|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
Przesunięty przez: mg1989sos 2011-10-28, 10:18 |
dzedzarło |
| Autor |
Wiadomość |
Rafał1980
Kuba rozpruwacz

Motocykl: Kolorowy Blady
Imię: Rafał
|
Wysłany: 2011-11-01, 21:19
|
|
|
| prezesartur napisał/a: | | keyti napisał/a: | qwa prezes
to jest kolor ŁOSOSIOWY
wiesz...taka ryba |
A zapach szprotkowy. Też taka ryba. |
Myjcie się dziewczyny , bo nie znacie dnia ani godziny |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2011-11-01, 21:21
|
|
|
| mała* napisał/a: | | lubisz pasem wielkim kutasem? |
Mam tylko jedn bojówkę. |
|
 |
keyti
..just keyti

Motocykl: SF yeah madafaka
Imię: kasia
|
Wysłany: 2011-11-02, 09:36
|
|
|
| mała* napisał/a: | | wyrazić jakie mną emocje targają |
Edithplizforgiwmi:D
zielnik mi zaszkodził chyba, zwykle nie jestem tak marudna
mam nadzieję że moje emocje nie wpłyneły negatywnie na Twoje...targajace hehe
aha i gratulacje ze za sprawą "KUTASÓW" dołączyłaś w tak krótkim czasie do zaszytnego grona RED STRIPES
| zeno napisał/a: | | tak troche poczytalem tego topica keyti i powtorze co juz kiedys mowilem : pojebalo sie wszystko ludziom w glowach. wiekszosci ludzi. kiedys facet byl facet. kurwa robota rodzina i bylo wiadomo ze jak sie szlo napiedalac to sie nikt nie oszczedzal. dzisiaj mlodziez poszla w romantyzm i jakies westchnienia kurwa i co bedzie jutro bo dzis zlamalem paznokiec i braklo żelu na jajca zeby posmarowac |
święte słowa zeno
dowody są namacalne - stara fikająca dupa dostała warna od małolata, zastanawiam sie czy to sos w nicku mg to nie czasem wołanie o pomoc...
no to Cipo moge. |
_________________ FTW |
|
|
|
 |
Kapitan Bomba

Motocykl: Orzeł 1
Imię: Tytus
|
Wysłany: 2011-11-02, 09:40
|
|
|
| keyti napisał/a: | | stara fikająca dupa dostała warna od małolata |
Muahahahhahaha bardzo mnie to rozbawiło haahahahhahahhahaha małolat hahahahahhahahahahaha śmiechowe strasznie |
|
|
|
 |
ralfązo
Motocykl: był 600 i 900
Imię: RALF
|
Wysłany: 2011-11-02, 09:41
|
|
|
| mała* napisał/a: | ej ej... a ja też chcę pasek
co mam zrobić żeby go dostać bez obrażania innych i przeklinania? |
jak sie dobrze postarasz to zamiast red tampona
bedziesz miała big red girdle heee |
|
|
|
 |
keyti
..just keyti

Motocykl: SF yeah madafaka
Imię: kasia
|
Wysłany: 2011-11-03, 07:50
|
|
|
siemano.
juz trzeci, żyję. łeb mnie troszkęnapierdala ale żyję.
teraz będzie jak na oscarach:
chciałam z tego miejsca serdecznie podziękowac za wszystkie wiadomosci i maile z zyczeniami zdrowia, szczescia, blablabla, za propozycje strzelenia sobie w łeb i wypieprzenia sie w kosmos też, za groźby i ostrzezenia przed odsiadką, za podejzenia o pedofilstwo (to nie moja wina ze niemają coniektórzy wieku w profilu)za propozycje reanimacji i eutanazji też dziękuję.ponadto dziękuję za zaproszenie do klubu milfów i swingersów.
kazdemu starałam sie indywidualnie odepisac, jesli kogos pominęłam to przepraszam.
ponadto wśród wszystkich siedmiu wiadomości pojawiła sie propozycja zorganizowania remontu..sory imprezy. warnkiem bycia uczestnikiem - jest bycie fajnym.
ja naprzykład czuję się całkiem fajna. jak ktoś wypije odpowiednio dużo to często wydaję sie być nawet bardzo fajna. pijcie proszę więc moje zdrowie, a przy okazji, jeszcze misie przypomniało ze odrazu moze te fajne osoby zadeklarują swój udział w moim pogrzebie..widziałam już ze Miki zaczął taką listę ale jest w hasiu. |
_________________ FTW |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |