|
Mniej lub bardziej istotne szczegóły dotyczące plecakowania |
| Autor |
Wiadomość |
Reaper
inszallah

Motocykl: Yamamoto 600R
Imię: Przemek
Wiek: 37 Dołączył: 19 Gru 2010 Posty: 941 Skąd: Tarnowskie Góry
|
Wysłany: 2011-05-03, 22:57
|
|
|
każdy wie, że po polonistyce łyso, ogólnie po każdym kierunku humanistycznym-> wniosek UŚ nic nie daje po za papierkiem...no ale z matą się nie trzeba użerać
Za to na UE są najgorsi ludzie, nic tylko po mordzie lać...takie moje i moich znajomych spostrzeżenie
Ps. może na takich mieliśmy szczęście |
_________________ Motocykl to największy wibrator jaki możesz wsadzić kobiecie między nogi |
|
|
|
 |
accent [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-05-03, 23:04
|
|
|
| Przemo napisał/a: | każdy wie, że po polonistyce łyso, ogólnie po każdym kierunku humanistycznym-> wniosek UŚ nic nie daje po za papierkiem...no ale z matą się nie trzeba użerać
Za to na UE są najgorsi ludzie, nic tylko po mordzie lać...takie moje i moich znajomych spostrzeżenie
|
mata nie jest aż tak ciężka, chyba, że studiujesz matme
poza papierkiem to ciężko o dobrą prace po polonistyce
nie wiem jak z ludźmi z UE w Katowicach, a w Krakowie są spoko dziewczyny po UEK |
|
|
|
 |
street_angel
Motocykl: xxx
Imię: xxx
|
Wysłany: 2011-05-04, 09:16
|
|
|
| Cytat: | | Za to na UE są najgorsi ludzie, nic tylko po mordzie lać...takie moje i moich znajomych spostrzeżenie |
zapraszam na polibude gliwicką porozmawiamy sobie potem gdzie są najgorsi |
|
|
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-05-04, 09:30
|
|
|
kazdy magister a robić nie ma komu....
ostatnio czytałem spory artykuł o wykształceniu ludzi w Polsce i bezrobociu, jedno z drugim jest mocno powiązane.
taka dygresja |
|
|
|
 |
mikasa92

Motocykl: er-5
Imię: Monika
|
Wysłany: 2011-05-04, 17:47
|
|
|
| accent napisał/a: | | mikasa92 napisał/a: | Przemo, no.. zobaczymy właściwie nie miałabym nic przeciwko polonistyce, ale różnych rzeczy się nasłuchałam, także o tym dziennikarstwie, które ma z dziennikarstwem niewiele wspólnego nie wiem ile w tym jest prawdy, no ale... trochę przeraża perspektywa kolejnego omawiania epok na poziomie mega ekstra rozszerzonym |
jak chcesz iść na polonistyke to krzyżyk na drogę, miłego zasilania szeregu bezrobotnych
podzielam zdanie Kitany, że lepszy UE |
ależ ja sobie zdaję z tego sprawę, tylko nie każdy jest tak zajebisty z maty, że zda sobie rozszerzenie na 80% i pójdzie na robotykę i mechanikę
oczywiście, że bardziej jestem za UE -> większe perspektywy: dziennikarstwo z elementami ekonomii i różne fajne biznesowe przedmioty |
|
|
|
 |
mikasa92

|
Wysłany: 2011-05-04, 17:49
|
|
|
a ! i na podstawie bardzo fajnie trzymaliście kciuki, ale na tym rozszerzeniu to Wam się chyba odechciało
boskie tematy urąbali
jutro trzymajcie tylko od 9 d 12 : DDD |
|
|
|
 |
august

Motocykl: zx6r
Imię: Adrian
Wiek: 36 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 267 Skąd: Oświęcim/Gliwice
|
Wysłany: 2011-05-04, 20:48
|
|
|
| Maty nie trzeba pisac z rozszerzenia,przynajmniej jak była nieobowiązkowa:D po podstawowej da się przeżyć na studiach :] |
|
|
|
 |
accent [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-05-04, 21:18
|
|
|
| august napisał/a: | | Maty nie trzeba pisac z rozszerzenia,przynajmniej jak była nieobowiązkowa:D po podstawowej da się przeżyć na studiach :] |
na jakim kierunku i której uczelni? |
|
|
|
 |
thrillco
remember the name

Motocykl: cbr xx whitebird
Imię: Grzegorz
|
Wysłany: 2011-05-04, 21:41
|
|
|
| accent napisał/a: | | august napisał/a: | | Maty nie trzeba pisac z rozszerzenia,przynajmniej jak była nieobowiązkowa:D po podstawowej da się przeżyć na studiach :] |
jestem na polibudzie, wydzial MT, kier mibm , a pisalem w zeszlym roku tylko podstawe. zero dodatkowych przedmiotów, wiem ze to dopiero pierwszy rok, ale uwazam ze jesli ktos sie uczy to zda spokojnie ;P |
_________________ Lepiej na HONDZIE niż na wielbłądzie, bo wielbłąd turysta nie lata 300-sta. |
|
|
|
 |
kitana

Motocykl: brak:-(
Imię: Patrycja
|
Wysłany: 2011-05-04, 21:59
|
|
|
Oj zamiast pisać o uczelniach itp to trzymajmy kciuki za Naszą koleżankę.
Każda uczelnia ma swój wymiar. Jednemu się podoba drugiemu nie |
|
|
|
 |
street_angel
Motocykl: xxx
Imię: xxx
|
Wysłany: 2011-05-04, 22:14
|
|
|
| mikasa92 napisał/a: | | nie każdy jest tak zajebisty z maty, że zda sobie rozszerzenie na 80% i pójdzie na robotykę i mechanikę |
rozszerzenie (mata) zdałam za trzecim razem (tym samym maturę), i wylądowałam na MT na mta, na sesji babka nie zaliczyła mi egzaminu, udowodniłam jej że mam dobrze, teraz siedzę w domu i szukam roboty
wniosek: odradzam każdej dziewczynie pójście na polibude (chyba że prywatna), chyba że ma tak zjebaną psychikę jak ja
| Cytat: | | Każda uczelnia ma swój wymiar. Jednemu się podoba drugiemu nie |
a trzeci ma wszystko w d***e i się tym nie przejmuję
| kitana napisał/a: | | Oj zamiast pisać o uczelniach itp to trzymajmy kciuki za Naszą koleżankę. |
jutro w szczególności |
|
|
|
 |
august

Motocykl: zx6r
Imię: Adrian
Wiek: 36 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 267 Skąd: Oświęcim/Gliwice
|
Wysłany: 2011-05-04, 23:13
|
|
|
| accent napisał/a: | | august napisał/a: | | Maty nie trzeba pisac z rozszerzenia,przynajmniej jak była nieobowiązkowa:D po podstawowej da się przeżyć na studiach :] |
Politechnika Śląska,matme zaliczyłem,zawsze na trzy i zawsze musiałem się ostro przykładać,ale jakoś dałem rade.W kwestii pierwszego roku to nie jest tak krytycznie,mnie najbardziej dobiły równania różniczkowe. |
|
|
|
 |
mikasa92

|
Wysłany: 2011-05-05, 14:46
|
|
|