|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
Parkingowka - ta pierwsza |
| Autor |
Wiadomość |
manka [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-05-15, 12:41
|
|
|
...kiedys przy parkingówie, przechodził obok mnie 2 razy gosciu a ja usułowałam podnieśc sprzeta i w końcu pytam:
ja: Przepraszam, pomoże mi pan go podnieść?
on: a to taki ciężki?
takze, skoro kobicie sie nie pomaga to po co Tobie cóz szkoda sprzęta, ale zdarza sie nawet najlepszym |
|
|
|
 |
Arkadius

Motocykl: 954
Imię: Arek
Wiek: 37 Dołączył: 30 Lis 2010 Posty: 550 Skąd: Leszczyny
|
Wysłany: 2011-05-15, 13:17
|
|
|
Ja miałem przygodę na myjni automatycznej. Postawiłem na bocznej, poszedłem odstawić kask na bok i coś mnie pokusiło postawić moto na centralce - ot będzie pewniej stało.. Buty śliskie od wody i moto na przeciwną stronę. Pewnie z boku wyglądało to przekomicznie bo kładłem się razem z moto cały czas je trzymając żeby nie gruchnęło o ziemię. Straty - lekko zarysowana owiewka i zarysowany chrom na tłumiku. Na szczęście nic strasznego tylko drobne otarcia. Ale podobnie - kolejka do myjni na kilka aut ale żadnego chętnego do pomocy. Tyle że bez problemu podniosłem moto za 1 razem |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |