|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
miśki na moto |
| Autor |
Wiadomość |
pocik

Motocykl: drz
Imię: adam
|
Wysłany: 2010-12-24, 14:47
|
|
|
nie bede z tym polemizowal masz racje
napisze tylko ze patrole piesze to wlasnie chlopaki z prewencji
albo z OPP katowice albo z OPI na komisariatach
opp- oddzialy prewencji policji
opi- ogniwo patrolowo interwencyjne |
|
|
|
 |
Marcelek
Motocykl: S1000RR
Imię: Marcelek
|
Wysłany: 2010-12-24, 22:59
|
|
|
| nie ma sie co urażać.nikt was tam na siłe ciągnoł, |
|
|
|
 |
pocik

|
|
|
|
 |
TNT [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-12-25, 11:19
|
|
|
| tlusty napisał/a: | Taka drogówka to świetna ekipa(...)
Patrole piesze, chłopaki robią swoje(...)
Prewencja... tu mieszane uczucia, młodziki w lodówach... (...)
A czemu? Ktoś coś zgłosił, jeździli i świadek rozpoznał mnie po białym kapturze...
|
Może trochę namieszam Ci w głowie, ale:
Patrole piesze, chłopaki właśnie na ulicę wysypują się z młodziki w lodówach a po robocie wracają i siuuuu z powrotem do OPP (jak napisał pocik) rzadziej z komisariatów (OPI). Więc jest to jedno i to samo.
Prewencja... - wbrew temu, co chciałeś rozgraniczyć, zarówno OPP, OPI jak i Taka drogówka to świetna ekipa należą do prewencji. |
| Ostatnio zmieniony przez TNT 2010-12-26, 01:34, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
tlusty

Motocykl: CB 450 N
Imię: Wojtek
|
Wysłany: 2010-12-25, 12:48
|
|
|
A niech się dzielą formalnie jak chcą, na opi, opp, jp, chwdp, itp. Ja tu opowiadam jak ja postrzegam tą instytucje. Nie wiem czy to co mnie zatrzymało to jakaś grupa interwencyjna, czy na wezwanie ale nie wykazali się profesjonalizmem jak wcześniejsze opisane przeze mnie grupy i nie wmówisz mi że ta sam ekipa stoi później z suszarką...
Dwójkowe patrole piesze działają zupełnie inaczej, niż pełna lodów z młodzikami wysłana w konkretnym celu i wiem to nie z podręczników dla początkujących funkcjonariuszy ale z własnego doświadczenia.
Reprezentujesz identyczne podejście panów policjantów po moim zajściu, ja im o problemie a oni o formalnościach |
|
|
|
 |
Marcelek
|
Wysłany: 2010-12-25, 13:26
|
|
|
| to głupki i tyle, banda głupków znaczy,w wiekszośći szkodzą a jeszcze im za to płacą, a na dodatek zawsze znajda sie jakieś pajace co trzymaja ich strone. |
|
|
|
 |
TNT [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-12-25, 14:19
|
|
|
Może i trzymam i co? A pajacem sam jesteś bo ładujesz ludzi do jednego worka. To ja też Cię właduje jak społeczeństwo: jesteś zapindalającym jak wariat kretynem ze stalową linką na szyi, masz popierniczone w głowie, jeździsz bez prawka, OC i przeglądu i trzeba Cię koniecznie wyeliminować z drogi :] Zadowolony? |
| Ostatnio zmieniony przez TNT 2010-12-26, 01:33, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
TNT [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-12-25, 14:30
|
|
|
Aha, jeszcze zlać mordę spryskiwaczem, otworzyć drzwi przed nosem i zepchnąć na pobocze
A Ty trzymaj sobie stronę dresiarzy, gówniarzy i innych matołów którym marzy się gangsterka rodem z zachodu ale wszystko co mogą robić w tym kraju to najwyżej jarać planty, rozbijać się antycznym rozpieprzonym BMW (ale BMW !) lub Cinquecento i pisać po ścianach JP czy CHWDP w akompaniamencie grających z głośnika PEJI i innych kretynów, którzy tak naprawdę sami nakręcają tych gówniarzy nie mając z tym nic wspólnego - tylko to, że na tym zarabiają, bo ich kawałki mające tyle sensu co pół kilo schabowego w muszli klozetowej słuchają rzesze najaranych dresów i panienek z marginesu he he A może Ty też pochodzisz z takiego 'środowicha ziomów' tylko jakimś cudem dostałeś się na moto? Nie zdziwie się jak pod Twoim kombi kisi się dres z trzema paseczkami |
| Ostatnio zmieniony przez TNT 2010-12-25, 14:31, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
tlusty

