|
na ktory marsz Ty bys sie wybral(a)? |
| Autor |
Wiadomość |
OCC Senior
sorry but without me
Motocykl: to zło
Imię: róży
|
Wysłany: 2011-05-21, 18:49 na ktory marsz Ty bys sie wybral(a)?
|
|
|
dzisiejsze marsze rownsci i ... baraku akceptacji dla rownosci.
jakie jest wasze zdanie na temat gejostwa lub jak kto woli zwiazkow homoseksualnych w Polsce?
| Cytat: | | Marsz Równości kontra narodowcy. Czyli wyzwiska, przepychanki i policyjna interwencja. Ulicami Krakowa w Marszu Równości przeszło, według szacunków policji, ok. 400 osób. Na Rynku Głównym próbowali ich zatrzymać działacze Narodowego Odrodzenia Polski. Interweniować musiała policja, która użyła gazu łzawiącego. Zatrzymano 14 osób. |
http://www.tvn24.pl/-1,17...,wiadomosc.html |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2011-05-21, 18:54
|
|
|
| OSTRZEGAM ! Nie dajcie się mu sprowokować to się zwykle tak niewinnie zaczyna. |
|
 |
Robs85

Motocykl: SV650S
Imię: Robs
Wiek: 40 Dołączył: 17 Lis 2010 Posty: 276 Skąd: Czerwionka
|
Wysłany: 2011-05-21, 18:54
|
|
|
Moje jest takie, że niech sobie w domu kazdy robni co chce, ale jak wielokrotnie było mówione jakby każda grupa społeczna robiła sobie ciągle marsze to by się żyć nie dało.
To może zorganizujemy marsz hetero ? każdy się pochwali, że ma dziewczyne i będziemy machali kolorowymi flagami...
Nie trawie tego. Ma inne upodobania niech ma, ale niech mi ich na siłę nie wciska, (bo wolę w wiadomościach posłuchac o czyms innym ) tylko siedzi z tym w domu, a nie na pochodach i wylewa żale, że on i jego chłopak nie ma lekko. Bo inne grupy tez nie maja lekko, a nie każdy łazi i narzeka. |
|
 |
prezesartur
|
Wysłany: 2011-05-21, 19:00
|
|
|
| Robs85 napisał/a: | | To może zorganizujemy marsz hetero ? |
Ty kłamczuszku
| Robs85 napisał/a: | | i będziemy machali kolorowymi flagami... |
Prosiłem was. Nie chcę się dowiedzieć ilu z was.... brrrrrr. Jest dobrze tak jak jest czasem wolę nic nie wiedzieć. |
|
 |
malinka
wolny strzelec

Motocykl: Kruszunka (GSX-R 600 K3)
Imię: Agnieszka
Wiek: 37 Dołączyła: 05 Kwi 2010 Posty: 697 Skąd: SCI - dzikie strony
|
|
|
|
 |
Robs85

Motocykl: SV650S
Imię: Robs
Wiek: 40 Dołączył: 17 Lis 2010 Posty: 276 Skąd: Czerwionka
|
Wysłany: 2011-05-21, 20:12
|
|
|
No to najpierw sie zjaramy, a później będziemy wymachiwali kolorowymi flagami prezesartur dostanie największą i najbardziej kolorową |
|
 |
street_angel
Motocykl: xxx
Imię: xxx
|
Wysłany: 2011-05-21, 22:31
|
|
|
| Robs85 napisał/a: | | prezesartur dostanie największą i najbardziej kolorową |
fujarę |
|
|
|
 |
prezesartur
|
Wysłany: 2011-05-21, 22:46
|
|
|
| Ku uciesze sweet_anal |
|
 |
street_angel
|
Wysłany: 2011-05-21, 23:25
|
|
|
nie tylko takie rzeczy mnie podniecają |
|
|
|
 |
OCC Senior
sorry but without me
Motocykl: to zło
Imię: róży
|
Wysłany: 2011-05-21, 23:36
|
|
|
| street_angel napisał/a: | | nie tylko takie rzeczy mnie podniecają |
skoro podniecaja Cie "fujary" i morele (to moj domysl) czyli pojdziesz jednak po stronie rownosci? |
|
|
|
 |
prezesartur
|
Wysłany: 2011-05-21, 23:58
|
|
|
| street_angel napisał/a: | nie tylko takie rzeczy mnie podniecają |
Wiem, wiem rozmiar fujarki to nie wszystko ważne by ejakulacja była obfita a ejakulat gęsty. |
|
 |
street_angel
|
Wysłany: 2011-05-22, 00:25
|
|
|
| OCC Senior napisał/a: | | czyli pojdziesz jednak po stronie rownosci |
kurcze jak ty mnie dobrze znasz |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-05-22, 01:04
|
|
|
| street_angel napisał/a: | | OCC Senior napisał/a: | | czyli pojdziesz jednak po stronie rownosci |
kurcze jak ty mnie dobrze znasz | w mysl zasady żeby życie miało smaczek raz dziewczyna raz chlopaczek Oj angel
Widze ze senior robi krecia robote dla forum my sie powypowiadamy przeczytaja to działacze pis i bedziemy siedziec o nie nie ja sie na to nie dam nabrać PS OCC jak bardzo byś sie starał reklamować swój ruch i wasze akcje to ja nigdy Ciebie ani Twoich kolegów niezaakceptuje choćbyście sie nazywali tęczowymi misiami |
|
|
|
 |
Thabel
Kawał Chama

Motocykl: Honda Shadow
Imię: Kamil
|
Wysłany: 2011-05-25, 17:49
|
|
|
| Nie mam nic do homoseksualistów, to ich prawo i ich sprawa co i z kim robią w łóżku. Moim prawem jest życzenie bym nie musiał na to patrzeć czy o tym słuchać. |
|
|
|
 |
Mongo
Pachnący spaliną

Motocykl: Street Bob
Imię: Mongo
|
Wysłany: 2011-05-25, 21:17
|
|
|
Przepraszam że się wtrącę ale korzystając z okazji zapytam; czym smarujecie mniejszości seksualne przy swoich rowerach, bo mnie notorycznie po każdym deszczu, lewa mniejszość irytująco popiskuje czym wzbudzam niechęć parapetowych staruszek. |
_________________ Ocieplenie klimatu przebiega zbyt wolno i w zimie nie da się jeździć.
W sezonie muszę wydzielić więcej spalin |
|
|
|
 |
|
|