|
Nie dla ACTA |
| Autor |
Wiadomość |
swistak
Forumowy ślusarz

Motocykl: kilofaza
Imię: swistak
|
Wysłany: 2012-01-22, 09:42
|
|
|
polityczne samobójstwo-idelnie nazwane.
wkurwienie społeczeństwa juz jest ogromne.ale zawsze moze być większe.jebie to.
najgorsze ze sam do tego przyłozylem rękę...a oni mi tak... |
_________________ A swistak siedzi....
Swistak już nie siedzi ....!!!!
Swistak już "CENZURA" !!:) Woohhhaaa
http://www.motorybnik.pun.pl
przeróbka twojego wydechu - 732252302
FB lux motometale
 |
|
|
|
 |
greenmack

Motocykl: rower
Imię: maciek
|
Wysłany: 2012-01-22, 10:02
|
|
|
a czy ktos z Was dostrzegł głowny aspekt tego programu???
jak narazie widze same wypowiedzi ze neta ze pliki ze wolnosc słowa ograniczą.
Pomyslcie troche kto najwiecej traci na ''kradnieciu'' patentow,kto jest najwiekszym ''kopiarzem'' wszystkiego na swiecie i nie ponosi z tego powodu zadnych konsekwencji.
Jesli dalej nioe kumacie o co w tym acta chodzi to popatrzcie kogo tam brakuje....
Wam naprawde wydaje sie ze ktos bedzie sie bawił w sprawdzanie takich szarych ludzi jak my?? |
_________________ http://www.dwagary.pl/ |
|
|
|
 |
Michal87sc
Boski Valentino

Motocykl: made in china
Imię: Michał
Wiek: 39 Dołączył: 18 Wrz 2011 Posty: 3118 Skąd: 161 JO90NH
|
|
|
|
 |
swistak
Forumowy ślusarz

|
Wysłany: 2012-01-22, 10:36
|
|
|
| Wali mi to ale ograniczanie swobody obywatelskiej działa na mnie jak płachta na byka. |
FB lux motometale
 |
|
|
|
 |
Diabeł

Motocykl: hmm...
Imię: Piotr
Wiek: 42 Dołączył: 05 Cze 2011 Posty: 681 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: 2012-01-22, 13:33
|
|
|
| greenmack napisał/a: | | Pomyslcie troche kto najwiecej traci na ''kradnieciu'' patentow,kto jest najwiekszym ''kopiarzem'' wszystkiego na swiecie i nie ponosi z tego powodu zadnych konsekwencji. |
To akurat jest oczywiste
| greenmack napisał/a: | | Wam naprawde wydaje sie ze ktos bedzie sie bawił w sprawdzanie takich szarych ludzi jak my?? |
Myślisz, że szary przeciętny człowiek nie odczuje tego bata... jak się rozkręcą to zobaczysz |
|
|
|
 |
greenmack

Motocykl: rower
Imię: maciek
|
Wysłany: 2012-01-22, 15:41
|
|
|
ta cała akcja przypomina mi czasy jak zascionkowa do UE wchodziła, tez ludzie przepowiadali koniec swiata z tym zwiazany, utrate ''polskosci'', i wszystkie najgorsze rzeczy jakie mogły im tylko wpasc do glowy.
Tu jest tak samo-kupa dymu o nic. Ktos robił typowo populistyczną zadyme a media to lykneły i karmia ludzi wybranymi czesciami tego traktatu-ktos z Was zadał sobie chociaz minmun trudu i zapoznał sie chociaz w czesci z nim???
jak dla mnie powinni to juz dawno wprowadzic i bardzo dobrze ze bedzie przyspieszona procedura egzekwowania i wycofywania z rynku towarow ktore są jawną kopia bo jak narazie procedury zwiazane z ochroną patentow ciagną sie latami i w kazdym kraju są inaczej postrzegane a tak ukrocą zołtym zalewanie runkow ktore podpisały tą umowe produktami nie dosc ze kiepskiej jakosci to jeszcze produkowane ponizej kosztow. To ze wciagneli w to ochrone np. programow to tez bardzo dobrze bo ktos nad tym siedzial,poswiecil swoj czas i pieniadze nie po to aby potem kowalski za darmoche to sciagał, wiem to boli ale ciekawe jak by ktos korzystał z waszych efektow pracy calkowicie wam za to nie placąc, ciekawe czy jeden z drugim te by byli wtedy tacy sceptyczni.............
i o jakiej utracie swobody obywatelskiej wy tu mowicie bo ja tam niczego takiego nie dostrzegłem????? |
|
|
|
 |
tomko222

Motocykl: Yamaha FZ6 Fazer
Imię: Tomek
|
Wysłany: 2012-01-22, 16:38
|
|
|
| greenmack napisał/a: | | ktos z Was zadał sobie chociaz minmun trudu i zapoznał sie chociaz w czesci z nim??? |
np. ja - wcześniej jak treść wyciekła na wikileaks i tą wersję też przejrzałem
Z zapobieganiem "piractwu komputerowemu" jak to nazywają media to to nie ma dużo wspólnego.
A temu co jest podawane w mediach to nie ma co w ogóle wierzyć w niektórych przypadkach bo jak się ma chociaż średnią wiedze z tego o czym gadają to widać jakie głupoty czasami gadają...
Najlepsze są teraz te hasła "specjalistów", rzecznika rządu itp. w stylu "nie było ataków, to awaria". To ciekawe co kilkaset osób robiło wczoraj od ok. 18 do późnego wieczora i dzisiaj od rana jak nie DDoS na serwery rządowe i inne tego typu...
A dzisiaj jak o 20 padnie im znowu pełno stron to też powiedzą że to awaria...
| greenmack napisał/a: | | ukrocą zołtym zalewanie runkow ktore podpisały tą umowe produktami nie dosc ze kiepskiej jakosci |
Ja akurat mam zdanie że produkują najlepsze (za daną cenę). A to że większość osób od czegoś bardzo taniego oczekuje też idealnej jakości to inna rzecz. Duża część dobrego sprzętu jest produkowana w chinach tylko że cena też już jest odpowiednio wyższa. |
|
|
|
 |
Kapitan Bomba

Motocykl: Orzeł 1
Imię: Tytus
|
Wysłany: 2012-01-22, 19:10
|
|
|
Jarek by do tego nie dopuścił... płakać mi się chcę |
|
|
|
 |
swistak
Forumowy ślusarz

|
Wysłany: 2012-01-22, 19:31
|
|
|
teraz tzn.po pakcie za słowo Donek pedał jaro ciul dostane bana -ale od internetu na 5 lat hahaha
matafaka joł. Ale bydzie |
FB lux motometale
 |
|
|
|
 |
Kapitan Bomba

Motocykl: Orzeł 1
Imię: Tytus
|
Wysłany: 2012-01-22, 19:34
|
|
|
| Komentarz użytkownika Brosik został zablokowany przez ACTA. |
|
|
|
 |
swistak
Forumowy ślusarz

|
Wysłany: 2012-01-22, 19:54
|
|
|
| Brosik napisał/a: | | Komentarz użytkownika Brosik został zablokowany przez ACTA. |
Nareszcie go wyjebali z tego neta bo już sie nieda... |
FB lux motometale
 |
|
|
|
 |
Abaddon [Usunięty]
|
|
|
|
 |
Diabeł

Imię: Piotr
Wiek: 42 Dołączył: 05 Cze 2011 Posty: 681 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: 2012-01-23, 06:48
|
|
|
Jeśli w ich łapki wpadły jakieś kompromitujące dokumenty to będzie ciekawie... dla nas bo polityk na którego coś mają to już jest posrany i zobaczymy jakie to jeszcze cuda się wyprawia w tym kraju i jest się bezkarnym. Jeśli tylko straszą, że coś mają to też spoko efekt będzie bo na każdego coś można znaleźć |
|
|
|
 |
Abaddon [Usunięty]
|
|
|
|
 |
Diabeł