|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
Michał vs. Michał, czyli tańcowały dwa Michały |
| Autor |
Wiadomość |
Michal87sc
Boski Valentino

Motocykl: made in china
Imię: Michał
Wiek: 39 Dołączył: 18 Wrz 2011 Posty: 3118 Skąd: 161 JO90NH
|
|
|
|
 |
Michal87sc
Boski Valentino

|
Wysłany: 2012-05-07, 17:21
|
|
|
| mała*, Nie wiem co lepsze, tutaj niby nie palą niby taka tolerancja, a jednak chyba tylko teoretycznie. Jednostka która nie stara sie za wszelką cene przypodobać innym jest sobą i pisze co myśli to już jest ta najgorsza, a jednak te osoby które poznały mnie na żywo hmmm gdyby faktycznie bylo ze mna cos nie tak to by chyba nie dzwonily do mnie i nie proponowały wspólnego latania... |
_________________ Moje wszystkie moto: http://www.bikepics.com/members/michal87sc/
http://www.michaljeczak.flog.pl
https://www.facebook.com/...54797774?ref=hl
 |
| Ostatnio zmieniony przez Michal87sc 2012-05-07, 17:21, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Wydra [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-05-07, 17:22
|
|
|
| Michal87sc napisał/a: | | mała*, Nie wiem co lepsze, tutaj niby nie palą niby taka tolerancja, a jednak chyba tylko teoretycznie. Jednostka która nie stara sie za wszelką cene przypodobać innym jest sobą i pisze co myśli to już jest ta najgorsza, a jednak te osoby które poznały mnie na żywo hmmm gdyby faktycznie bylo ze mna cos nie tak to by chyba nie dzwonily do mnie i nie proponowały wspólnego latania... |
niech się wypowiedzą, pokaż że nie jesteś sam jak Tvn-owski Kropek |
|
|
|
 |
Michal87sc
Boski Valentino

|
|
|
|
 |
Edisiewicz

Motocykl: vfr 800 vtec
Imię: Marek
Wiek: 45 Dołączył: 17 Sie 2010 Posty: 648 Skąd: Chelsea(Czeladź)
|
Wysłany: 2012-05-07, 17:36
|
|
|
| mała* napisał/a: | | Nie czarujmy się, ale przypadki i wypadki po ludziach chodzą | po Michasiach nie! |
|
|
|
 |
Michal87sc
Boski Valentino

|
|
|
|
 |
Edisiewicz

Motocykl: vfr 800 vtec
Imię: Marek
Wiek: 45 Dołączył: 17 Sie 2010 Posty: 648 Skąd: Chelsea(Czeladź)
|
Wysłany: 2012-05-07, 17:43
|
|
|
Tak, po weselu to zrobisz akurat najwięcej.... |
|
|
|
 |
street_angel
Motocykl: xxx
Imię: xxx
|
Wysłany: 2012-05-07, 18:45
|
|
|
nie ma to jak maskotka forumowa
| Michal87sc napisał/a: | | po Weselu sie tym zajme może... |
| Edisiewicz napisał/a: | Tak, po weselu to zrobisz akurat najwięcej.... |
|
|
|
|
 |
soprano
WIEWIÓRA
Motocykl: virago 535 '96, Yamaha YZF 600R thundercat
Imię: Ewa
|
Wysłany: 2012-05-07, 20:31
|
|
|
| Wydra napisał/a: | | soprano napisał/a: | | Skoro piszesz kontrowersyjnie bądź przygotowany na czepianie się. |
dobrze ci dziewczyna napisała za to jej polać albo przytulic albo cos tam szmery bajery |
Wydra wyegzekwuję sobie to od Ciebie .......
Michal87sc, nam zarzucasz brak tolerancji ale ja myślę, że jesteś chyba zakompleksiony skoro wszystko co się napisze, czy to z żartem czy serio bierzesz od razu do siebie. Brak elokwencji w wypowiedziach rekompensujesz sobie obrażaniem..... a wystarczyło by przymknąć oko i od czasu do czasu uśmiechem zbyć krytykanta czy żartownisia........oj, życie, życie..... |
|
|
|
 |
Piotr Dudek

Motocykl: CB250K0
Imię: Piotr
Wiek: 75 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 167 Skąd: Sosnowiec
|
Wysłany: 2012-05-07, 20:33
|
|
|
| Michal87sc napisał/a: | soprano, On pierwszy mnie obraził zauważ że nigdy nikogo nie obrażam pierwszy.
Po drugie nie wiem po co wtrąciła się tu większość uzytkowników których temat nie dotyczy.
No i po trzecie najważniejsze... jak Piotr Dudek mnie obraził to jest ok, za każdym razem gdy ktoś mnie obraża jest ok, a reakcja jest tylko wtedy gdy to ja kogoś obraże.... czy to że ktoś jest uznanym motocyklistą lub ma prawo jazdy lub co najważniejsze nie napisał zaraz na wstępie że chciałby LITRA upoważnia go do obrażania bezkarnie innych??
Bo taka prawda że wszyscy macie do mnie jakieś wąty tylko dlatego że nie mam prawka że nie jestem uznanym motocyklistą i że napisałem że marzy mi sie motocykl o pojemności zbliżonej do 1000cm............. A oczywiście i za moje ostre teksty, ale odkąd się tu pojawiłem, zawsze były reakcją na czyjś tekst w moją stronę, Nigdy bezpodstawnie nie wszedłem sobie na forum i nie napisałem np" Ten to taki albo ty to ciota jestes" :|
Więc zastanówcie sie bo to wy sami zrobiliscie sobie ze mnie wroga. |
Masz rację jesteś naszym wrogiem i potencjalnym mordercą siadającym za kierownicą motocykla bez uprawnień.
Niby dorosły chłop w wieku 25 lat a na tyle cipowaty, że nie potrafi zrobić prawa jazdy?
Zalogowałeś się na FORUM MOTOCYKLISTÓW i chcesz zaimponować ludziom tego zamkniętego grona, że nie musisz mieć PJ ?
A ja myślę że nie dorosłeś jeszcze do posiadania motocykla.
Zostałeś forumowym TROLLEM na własne życzenie. |
_________________ spec. HONDA , DUCATI
503 655 706
VC-1978 MC |
|
|
|
 |
soprano
WIEWIÓRA
|
Wysłany: 2012-05-07, 20:38
|
|
|
Noooo i teraz wreszcie Piotr bezpośrednio Ci Michale odpowiedział |
|
|
|
 |
Wydra [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-05-07, 20:48
|
|
|
soprano że niby co chcesz odemnie? |
|
|
|
 |
soprano
WIEWIÓRA
|
Wysłany: 2012-05-07, 20:50
|
|
|
| Wydra, powiem Ci na uszko ok? |
|
|
|
 |
Wydra [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-05-07, 20:52
|
|
|
| soprano napisał/a: | | Wydra, powiem Ci na uszko ok? |
łoko spoko |
|
|
|
 |
Michal87sc
Boski Valentino

|
Wysłany: 2012-05-07, 21:33
|
|
|
| Piotr Dudek napisał/a: | | Michal87sc napisał/a: | soprano, On pierwszy mnie obraził zauważ że nigdy nikogo nie obrażam pierwszy.
Po drugie nie wiem po co wtrąciła się tu większość uzytkowników których temat nie dotyczy.
No i po trzecie najważniejsze... jak Piotr Dudek mnie obraził to jest ok, za każdym razem gdy ktoś mnie obraża jest ok, a reakcja jest tylko wtedy gdy to ja kogoś obraże.... czy to że ktoś jest uznanym motocyklistą lub ma prawo jazdy lub co najważniejsze nie napisał zaraz na wstępie że chciałby LITRA upoważnia go do obrażania bezkarnie innych??
Bo taka prawda że wszyscy macie do mnie jakieś wąty tylko dlatego że nie mam prawka że nie jestem uznanym motocyklistą i że napisałem że marzy mi sie motocykl o pojemności zbliżonej do 1000cm............. A oczywiście i za moje ostre teksty, ale odkąd się tu pojawiłem, zawsze były reakcją na czyjś tekst w moją stronę, Nigdy bezpodstawnie nie wszedłem sobie na forum i nie napisałem np" Ten to taki albo ty to ciota jestes" :|
Więc zastanówcie sie bo to wy sami zrobiliscie sobie ze mnie wroga. |
Masz rację jesteś naszym wrogiem i potencjalnym mordercą siadającym za kierownicą motocykla bez uprawnień.
Niby dorosły chłop w wieku 25 lat a na tyle cipowaty, że nie potrafi zrobić prawa jazdy?
Zalogowałeś się na FORUM MOTOCYKLISTÓW i chcesz zaimponować ludziom tego zamkniętego grona, że nie musisz mieć PJ ?
A ja myślę że nie dorosłeś jeszcze do posiadania motocykla.
Zostałeś forumowym TROLLEM na własne życzenie. |
Może i jestem np twoim ale ma to dla mnie tyle znaczenia co zeszłoroczny śnieg... Pewnie mając prawko nie jestem mordercą a tak jestem.... tekst godny dzieciaka.
Tak chce zaimponować ludziom, a szczególnie tobie, dlatego tu jestem. Tak zamknięte i ekskluzywne grono Nie dorosłem do posiadanie motocykla, ale i tak go będe mieć |
_________________ Moje wszystkie moto: http://www.bikepics.com/members/michal87sc/
http://www.michaljeczak.flog.pl
https://www.facebook.com/...54797774?ref=hl
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |