|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
Przesunięty przez: mg1989sos 2011-04-30, 19:08 |
Jak tu się dorobić ... |
| Autor |
Wiadomość |
DragstaR1
Motocykl: Pegaz
Imię: Wredny Matkojebca
|
Wysłany: 2011-04-30, 09:34 Jak tu się dorobić ...
|
|
|
Jak tu się dorobić skoro temat umarł ? |
_________________ byndzin, czeladz,sosnowiec, dombrowa tam sie dziecku urywo gowa! |
|
|
|
 |
fasola

Motocykl: cbr900
Imię: fasola
|
Wysłany: 2011-04-30, 09:54
|
|
|
zamku widze juz sie dorobiłes niebądz pazerny zostaw cos dla innych |
_________________ loud pipes saves lives |
|
|
|
 |
zeno [Usunięty]
|
|
|
|
 |
OCC Senior
sorry but without me
Motocykl: to zło
Imię: róży
|
Wysłany: 2011-04-30, 10:24
|
|
|
http://www.youtube.com/wa...embedded#at=124
posluchajcie tekstu od 1:40... brzmi dziwnie znajomo...
to filmik promujacy glownego wodza MLM.
ps: teraz zobaczcie 8:30... zaczynaja klaskac... |
| Ostatnio zmieniony przez OCC Senior 2011-04-30, 10:32, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
DragstaR1
|
Wysłany: 2011-04-30, 10:30
|
|
|
Pierdolenie... był fajny temat. A zamek jest naszą wspólnotą - tylko dla prawdziwych.
[ Dodano: 2011-04-30, 10:41 ]
| OCC Senior napisał/a: | http://www.youtube.com/watch?v=6YrrfU7ubzg&feature=player_embedded#at=124
posluchajcie tekstu od 1:40... brzmi dziwnie znajomo...
to filmik promujacy glownego wodza MLM.
Ale to jest kurwa żenada |
_________________ byndzin, czeladz,sosnowiec, dombrowa tam sie dziecku urywo gowa! |
|
|
|
 |
walek809

Motocykl: streetfighter
Imię: kris
|
Wysłany: 2011-04-30, 15:09 Re: Jak tu się dorobić ...
|
|
|
| DragstaR1 napisał/a: | Jak tu się dorobić skoro temat umarł ? |
najlepiej nie legalnie lub za granicą |
|
|
|
 |
Kapitan Bomba

Motocykl: Orzeł 1
Imię: Tytus
|
|
|
|
 |
zygmusc

Motocykl: Lokomotywa
Imię: Zygmunt
|
Wysłany: 2011-05-02, 01:21
|
|
|
O Jarku (tym z filmu) już Wam nie chciałem wspominać. To Wasz sąsiad, bo mieszka niedaleko Mysłowic. Jego siostra też jest na najwyższej pozycji w FM. Są w firmie 4 i 5 lat. Próbujecie się tu śmiać z niego, a facet Was po prostu miażdży, jeżeli chodzi o karierę zawodową. I to jest zwykły facet "z ulicy". Nawet studiów nie robił. Ale oczywiście MLM "nie jest dla każdego" Samochodziki, które dostał to dodatek do wypłaty.
Usunąłem tamten temat, bo matey zrobił wiochę i stwierdziłem, że dyskusja zaczyna obniżać się do poziomu, poniżej którego nic nie wnosi.
Ale śmieję się z Was teraz pełną gębą, bo mówiłem znajomym, usuwając temat, że Wam żal tyłki ściśnie i ktoś założy kontynuację. Temat za bardzo Was podnieca, żebyście z niego tak łatwo zrezygnowali. Cieszę się, że MLM rodzi w Was takie emocje. To świadczy tylko o tym, że wiecie, że coś jest na rzeczy.
Ja już się więcej w temacie nie wypowiem. Jestem w tym systemie dawno, znam to dokładnie od podszewki, zarabiam. A Wy będziecie tu jeszcze mielić ileś stron tematu i snuć Wasze historyjki oparte na domysłach, na "słyszałem", na "wnuk cioci mamy mojej bratowej był i mówił", na "ja po prostu wiem" i udowadniać wszystkim, że Wasze domysły są słuszne
Mnie dyskusja bawiła, ale już mi się trochę znudziło i zamiast pisać wolę w tym czasie poćwiczyć sobie na akordeonie, czy cokolwiek innego, co mnie pasjonuje
Tak że ja się żegnam (hehe- pewnie ktoś inteligentny wpadnie na pomysł, że uciekam, bo mi brakło argumentów- ale taką osobę odsyłam do Giemula- który pomimo, że jest z przeciwnego obozu, jest też na tyle obiektywny, że na pewno podzieli się z taką osobą swoją opinią, że akurat o to nie można mnie posądzić).
Ktoś i tak w końcu odpuści- i mogę to być ja Już wyrosłem z tego, że ostatnie zdanie musi należeć do mnie
Pa pa!
P.S. I sorry, jeżeli się okaże, że tą wypowiedzią i swoją nieobecnością zabiłem temat. Naprawdę życzę dobrej zabawy |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2011-05-02, 01:40
|
|
|
| Zygmusiu zasmucę Cię akurat autor tematu odkąd pojawił się na forum stara się prowokować z dość przyznam słabym skutkiem. Być może dlatego, że prowokacja to zawsze tyko prowokacja. |
|
 |
giemul

Motocykl: najlepszy na forum
Imię: NEO
|
Wysłany: 2011-05-02, 05:52
|
|
|
| OCC Senior napisał/a: | http://www.youtube.com/watch?v=6YrrfU7ubzg&feature=player_embedded#at=124
|
ten filmik bardzo fajnie ukazuje jedynie maksymalne buractwo . Szpanerstwo tego gościa to mistrzostwo świata . Dla mnie to nie jest IDOL , jak traktuje go Zygmunt , tylko żałosny facet który ma trochę hajsu . Sam fakt jego posiadania nie sprawia że taka osoba jest dla mnie cool ! Forse można robić na milion sposobów , niektóre są bardziej etyczne inne nie ( oczywiście różne osoby mają różne kryteria oceny , co to jest etyka) . Można też na milion sposobów z nią obcować jak się już ją ma .
A już ta muzyczka w Mercedesiku ..... ratunku !
No i głęboki cytat z filmu : „jeśli ktoś coś osiągnął .... każdy może to osiągnąć” !
Oczywiście prawdziwy MLMowiec spłyci moje marudzenie do aspektu zawiści . Co też jest symptomatyczne i jest oczywiście wyznacznikiem pewnej drogi myślowej w której sukces ( i jego różne aspekty ) jest postrzegany w tak specyficzny sposób .
Nie zatrybiłem jak zakończył się tamten temat ? Była jakaś chaja Nie ma tego w koszu . |
|
 |
DragstaR1
|
Wysłany: 2011-05-02, 09:19
|
|
|
| prezesartur napisał/a: | | Zygmusiu zasmucę Cię akurat autor tematu odkąd pojawił się na forum stara się prowokować z dość przyznam słabym skutkiem. Być może dlatego, że prowokacja to zawsze tyko prowokacja. |
Prawda |
|
|
|
 |
TNT [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-05-02, 15:47
|
|
|
To jest obrzędek odganiania złego ducha etatu xD
| giemul napisał/a: |
ten filmik bardzo fajnie ukazuje jedynie maksymalne buractwo. (...) A już ta muzyczka w Mercedesiku ..... ratunku !
|
No bo muzyczka jest tematyczna! :
'la la la la, I GOT THE MONEY, LET's SPREAD IT OFF ! la la la!' xD
Niestety pan 'Zi' i jemu podobni myślą, że wszyscy ludzie mu zazdroszczą hajsu i merola i że to jest fajne, na topie, bla bla bla. Kiedyś nazywali to 'Japiszon'
http://pl.wikipedia.org/wiki/Yuppies
| giemul napisał/a: |
Oczywiście prawdziwy MLMowiec spłyci moje marudzenie do aspektu zawiści . Co też jest symptomatyczne i jest oczywiście wyznacznikiem pewnej drogi myślowej w której sukces ( i jego różne aspekty ) jest postrzegany w tak specyficzny sposób .
Nie zatrybiłem jak zakończył się tamten temat ? Była jakaś chaja Nie ma tego w koszu . |
Oczywiście każdy z nich wychodzi z założenia, że zazdrościmy im hajsu i sukcesu jaki to oni sobą nie reprezentują :lol: Szkoda że przez te '$' w oczach nie widzą, że dla wielu ludzi są po prostu śmieszni i chodzi przede wszystkim właśnie o ten styl życia, spędy na praniach mózgu i obnoszenie się z nie wiadomo jakim sukcesem, hah :] Wywyższanie się ponad innych. Pomijając już samą drabinkę czy system MLM. Jak dla mnie - gościu, możesz i mieć własny archipelag wysp, dla mnie zawsze będziesz śmieszny. Wy wszyscy. Pokazujecie niewielu, którym się udało, a ja codziennie z okna patrzę na taką 'sekcię'. Koło 10 rano klaszczą drząc ryje 'o-leee o-lee ole ole, nie damy się, nie damy się' po czym kilka minut później rozchodzą się w tanich garniakach z tesco i wsiadają do 20 letnich podrupieciałych samochodzików, przy których tak żałośnie kontrastują, lub też na skuterki z marketu i udają się w swoją 'misję' zbawiania świata oszustwem bądź 'cudownymi' produktami ze świętym obrazkiem takiego gościa jak ten z filmu, którym mają okazję kiedyś zostać. Tak jak mówi Giemul. Pieniądze to rzecz nabyta. Wielu ludzi prowadzi business'y, o jakich MLM'owcom się nawet nie śniło i się z tym nie obnoszą bo i po co. A 'emelemki'... oni różnią się tym, że jednemu na 10'000 się uda wspiąść (jakby nie było po główkach innych, którzy w zielonym amoku pędzą taki tryb życia) i robią z tego nie wiadomo jaką reklamę prostego zarobienia majątku - wystarczy trochę pracy. ha ha.
