|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
Nie dla ACTA |
| Autor |
Wiadomość |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-02-04, 23:54
|
|
|
jest jak mowisz benzin. tusk sprzedal Polske za wizy, zeby legalnie do USA poleciec |
|
|
|
 |
PiotRR

Motocykl: różowy
Imię: Piotr
|
Wysłany: 2012-02-05, 09:51
|
|
|
| Nie trzeba wiz, nie trzeba latać http://g.co/maps/dpvxj |
_________________ srad- im szybciej jedziesz tym szybciej jedziesz |
|
|
|
 |
Diabeł

Motocykl: hmm...
Imię: Piotr
Wiek: 42 Dołączył: 05 Cze 2011 Posty: 681 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: 2012-02-06, 07:23
|
|
|
| zeno napisał/a: | | tusk sprzedal Polske za wizy, zeby legalnie do USA poleciec |
Tylko za co i na co tam lecieć. Ameryka już nie jest takim rajem. Jest wiele innych krajów bliżej do których wolałbym się udać. |
|
|
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-02-06, 11:36
|
|
|
| Diabeł napisał/a: |
Tylko za co i na co tam lecieć. Ameryka już nie jest takim rajem. Jest wiele innych krajów bliżej do których wolałbym się udać. |
tez nie rozumiem o co jest walka z wizami. tylko ze ja jestem biedak i do Stanow raczej sie nie wybiore, ale mam sasiada ktory prowadzi rozne interesy w roznych krajach i w Stanach ma firme przewozowa. zjezdzil Stany w poprzek kilka razy i powiedzial ze wiekszej biedy jak w wiekszosci miast USA to w Europie nie spotkal, nawet Albania jest do przodu. on do Stanow wypoczac i zobaczyc pojechal tylko nad wielki kanion, zjechal Floryde i Manhattan jeszcze jest ciekawy. reszta to nedza.
podobno |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2012-02-06, 13:05
|
|
|
| Jak się po harlemie woził to co chciał zobaczyć. |
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-02-06, 13:55
|
|
|
| chcialbys sie tak wozic |
|
|
|
 |
benzin
Motocykl: V-Raptor
Imię: Panicz
Wiek: 82 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 957 Skąd: na telefon
|
Wysłany: 2012-02-22, 19:25
|
|
|
tak nawiązując do kwestii acta to temat jest bardzo zblizony
autorem jest niezawodna europejska
"Koniec bezpłatnych bibliotek? Unijna dyrektywa przewiduje tantiemy dla autorów książek"
Przy okazji dyskusji o zapisach w umowie ACTA, która reguluje prawa autorskie, przypomniano sobie o unijnej dyrektywie, w myśl której autorzy książek musieliby otrzymywać tantiemy za ich wypożyczanie. Może to oznaczać koniec bezpłatnych bibliotek publicznych. O sprawie głośno już jest w środowisku bibliotekarzy.
reszta tutaj:
http://www.polskatimes.pl...iduje,id,t.html
To nie jest Rzeźnia... Ab. |
_________________ defloracje, tanio, dojeżdzam |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |