|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
Uwaga na BMW 5 ! |
| Autor |
Wiadomość |
magik [Usunięty]
|
|
|
|
 |
łukasz r
Motocykl: r6
Imię: Łukasz
|
Wysłany: 2012-05-12, 22:47
|
|
|
| We wrzesniu zeszłego roku , konkretnie 24 wrzesnia wracałem z narzeczona z DG, za swiatłami koło Auchana w kierunki Katowic srebrne bmw e 60 wjechało z prawego pasa na lewy centralnie pod moje moto i po hamulcu. typ moze wjechał 3-5 m przed moj motocykl. ja tez po klamce na maxa i przeleciałem przez moto a gosc pojechał . Efekt ? narzeczona poobijana , ja złamałem obojczyk i tydzien w szpitalu , moto oszlifowane obustronnie,kombiki i kaski rowniez ucierpiały. Wiec jak byscie mieli namiar na typa to go chetnie na policje podam.bede bardzo wdzieczny:) |
|
|
|
 |
Abaddon [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-05-13, 07:09
|
|
|
Myślę, że pora zwrócić tzw. "szczególną" uwagę na ten samochód... jak dam radę, dojadę gnoja na pierwszych światłach.
Są chętni do pomocy? |
| Ostatnio zmieniony przez Abaddon 2012-05-13, 07:10, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Abaddon [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-05-13, 07:37
|
|
|
| Michal87sc napisał/a: | Brosik, E tam moja peżocina takie BMW robi na winklach...
|
... obudziłeś się zlany zimnym potem i mama trzymała Cię za rękę... |
|
|
|
 |
Cris
call me snake...

Motocykl: Yamaha XJ600
Imię: Cris
Wiek: 59 Dołączył: 06 Paź 2010 Posty: 3401 Skąd: Milton Keynes UK
|
Wysłany: 2012-05-13, 08:13
|
|
|
| Rafał , chcesz pomocy? Po co. Co za przyjemność kopać leżącego. CHETNIE CI POMOGE. A może poszukać go po numerach? |
_________________ Wróg publiczny nr 1 |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2012-05-13, 08:32
|
|
|
Kiedyś straszono czarną wołgą teraz BMW. No cóż postęp czasu.
Dla nie wiedzących co to czarna wołga:
http://www.google.pl/url?...bcb8vpSrMrlDvwQ |
|
 |
TNT [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-05-13, 11:06
|
|
|
wiem jak wygląda wołga prezes, ale na pewno nie jak trzy motorówki na wodzie ;P
 |
| Ostatnio zmieniony przez TNT 2012-05-13, 11:06, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Abaddon [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-05-13, 11:43
|
|
|
| Cris napisał/a: | | Rafał , chcesz pomocy? Po co. Co za przyjemność kopać leżącego. CHETNIE CI POMOGE. A może poszukać go po numerach? |
Po numerach ciężko będzie go znaleźć... bo nie ma numerów
A tak poważnie- jeśli tylko zauważę, to numery będą na pewno... a wtedy już wiemy co należy zrobić |
|
|
|
 |
Cris
call me snake...

Motocykl: Yamaha XJ600
Imię: Cris
Wiek: 59 Dołączył: 06 Paź 2010 Posty: 3401 Skąd: Milton Keynes UK
|
Wysłany: 2012-05-13, 11:53
|
|
|
| Pokiwac palcem i powiedzieć-..." niegrzeczny chopczyk , nie wolno tak robić" I w ryj ! |
_________________ Wróg publiczny nr 1 |
|
|
|
 |
Abaddon [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-05-13, 12:00
|
|
|
Czy ktoś ma zdolności żeby przerobić rękawice?
Chodzi mi o to, żeby zamiast protektorów na kościach pięści wstawić metal... może się przydać na drodze- na przykład wybicie szyby i dobycie rannego z wypadku... |
| Ostatnio zmieniony przez Abaddon 2012-05-13, 12:01, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-05-13, 13:02
|
|
|
| Abaddon napisał/a: | | Chodzi mi o to, żeby zamiast protektorów na kościach pięści wstawić metal... może się przydać na drodze- na przykład wybicie szyby i dobycie rannego z wypadku... |
swego czasu kumple na mecze nosili pokrętła z zaworów do rur wodnych z piwnicy, takie czerwone.
w sumie kiedy wypadnie taką rurę awaryjnie zakręcić to też nikt nie wie. życie to niespodzianka. |
|
|
|
 |
ralfązo
Motocykl: był 600 i 900
Imię: RALF
|
Wysłany: 2012-05-13, 14:43
|
|
|
| cris w Zielonych jestem specjalista reke mam prawa kontuzjowana po grilu z vega i znajomymi ale druga jest sprawna jak trzeba |
|
|
|
 |
T_rex
Motocykl: mam
Imię: Piotr
|
Wysłany: 2012-05-13, 17:20
|
|
|
Swiat jest pełny idiotów w bmw , audi, merców ...ale żeby zakładac dla jednego specjalny temat
| Abaddon napisał/a: | Czy ktoś ma zdolności żeby przerobić rękawice?
Chodzi mi o to, żeby zamiast protektorów na kościach pięści wstawić metal... może się przydać na drodze- na przykład wybicie szyby i dobycie rannego z wypadku... |
Masz gotowe rękawiczki , tylko jak Ty w nich będziesz wyglądał
http://allegro.pl/nowosc-...2334928278.html |
_________________ Gdy siadam na moto czuję ze spalam benzynę, w samochodzie tylko ją zużywam. |
|
|
|
 |
Abaddon [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-05-13, 23:41
|
|
|
| T_rex napisał/a: | | Swiat jest pełny idiotów w bmw , audi, merców ...ale żeby zakładac dla jednego specjalny temat |
To BMW widziane było wielokrotnie, więc często porusza się po naszym terenie i stwarza realne zagrożenie również dla motocyklistów, więc założyłem temat, również po to, abyś i Ty zwrócił uwagę na debila i w razie konieczności zjechał z drogi i żył. |
| Ostatnio zmieniony przez Abaddon 2012-05-13, 23:42, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
pytlos

Motocykl: sprzedany
Imię: Tomasz
Wiek: 49 Dołączył: 06 Kwi 2010 Posty: 207 Skąd: Chorzow/Bytom
|
Wysłany: 2012-05-14, 10:49
|
|
|
widziałem wczoraj identyczne zdarzenie na Roździeńskiego, na wysokości zjazdu na Katowice
jechałem samochodem dość szybko - ze 130 i z lewego pasa zjechałem na prawy z zamiarem zjazdu na centrum Katowic- w stronę tunelu, miałem już prędkość około 110
i nagle z bardzo dużą prędkością dojechały 2 samochody - jakiś biały sedan i czarny sedan, wydaje mi się sportowy Mercedes, ten czarny bez tablicy z tyłu
dojechali do samochodu jadącego na lewym skrajnym pasie na Sosnowiec - biały zajechał mu drogę z przodu i gwałtownie zahamował - pik opon etc.
a czarny, chyba Merc, zablokował mu drogę z boku - przez moment wydawało mi się że chcą zatrzymać gościa i wytargać go z auta
ale dali po gazie i szybko odjechali
na pewno czarny sedan bez tablicy z tyłu, wydaje mi się że to Mercedes a nie BMW |
_________________ Nie jestem leniwy, tylko energooszczedny. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |