz - jakoś nie widziałem motocyklistów odwalających aż takie numery na drodze jak wyżej opisane przez nas jednostki. Może i niezły odsetek zapied***ala, ale motocykl ostatecznie zmieści się między samochodami. A 'szybki wózek' zmieści się najwyżej w dupie innego samochodu. amen |
|
|
|
 |
Trollsky

Motocykl: Pomarańczowy
Imię: Ginter
Wiek: 44 Dołączył: 27 Lip 2010 Posty: 484 Skąd: Z piwnicy
|
Wysłany: 2012-05-23, 13:09
|
|
|
słuchajcie do listy dopisuje czarnego mercedesa z blondyną za kólkiem. Wczoraj juz kostuche widziałem.
Jechałem do domu motocyklem żony (trampek) bo w moim awaria. Droga prosta, 90 kmh na zegarze, pola rzepaku , słonce - no po prostu sielanka. Z naprzeciwka jechał tir, nic specjalnego, tirów na tej drodze sporo bo kierowcy robią sobie skrót jadąc na Poznań, zyskuja pare kilometrów wiec jakos ich rozumiem. Gdy miałem do tego tira pareset metrów zza tira wyłania sie czarny mercedes i zaczyna wyprzedzac wjezdzajac na mój pas. A droga trzycyfrowa to wiecie jaka jest , droga i od raz rów , nie ma gdzie uciec. Zaczynam gwałtownie hamowac bo widac ze kierowca mercedesa postanowił mimo wszystko wyprzedzać. Totalny brak wyobrażni. Kazdy normalny kierowca zahamaowałby i schował sie spowrotem za tira ale nie ten mercedes. Udało mi sie zatrzymac motocykl na granicy wpadniecia do rowu i w tym momencie jakies pol metra obok mnie przejechał merc jeszcze na moim pasie bo jeszcze nie zdąrzył wyprzedzic tira. W aucie (...) blondynka z duzymi okularami na głowie. Ja juz widziałem kostuche. Uratowała mnie chyba zimna krew i doświadczenie. Ale takiego hardkora to jeszcze nigdy nie miałem, bardziej sie przestraszyłem niz podczas grudnowego dachowania autem.
Uwazajcie na siebie bo bezmózgich kierowców jest naprawde sporo. |
_________________ www.trollsky.com
http://www.youtube.com/user/Trollskyy?feature=mhee |
|
|
|
 |
Michal87sc
Boski Valentino

|
Wysłany: 2012-05-23, 13:36
|
|
|
| to ja tez.... w tym PŁAZA/WYGIEŁZÓW jechał kozak "rajdowiec" Kozackim Fiatem Uno... Łuk w lewo fajny dobra nawierzchnia więc okazja żeby podszlifować swoje winklowanie... składam się przechylam w lewo tuż przy podwójnej ciągłej jade może z pół metra a z przeciwka UNO wiadomo dla niego był to łuk w PRAWO... zaczeło go wynosić na mój pas więc dokręcił w prawo, ale pojawiła sie nadsterowność i już mu dupe zaczeło wyciągać w moją strone wystarczy ze by bylo tam troszeczke piasku albo jechal pewnie z 5-10km/h szybciej to by wylądował pewnie cały ma moim pasie.... tyle ze wszystko trwalo 1-2 sek w sumie to nci nie moglem zrobic i jakos szczęście mi dopisało... |
_________________ Moje wszystkie moto: http://www.bikepics.com/members/michal87sc/
http://www.michaljeczak.flog.pl
https://www.facebook.com/...54797774?ref=hl
 |
| Ostatnio zmieniony przez Michal87sc 2012-05-23, 13:39, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
banita
Banita&Bąbel

Motocykl: 3x kamerton & kawa i saki
Imię: PIOTR
|
Wysłany: 2012-05-23, 15:22
|
|
|
| to ja wczoraj w zabrzu jadąc, babka w nexi granatowej kolo multikina wyprzedzała przed samym rondem ledwo co wychamowalem przednia |
| Ostatnio zmieniony przez banita 2012-05-23, 15:23, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Szuja [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-05-23, 16:45
|
|
|
zapraszam do wawy w ktorakolwiek niedziele.... po takim jednym dniu ten temat bylby uzupelniony o 10 kolejnych stron GTA to pikus w porownaniu do takich plesniakow, smierc w oczach |
| Ostatnio zmieniony przez Szuja 2012-05-23, 16:46, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
emil

Motocykl: motocykl
Imię: lucek
Wiek: 112 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 3698 Skąd: somalia
|
Wysłany: 2012-05-23, 16:50
|
|
|
raczej jednak wolimy nasz śmierdzący śląsk śmierdzi, ale to nasz smród
hmmm.. gówno chodzi po ludziach, zawsze w szybę spod koła może wpaść jakiś kamień, nie?
to odnośnie tematu dzikusów w puszkach |
_________________ a nie bede nikogo obrazal.. |
| Ostatnio zmieniony przez emil 2012-05-23, 16:53, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-05-23, 22:38
|
|
|
temat jak temat ale dziś to mnie prześladowali kretyni z komórkami przy uszach a szczytem był łysy w mercedesie co wyskoczył na środek skrzyżowania i w ostatniej chwili zobaczył że jedzie prosto na mnie No cóż ..... przecież mercedes ma zawsze pierwszeństwo ale dobrze się skończyło bo poza nim to prosta droga była inaczej miał bym w cholerę strupów bo w T-shircie jechałem
Swoja drogą ostatnio Ci jednoręcy szoferzy z tel przy uchu mnie prześladują Czy to puchą jadę czy moto (płeć obojętna - ale zachowanie to samo ślimaczy się niezborne ruchy ma Nie patrzy w lusterka o kierunkach zapomina) |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-05-23, 22:40
|
|
|
| Cytat: | raczej jednak wolimy nasz śmierdzący śląsk śmierdzi, ale to nasz smród | wreszcie godosz jak należy synek Normalnie aż Cie lubia Polać mu bo dobrze prawi Jeszcze będą z Ciebie ludzie Emil |
|
|
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-05-23, 23:25
|
|
|
| magik napisał/a: | | temat jak temat ale dziś to mnie prześladowali kretyni z komórkami przy uszach a szczytem był łysy w mercedesie co wyskoczył na środek skrzyżowania .... |
hehe.. a teraz załóżcie temat z filmami co was dziś na drodze spotkało i komu życie uratowaliscie albo kto was mało na pasach nie zabił, żeby reszta uważała jak żyje.
był juz tu taki jeden co własnorecznie przeżytymi tragicznymi momentami na drogach obdzielał każdy temat. |
|
|
|
 |
Kapitan Bomba

Motocykl: Orzeł 1
Imię: Tytus
|
Wysłany: 2012-05-23, 23:30
|
|
|
| Legendarny Ar2rm. Motocyklowy marynarz... przeżył naprawdę wiele. |
|
|
|
 |
Michal87sc
Boski Valentino

|
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-05-24, 20:18
|
|
|
| on znacznie więcej Przy nim to każdy z nas jest niczym niemowlę Ani prawa głosu ani doświadczenia ani wiedzy To jest człowiek legenda dziś występuje jako occ senior |
|
|
|
 |
|
|