a co do tematu - też się zastanawiam, co się z nim stało. Może wypadało go najpierw zamknąć, dać 1-2 dni zainteresowanym na zapoznanie się z biegiem wydarzeń, a potem go usunąć?
Chyba że 'ktoś' 'zielonemu' posmarował zielonymi <joke> |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2011-05-02, 17:01
|
|
|
| Ja pierdole jaka żenada. Tak marnego filmu propagandowego nawet PiS nie wypuszczał. Słabe dialogi, marna gra aktorska, kiepska fabuła, montaż też do dupy jedyny plus za scenerie podsumowując daję 2/10 więc jeżeli zamierzacie wybrać się do kina proponuję wybór innego bardziej porywającego filmu np. "Fazy rozkwitu zbóż ozimych". Przyznam, że wiedzą w który punkt uderzać. Pokaż idiocie polaczkowi walizkę pieniędzy owszem zadziała to na niego ale nie przekona pokarz idiocie polaczkowi mercedesa zesra się wyłączając resztki logicznego myślenia. W kółko powtarzanie słów sukces i mercedes w tym kraju jest receptą na urobienie naiwniaków ale ta tablica W2 MLM to już przegięcie. Dobre też jest "a to jest kabriolet w klasie E także zaproszę cię trochę bardziej na ostrą jazdę" "aaaaaa ejejaiiaaaaj aijajaaaa rany boskie niki lałda" a typy jadą ze 40 km/h. Pedalstwem aż trąci swoją drogą taki lider-cuder-macher-szprecher a mówi "także zaproszę cię trochę bardziej na ostrą jazdę" taki geniusz a zdania składa jakby języka polskiego się dopiero co uczył. I jeszcze ciekawe, że taki geniusz biznesu każdego pokroju człowiek sukcesu Midas, który czego dotknie to zamienia w złoto a na szkoleniu siedzi w pierwszym rzędzie i słucha o połowę młodszego smarka klaszcząc jak dziecko na komendę wydaną przez szczyla. Tego typu zabawy przyznaje się uskuteczniałem i ja na swoją obronę mam jedynie tyle, że odbywało się to w tzw. zerówce i pod presją nauczycielki. Dobry też jest facet z paskiem Lacoste tyle, że jemu się nie dziwię wyboru takiej drogi ponieważ z takim głosem miałby przesrane w każdej jednej firmie w jakiej by się zatrudnił po prostu człowiek nie miał wyboru wiec jemu darujcie. Ciekawe też jest nazewnictwo stopni w hierarchii szmaragdowe purpurowe orchidee. Co to jest? Półświatek prostytuujących się homoseksualistów świadczących swoje usługi na rynku azjatyckim? Ci biedni ludzie nie są, żadnymi cudotwórcami to nieszczęśnicy są jak breloczki noszone przy pasku kukiełki wystawiane na pokaz, które coś tam dostały a teraz swoją osobą mają robić żywą reklamę coś jak prostytutka, której płaci się za to żeby pokazała się z klientem na biznesowym spotkaniu nie odzywała się tylko ładnie wyglądała podnosząc swoją ładną buzią i zgrabną figurą czyjś prestiż. Pojadłem i odechciało mi się dalej pisać piedziele to. |
|
 |
ser-jones
spamer terrorysta

Motocykl: mam
Imię: Ser
|
Wysłany: 2011-05-02, 20:44
|
|
|
| To normalny szajs dla naiwniakow, ludzie, nie dajcie sie zwariowac. Pamietam czasy kiedy to dopiero raczkowalo w naszym kraju, sporo naiwniakow potrzcilo glowy i pieniadze, na dodatek w matni obledu wciagali w to jeszcze znajomych, zenada. |
|
 |
TNT [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-05-02, 21:19
|
|
|
I tak Yapiszony wiedzą lepiej od Ciebie
Oni są przecież skazani na sukces! xD |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |