Forum Śląskich Motocyklistów Strona Główna Forum Śląskich Motocyklistów

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
miśki na moto
Autor Wiadomość
Marcelek 

Motocykl: S1000RR
Imię: Marcelek
Wysłany: 2010-12-07, 09:54   

no właśnie,bynajmniej by takich wypocin nie pisali

magik
[Usunięty]

Wysłany: 2010-12-11, 15:42   

heheh jak miśki beda tak jeżdzić na moto jak tu http://www.joemonster.org...mulacja_poscigu robia pościg to nie ma najmniejszych obaw :P

zeno
[Usunięty]

Wysłany: 2010-12-11, 21:31   

http://www.youtube.com/wa...feature=related

http://www.youtube.com/wa...feature=related

Marcelek 

Motocykl: S1000RR
Imię: Marcelek
Wysłany: 2010-12-24, 08:57   

nasze psy tak nie pojadą sa za głupi, w ogóle jak można być psem, nie rozumiem nie których.

OCC Senior 
sorry but without me

Motocykl: to zło
Imię: róży
Wysłany: 2010-12-24, 09:14   

Marcelek napisał/a:
w ogóle jak można być psem,

Marcelek a ty co? z rawicza na przepustke wyszedles? zawod jak kazdy inny.

pocik 

Motocykl: drz
Imię: adam
Wysłany: 2010-12-24, 10:42   

z Wronek go na święta wypuścili:) pozdrow "wafli pod cela":P:P:P

Piecol 

Motocykl: Kawasaki Versys
Imię: Tomasz
Wysłany: 2010-12-24, 11:07   

Gdyby nie te psy to z bloku byś nie wychodził po 16.
Profil Facebook

pocik 

Wysłany: 2010-12-24, 11:19   

on dopiero do tego dojdzie:) jak go skroja w parku i pape dostanie
widzialem goscia w bluzie jp jak krzyczal tam mi telefon ukradli:)

TNT
[Usunięty]

Wysłany: 2010-12-24, 11:30   

Marcelek napisał/a:
nasze psy tak nie pojadą sa za głupi, w ogóle jak można być psem, nie rozumiem nie których.

nie-których się pisze razem ;) przy 'są' w a przydaje się ten ogonek na dole. niby pierdoła, ale trochę zmienia brzmienie. sam widzisz, że też do mądrych nie należysz :D

pocik 

Wysłany: 2010-12-24, 12:44   

daj spokój znawcy obojgu praw i ambasadorowi pokolenia jp :> :>

TNT
[Usunięty]

Wysłany: 2010-12-24, 13:30   

Jak napisałeś 'ambasador' to przypomniał mi się Laska z 'Chłopaki nie płaczą' :P

pocik 

Wysłany: 2010-12-24, 13:44   

tamten btyl fajny:)

tlusty 

Motocykl: CB 450 N
Imię: Wojtek
Wysłany: 2010-12-24, 13:47   

Jest Policja i policja, sam nie wierzyłem w bajki póki nie stałem się jej częścią. Jest procent, niewielki, funkcjonariuszy którzy nie powinni pracować w tym zawodzie. No ale kto będzie miał pecha ten też do tego "dojdzie".

Wiecie jak to mówią, kto się urodził sku*^%# kanarkiem nie umrze, mundur nie zmienia człowieka niestety jest na odwrót.

pocik 

Wysłany: 2010-12-24, 14:00   

wszedzie sa ludzie i ludziska ludzie ktorzy pracuja gdzies przypadkiem albo sa jakimis nie do ruszenia pociotkami ale chyba nie wolno generalizowac
i tu nie tylko o psiarni mowa
miejscy lekarze nawet w banku bywa roznie
nie jestem tu zeby fanatycznie bronic psiarni jako grupy zawodowej czy cos z tych rzeczy nie mniej nie generalizujmy tez znam ludzi ktorzy nie powinni chodzic mundurze a chodza ale znam takich ktorzy sa normalni i tych tu bronie :)
co do tych wypocin wyzej chlopak sie zgubil i mam nadzieje ze kiedys ktos pomoze mu sie odnalezc byle nie za pozno:) :)

tlusty 

Motocykl: CB 450 N
Imię: Wojtek
Wysłany: 2010-12-24, 14:28   

Tylko widzisz, wystarczy jedno zgniłe jabłko żeby cały koszyk słodziutkich jabłuszek "chycił" się od niego.

Taka drogówka to świetna ekipa, zawsze spokojna rozmowa, ja nigdy nie robiłem z siebie ciula i nie kwestionowałem taryfikatora a oni nigdy nie zgrywali gierojów, władców szos. Dzień dobry, dowodzenia, szerokiej drogi i uśmiać się można nawet :)

Śledczy, byłem i jako świadek i jako podejrzany raz (niesłusznie :P ) i też kulturka, mili ludzie.

Patrole piesze, chłopaki robią swoje kilka razy dostało się za piwko na słońcu :P Ale zawsze luz i nigdy nie miałem pretensji. Ładnie się legitymujemy, żegnamy i po sprawie.

Prewencja... tu mieszane uczucia, młodziki w lodówach... Delikatnie mówiąc w gorącej wodzie kompani, wiem że mają dość uganina się za typami z bluzami JP, wiem że muszą się wykazać, że to początek ich kariery. Zdarzyło mi się być obiektem pomyłki jednego cwaniaka, skuty na zoli jakbym co najmniej był z Pruszkowa :P W jasny dzień, w publicznym miejscu. Po ryju w lodówie, po ryju w drodze na komisariat, twarz przy czubkach butów (nie wiedziałem nawet że jestem taki zwinny :D ) ciągnięty jak pies w mało komfortowej pozycji. Potem bez butów do cali na ławeczkę za kratki i czekanie 3-4 godziny... A na końcu pytanie: to co Pan tam robił? :D Dzisiaj śmiać mi się chce z tego ale wtedy nie było tak fajnie ;) Na modzików nie można się było spojrzeć bo już za kark i do ziemi, nie było można się odzywać bo ładnie wyuczoną formułką dawali do zrozumienia że milczenie jest złotem :P

A czemu? Ktoś coś zgłosił, jeździli i świadek rozpoznał mnie po białym kapturze...

To nie jest więc zawód jak każdy inny, duża władza, duża odpowiedzialność... A ja nie jestem z pokolenia JP, ani żaden kibol a jednak od jakiegoś czasu patrze na nich z politowaniem. Jeden człowiek i jedna sytuacja wystarczyła żeby stracić do nich zaufanie.

Odpowiedz do tematu