|
Michał vs. Michał, czyli tańcowały dwa Michały |
| Autor |
Wiadomość |
Wydra [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-05-06, 13:42
|
|
|
| Michal87sc napisał/a: | | Nie chcialem urazic zadnej kobiety.... Tak sie poprostu mówi/pisze |
według ciebie , nie według innych
po raz kolejny ci napisze że robisz z siebie kołka forumowego/ moze nawet pajaca, wyżej srasz niz dupe masz,
- twoja argumentacja ze jezdzi tak czy inaczej to twoja, ty lubisz mieć moto postawione na prost i odkrecac to prosze bardzo,
- jesli bede chciał jezdzic po zakretach i zejde z moto i po łuku moto bede prowadził to nic ci do tego
jedna podstawowa sprawa, nie rozróżniasz pewnych kwestii, patrzysz na rozmowe tylko wedle swojej tępej wizji i nic do ciebie nie dociera, to nawet pustaka da sie zapełnic od srodka. |
|
|
|
 |
Michal87sc
Boski Valentino

Motocykl: made in china
Imię: Michał
Wiek: 39 Dołączył: 18 Wrz 2011 Posty: 3118 Skąd: 161 JO90NH
|
|
|
|
 |
Wydra [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-05-06, 13:46
|
|
|
| Michal87sc napisał/a: | A piszcie sobie o mnie już co chcecie i jak chcecie... Mam dość wiecznego sprzeczania się ze wszystkimi i toczenia wojen i bitew słownych.... Wiecznego doczepiania sie i uszczypliwośći od wielu uzytkownikow, myślę że i tak długo wytrzymałem sam przeciwko niezliczonym atakom słownym.... Może znajdziecie sobie teraz jakiegoś nowego rodzynka, bo ja mam serdecznie dość...
Pozdrawiam. |
ale widze ze dalej do ciebie nie dociera że to nie z nami jest problem |
|
|
|
 |
soprano
WIEWIÓRA
Motocykl: virago 535 '96, Yamaha YZF 600R thundercat
Imię: Ewa
|
Wysłany: 2012-05-06, 13:47
|
|
|
| Michal87sc, to Ci pa pa, tylko kto zaczął? Pytanie roku...... |
|
|
|
 |
Michal87sc
Boski Valentino

|
Wysłany: 2012-05-06, 13:48
|
|
|
| Wydra napisał/a: | | Michal87sc napisał/a: | | Nie chcialem urazic zadnej kobiety.... Tak sie poprostu mówi/pisze |
według ciebie , nie według innych
po raz kolejny ci napisze że robisz z siebie kołka forumowego/ moze nawet pajaca, wyżej srasz niz dupe masz,
- twoja argumentacja ze jezdzi tak czy inaczej to twoja, ty lubisz mieć moto postawione na prost i odkrecac to prosze bardzo,
- jesli bede chciał jezdzic po zakretach i zejde z moto i po łuku moto bede prowadził to nic ci do tego
jedna podstawowa sprawa, nie rozróżniasz pewnych kwestii, patrzysz na rozmowe tylko wedle swojej tępej wizji i nic do ciebie nie dociera, to nawet pustaka da sie zapełnic od srodka. |
Jesteś w Błędzie pisałem ci już na gg przed chwilą ze to slyszalem od pewnej osoby a wiec to nei moja wizja a i nie pisz mi o schodzeniu na kolano bo i tak nie uwierze |
_________________ Moje wszystkie moto: http://www.bikepics.com/members/michal87sc/
http://www.michaljeczak.flog.pl
https://www.facebook.com/...54797774?ref=hl
 |
|
|
|
 |
mg1989sos
Założyciel
Motocykl: ZZR600
Wiek: 37 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 2367 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 2012-05-06, 13:49
|
|
|
| Michal87sc napisał/a: | | Słuchaj no robaczku, straszny cwaniak z ciebie, ale nie zamierzam sie licytować kto cie widział kto nie wystarczy ze osoba ktora cie widziala i jezdzila z tobą powiedziała mi troche i mam polew do dzisiaj chetnie bym sie z toba przejechal zobaczyc jak kaleczysz..., a po za tym każde twoje MOTO TO PADAKA bo tyle sie znasz ze kazdy ci szit wciśnie... NAJLEPSZE FOTO NA ZDEZELOWANYM HEBLU jest przykładem pomijając boską REVERE No jest co wspominać bo stary szalejesz raz w zyciu odkreciles do 200 i kupa w majty wpadła |
ech ... niechcesz się licytować kto mnie widział, ale za to widzę chcesz sie licytować na to kto jakim moto jeździ ... i co ? czujesz się lepszy bo jeździsz nowszym sprzętem kilka razy droższym od mojego ? gratulacje! niech ci służy ! a ja wcześniej jeździłem na starym zdezelowanym heblu, teraz jeżdze na jeszcze starszej padace... i wiesz co ? i mam banana na ryju za każdym razem jak tymi padakami jadę no i tak .. raz w życiu leciałem na GSX 200 km/h i mi starczy .. nie potrzebuję sobie udowadniać że pojadę 250 czy 300 ...
przykre w tym wszystkim jest jedynie to że do Ciebie nie docierają podstawowe rzeczy, chcesz jeździć bez prawka to jeździj ale nie chwal się tym przy każdej okazji bo może się tak zdażyć że jakiś dzieciak przeczyta takiego posta, stwierdzi że też chce być taki kozak jak ty i wyjedzie na moto bez prawka... potrąci jakiegoś dzieciaka i do końca życia nie wyjdzie z wiezięnia albo będzie komuś płacił rentę.... tak ciezko to zrozumiec ? |
|
|
|
 |
Michal87sc
Boski Valentino

|
|
|
|
 |
mg1989sos
Założyciel
|
Wysłany: 2012-05-06, 13:57
|
|
|
a co ty wiesz o stanie technicznym moich motocykli ? uwierz mi że chciałbyś żeby Twoje moto było w takim stanie technicznym w jakim ja sprzedawałem GSX
może i każdy dzieciak ma własny rozum, ale nie życzę Ci żebyś kiedyś usłyszał od kogoś że jego dzieciak zginął przez to że Ty mu powiedziałeś że można jeździć bez prawka... a on uwierzył( tak wiem .. prawko nic nie mówi o umiejętnościach )
tak jestem uszczypliwy .. i będę za każdym razem kiedy ktoś będzie wypisywał takie głupoty jak Ty, bo przez właśnie takie teksty jak Twoje motocykliści mają taką opinie ! |
|
|
|
 |
Michal87sc
Boski Valentino

|
|
|
|
 |
mg1989sos
Założyciel
|
Wysłany: 2012-05-06, 14:03
|
|
|
ok wygrałeś ... a ostrzegali żeby się nie wdawać z Tobą w dyskusję bo to i tak nic nie da ...
idę przewietrzyć padakę ... |
|
|
|
 |
Michal87sc
Boski Valentino

|
|
|
|
 |
slusar_o2

Motocykl: suzuki
Imię: Marcin
|
|
|
|
 |
Piotr Dudek

Motocykl: CB250K0
Imię: Piotr
Wiek: 75 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 167 Skąd: Sosnowiec
|
Wysłany: 2012-05-06, 19:26
|
|
|
| soprano napisał/a: | | [b]Michal87sc, to Ci pa[/b] pa, tylko kto zaczął? Pytanie roku...... |
to słowo piszemy razem Ewuniu a za ten tekst mocno Cię uściskam
trafiłaś w sedno |
_________________ spec. HONDA , DUCATI
503 655 706
VC-1978 MC |
|
|
|
 |
Cortex

Motocykl: -
Imię: Rrrrr
|
Wysłany: 2012-05-06, 19:43
|
|
|
tańcowały 2 michały hahahaha dobre , michaś czekalismy na termie ale nie bylo cie |
_________________ amicus certus in re incerta cernitur
 |
|
|
|
 |
Michal87sc
Boski Valentino

|