|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
Przesunięty przez: mg1989sos 2011-04-30, 19:08 |
Jak tu się dorobić ... |
| Autor |
Wiadomość |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2011-05-21, 15:06
|
|
|
| Coś go za dużo w internecie i za często pada wszędzie słowo "sukces". Żeby się nie okazało, że to następny cwany koleś próbujący osiągnąć swoje cele kosztem innych. Najpierw pokaże się jako altruista zdobędzie zaufanie a potem kij wie co, a metody typu "na wnuczka" "na kuferek" "na chorego" są od paru lat szczególnie modne. Sory ale u mnie nie ma kredytów zaufania a jeśli mam komuś wierzyć to wole wierzyć w organizacje, które znam z tego forum bo wiem, że Ci ludzie są namacalni i wiem skąd się wzięli a nie w organizacje polecane przez jakichś "ludzi sukcesu". Już za wiele razy słyszałem o taki organizacjach zrobionych dla wałów albo o ludziach powołujących się na organizacje nie mając z nimi nic wspólnego. Trudno ostrożności nauczyło mnie życie i to, że poznałem osobiście niejednego oszusta i ich metody. |
|
 |
soprano
WIEWIÓRA
Motocykl: virago 535 '96, Yamaha YZF 600R thundercat
Imię: Ewa
|
Wysłany: 2011-05-21, 16:53
|
|
|
| prezesartur, ok, rozumiem ale spoko, zanim Mu zaufamy i włączymy się w pomoc to Go porządnie sprawdzimy, zresztą jesli coś uda nam sie zebrać kasy dla owego motocyklisty to dostanie to On do rąk własnych. |
|
|
|
 |
prezesartur
|
Wysłany: 2011-05-21, 18:25
|
|
|
| Miałem dokładnie to samo napisać. Widzę, że mogę być spokojny o wasze duszyczki. A jak użyje chociaż raz słowa "sukces" to bez względu na wszystko KARA ! |
|
 |
OCC Senior
sorry but without me
Motocykl: to zło
Imię: róży
|
Wysłany: 2011-05-21, 18:44
|
|
|
| a jak napisze ze nie trzeba wcale pracowac albo tylko 2-3h dziennie.to tez? |
|
|
|
 |
prezesartur
|
Wysłany: 2011-05-21, 18:47
|
|
|
| To znaczy że chce ludzi jak wołów do roboty zagonić bo wystarczy poświęcić 20 minut w miesiącu i też się przeżyje lepiej niż kowalski. |
|
 |
swistak
Forumowy ślusarz

Motocykl: kilofaza
Imię: swistak
|
Wysłany: 2011-05-21, 21:51
|
|
|
| narkotyki musisz sprzedawać |
_________________ A swistak siedzi....
Swistak już nie siedzi ....!!!!
Swistak już "CENZURA" !!:) Woohhhaaa
http://www.motorybnik.pun.pl
przeróbka twojego wydechu - 732252302
FB lux motometale
 |
|
|
|
 |
Kapitan Bomba

Motocykl: Orzeł 1
Imię: Tytus
|
Wysłany: 2011-05-27, 08:44
|
|
|
| prezesartur napisał/a: | | A jak użyje chociaż raz słowa "sukces" to bez względu na wszystko KARA ! |
Bolesna oczywiście |
|
|
|
 |
DragstaR1
Motocykl: Pegaz
Imię: Wredny Matkojebca
|
Wysłany: 2011-06-06, 19:01
|
|
|
| Z cyklu jak sie dorobić i sie przy tym nie narobić ! I nie pierdolcie mi tu ,że się nie da. |
_________________ byndzin, czeladz,sosnowiec, dombrowa tam sie dziecku urywo gowa! |
|
|
|
 |
Łukasz Jamroży
Motocykl: brak
Imię: Łukasz
|
Wysłany: 2011-06-07, 23:28
|
|
|
| Cytat: | | prezesartur, ok, rozumiem ale spoko, zanim Mu zaufamy i włączymy się w pomoc to Go porządnie sprawdzimy, zresztą jesli coś uda nam sie zebrać kasy dla owego motocyklisty to dostanie to On do rąk własnych. |
Rozmawialem z Soprano telefonicznie kilkukrotnie, ktora moze potwierdzic szczerosc moich intencji.
Jezeli nic sie nie zmieni, to pojawie sie na auto moto show w najblizszy weekend(nie wiem czy w sobote dam rade, bardziej piatek).
Spotkanie na zywo to kolejne potwierdzenie moich intencji. Zeby kompletnie uciac wszelkie spekulacje czy kontrowersje, usunalem link do mojej strony ze swojego profilu.
Byla poczatkowa nieufnosc, ale mam nadzieje ze to juz mamy za soba:), i teraz mozemy sie skupiac na sprawie Roberta, bo w koncu to tutaj jest najwazniejsze:
http://forum.motocyklisto...ighlight=#87603 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |