Forum Śląskich Motocyklistów Strona Główna Forum Śląskich Motocyklistów

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Microcary - co o tym sądzicie ?
Autor Wiadomość
magik
[Usunięty]

Wysłany: 2010-11-17, 20:57   

Patra napisał/a:
Patrząc na to, co się dzieje na drogach nie wiem co gorsze: 14-latek za kółkiem czy 60-latek jeżdżący od święta w godzinach szczytu z prędkością 40km/h.
na dwóch pasach ruchu jednocześnie :P ale i tak najbardziej niebezpieczne są skutery ich kierowcy to chyba jakąś odmienna rasa no i faceci z kryzysem wieku średniego i starczego prowadzący sportowe wózki po 200KM

defQ 

Motocykl: Żółta ZX-6rrrrr
Imię: Łukaszek :P
Wysłany: 2010-11-17, 21:06   

moze zabardzo uogólnilem sprawe jesli chodzi o predkosci, sa L ktore sie wleka, ale jak jest wtedy mozliwosc to i ja wyprzedzam taka L jadac L ;) , zreszta to temat rzeka jest, kazdy bedzie miec swoje zdanie ... ;) , byscie troche popracowali jako instruktorzy to byscie zobaczyli co dane osoby niekiedy przezywaja za kierownica ;)

Wracajac do tematu NIE dla microcarow dla 14-latkow ! :P

prezesartur 

Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
Wysłany: 2010-11-17, 21:12   

Do do symulatorów ich najpierw a nie do samochodów.

magik
[Usunięty]

Wysłany: 2010-11-17, 21:16   

z tym wypier... polityków się zgadzam a co do reszty to nie powinno być możliwe prowadzenie takiego gowna na kartę motorowerowa Wszyscy dobrze wiemy jak się je wydaje już prędzej b1 bez ograniczeń prędkości i gra gitara Chociaż szczerze powiem że nawet nie jeden 18 się do prowadzenia auta i będąc egzaminatorem bym nie pościł a co dopiero 16latkowie którym tylko słoneczka i zabawa w dorosłość w głowie

defQ 

Motocykl: Żółta ZX-6rrrrr
Imię: Łukaszek :P
Wysłany: 2010-11-17, 21:17   

myslisz ze taki symulator nauczy ich np. ruszac i jechac dynamicznie ? mialem przyjemnosci "przejechania" sie na takim symulatorze [2 lata wstecz - wiec tera technika poszla napewno do przodu] i sensacji dla mnie nie bylo, i zbedny wydatek wg. mnie dla szkoly to by byl.

prezesartur 

Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
Wysłany: 2010-11-17, 21:31   

Jak się takiemu prąd do nogi podłączy i będzie rażony za każdy zbyt wolny manewr to się zaraz na symulatorze nauczy.

Odpowiedz do tematu