Motocykl: CB 450 N
Imię: Wojtek
|
Wysłany: 2010-12-25, 14:30
|
|
|
| TNT napisał/a: |
[...]
jesteś zapierdalającym jak wariat kretynem ze stalową linką na szyi, masz popierdolone w głowie, jeździsz bez prawka, OC i przeglądu i trzeba Cię koniecznie wyeliminować z drogi :] Zadowolony? |
zaraz zaraz, co ma wspólnego jazda bez uprawnień z linką ze znaczną prędkością na motocyklu bez oc i przeglądu a problemy z głową?
|
|
|
|
 |
TNT [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-12-25, 14:32
|
|
|
Bo takie są obiegowe stereotypy? |
|
|
|
 |
pocik

|
Wysłany: 2010-12-25, 19:10
|
|
|
pojechal jak sie nalezy
idac dalej moglym CI tlusty wytlumaczyc jak to dziala ale nic tematu nie usprawiedliwi ich powinni beknac... ale z tym :P:P ze nie byli skuteczni sie nei zgodze:) tylko obiekt mieli zly zartuje rzecz jasna wiec sie nie wkurzaj idac dalej CI co szlifuja chodniki to CI sami co CI lomot sposcili bo oni mimo ze psioczycie sa dosyc dobrze wyszkoleni i wkrotka chwile potrafia ie zebrac w furze przebrac i wybiec w "pelnym pezecie" w tlum a debile znajda sie wszedzie na kryminale w psiarni czy w poradni
tylko nie generalizujmy bo nie dla wszystkich to jest Tlusty pojete:) widzisz ze tam jeden ciagle swoje a pierwsze moto mu tata kupil a gosc jest przeciwko dla zasady ja wiem ze pojade teraz sam nie przezylem prlu ale wtedy wiadomo bylo za co sie rzuca ceglowkami
Marcelek ockniesz sie jak CI ktos wpier.ol spuści kiedy sie bedziesz najmniej tego spodziewac jak juz mowilem widzialem roznych cwaniakow i roznie konczyli
co do CIebie nie chce CI dokuczyc bo nie to tu moim celem dyskutujemy i tyle bez zbednych emocji w sensie jak napisze ze jestes pastuch to sie nie obrazaj napisz mi ze tez jestem:)
idac dalej mam wrazenie ze CIe rodzice policja straszyli nie musisz sie przyznawac:)
ale mowili "bo pan Cie zabierze na bank:)" |
|
|
|
 |
Marcelek
|
Wysłany: 2010-12-25, 23:15
|
|
|
nie chce mi sie z wami gadać,głupcy
jeszcze zmienicie zdanie jak, wam wasi pupile wlepią mandaty za jakieś ich widzimisie.ja teraz na nich sram już im nie staje bo z nimi sie nie dogada, zresztą tak samo jak z wami |
|
|
|
 |
Fredi [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-12-26, 08:55
|
|
|
O, widać wyrósł jakiś kozok...
Cwaniaków na drodze pod dostatkiem, ale potem "Panie Władzo, śpieszyło mi się. Czy nie może się skończyć na upomnieniu?"
Zawsze mnie bawily ghost riderki uciekające przed sprawiedliwością na ścigaczach... na youtube jest ich pełno |
|
|
|
 |
Marcelek
|
Wysłany: 2010-12-26, 10:59
|
|
|
| jak sobie kupisz normalne moto to pogadamy, bo tym szrotem to skad mozesz wiedziec co to jazda z nie przepisowa predkoscia, no chyba,ze z yutube |
|
|
|
 |
pocik

|
Wysłany: 2010-12-26, 11:02
|
|
|
| Ty masz jakies problemy z soba chyba:) musisz zmienic dilera albo brac polowe:) |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |