|
MISZCZ PROSTEJ |
| Autor |
Wiadomość |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-10-03, 21:26
|
|
|
| Brosik napisał/a: | | OCC Senior napisał/a: | | szkola w ktorej ja sie uczylem dawala go w 100%. |
Gratuluję wyboru szkoły Arturze. Mam nadzieję że młodzi adepci motocyklowi wezmą z Ciebie przykład..... |
Brosik ty świnio to jest prowokacja roku. |
|
|
|
 |
OCC Senior
sorry but without me
Motocykl: to zło
Imię: róży
|
Wysłany: 2011-10-03, 21:36
|
|
|
| tak czulem ze sie odezwiesz Zeno ,w roli obroncy wolnosci "nieuzbrojonych", jako ten jezdzacy na co dzien w "orzeszku" na glowie. |
|
|
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-10-03, 21:44
|
|
|
| OCC Senior napisał/a: | | tak czulem ze sie odezwiesz Zeno ,w roli obroncy wolnosci "nieuzbrojonych", jako ten jezdzacy na co dzien w "orzeszku" na glowie. |
tak często mnie widzisz, ze widziales akurat ten jeden z dwóch razy w roku, kiedy jechalem z orzechem.
ale masz racje - uważam ze niech kazdy jezdzi na golasa jesli taka jego wola.
jego wola, jego dupa, jego życie, odszkodowanie dla rodziny i wszyscy są prawie szczęśliwi.
poza tym wybacz, ale w obecnej twojej sytuacji cokolwiek powiesz na temat jazdy na 2oo bezpiecznej albo nie - brzmi to zajebiście niewiarygodnie. |
|
|
|
 |
emil

Motocykl: motocykl
Imię: lucek
Wiek: 112 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 3698 Skąd: somalia
|
Wysłany: 2011-10-03, 21:48
|
|
|
dwa razy, z czego raz do mnie |
_________________ a nie bede nikogo obrazal.. |
|
|
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-10-03, 21:50
|
|
|
| akurat do ciebie przyjechalem w profesjonalnym gorcku |
|
|
|
 |
emil

Motocykl: motocykl
Imię: lucek
Wiek: 112 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 3698 Skąd: somalia
|
Wysłany: 2011-10-03, 21:52
|
|
|
a no sory, zwracam honor.
to ten drugi jak wygląda?? |
_________________ a nie bede nikogo obrazal.. |
|
|
|
 |
OCC Senior
sorry but without me
|
Wysłany: 2011-10-03, 21:56
|
|
|
| zeno napisał/a: | | poza tym wybacz, ale w obecnej twojej sytuacji cokolwiek powiesz na temat jazdy na 2oo bezpiecznej albo nie - brzmi to zajebiście niewiarygodnie. |
co dla Ciebie brzymi niewiarygodnie? To ze nie mam juz motocykla czyni moje wypowiedzi niewiarygodnymi? Przez 3 sezony przejechalem 26 tys km. Slonce, deszcz a nawet snieg. Chwytasz sie argumentow najniższej wody... ma "motor" to pisze prawde, nie ma juz "motora" to "jest niewiarygodny". |
|
|
|
 |
zeno [Usunięty]
|
|
|
|
 |
Kapitan Bomba

Motocykl: Orzeł 1
Imię: Tytus
|
Wysłany: 2011-10-03, 22:04
|
|
|
To się nazywa prawdziwy motocyklista, wiatr, muchy, kamienie, spaliny i Bóg wie co jeszcze prosto na twarz, klasyczna kurtka dopełnia tylko ten piękny męski wizerunek.
Zeno, szacun. |
|
|
|
 |
OCC Senior
sorry but without me
|
Wysłany: 2011-10-03, 22:05
|
|
|
| mała* napisał/a: | | Ludzie robią po 10-15tyś w sezonie latając tylko w pogodne dni. |
taaaaaaaa.... 10 -15 to sie z palcem w dupie robi... potem roslna legendy jak to Zygmusc nawinal 360 tys motocyklem i milion km samochodem.
ten kto jezdzi lub jezdzil na moto wie ile trzeba jezdzic na moto w sezonie zeby przekroczyc 10 tys/sezon. Srednia w naszym kraju to 4-6 tys/sezon. |
|
|
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-10-03, 22:06
|
|
|
| OCC Senior napisał/a: |
co dla Ciebie brzymi niewiarygodnie? To ze nie mam juz motocykla czyni moje wypowiedzi niewiarygodnymi? ..... |
Artur nie spinaj sie tak. niektórzy ludzie tutaj jeżdzą po 20 lat i wiecej.
a to byla taka mala dygresja z mojej strony, że przypierdalasz sie do kazdego kto robi coś tylko troche powyżej albo poniżej normy. ludzie nie są tylko szarzy, czasem zdarzy się ktoś różowy albo jak Brosik jeszcze inny i można to spokojnie zaakceptować.
świata nie zbawisz a troche glupio przed 30-tką czy ile tam masz lat być takim twardym zgredem. czyz nie?
luzu więcej - miales kiedys taki podpis. widze wszystko ci sie pomieszało |
|
|
|
 |
OCC Senior
sorry but without me
|
Wysłany: 2011-10-03, 22:09
|
|
|
| ja jestem zgredem? chyba patrzysz na mnie przez swoj pryzmat. z dnia na dzien jestem (na tym forum) wiekszym luzakiem. olewam coraz wiecej tematow, pisze coraz wicej spamu. moze dla tego, jak napisze cos od siebie to zaraz robi sie "pode mna" rozowo od docinek. |
| Ostatnio zmieniony przez OCC Senior 2011-10-03, 22:12, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
Kapitan Bomba

Motocykl: Orzeł 1
Imię: Tytus
|
Wysłany: 2011-10-03, 22:09
|
|
|
| OCC Senior napisał/a: | | z dnia na dzien jestem (na tym forum) wiekszym luzakiem. |
Ty krejzolku. |
|
|
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-10-03, 22:10
|
|
|
| OCC Senior napisał/a: | | ja jestem zgredem? chyba patrzysz na mnie przez swoj pryzmat. |
hehe...
nawet bym nie śmiał spróbować... |
|
|
|
 |
OCC Senior
sorry but without me
|
Wysłany: 2011-10-03, 22:15
|
|
|
| mała* napisał/a: | | Może się któryś wypowie, to sam zobaczysz |
to co pisze ,opieram na tematach typu "ile przejechales w tym sezonie".
Gdy "bylem w grze" przejezdzalem zawsze duzo powyzej sredniej. Oczywiscie byli tam tez ludzie ktorzy "objezdzali Polske" ale to byly wyjatki. W naszym klimacie gdzie zamiast lipca jest lipcopad przebiegi rzedu 4tys km to norma. |
|
|
|
 |
|
|