|
Biblia szatana, czary i reszta |
| Autor |
Wiadomość |
giemul

Motocykl: najlepszy na forum
Imię: NEO
|
Wysłany: 2011-01-21, 18:30
|
|
|
| mała* napisał/a: | | ... Nie wiem czy ktoś z was miał wątpliwą przyjemność widzieć schizofrenika w trakcie ataku... |
to są przynajmniej "prawdziwki" ! Każdy kto zaciepywał kiedyś cięższy sztof niż gańdzia , wie jak to ryje psyche . Taki zwykły kwas robi z człowieka właśnie takie schizofrenika , ale tylko na kilka godzin .
| emil napisał/a: |
tak tak, fajne masz mayty |
Emil , nie podrywej kolegi od Prezesa bo opinacze pójdą w ruch ! Ujek Arek ci radzi , czymej dystans ! |
|
 |
tlusty

Motocykl: CB 450 N
Imię: Wojtek
|
Wysłany: 2011-01-21, 18:40
|
|
|
życzę Wam moi drodzy rychłego nadejścia sezonu...
|
|
|
|
 |
giemul

Motocykl: najlepszy na forum
Imię: NEO
|
Wysłany: 2011-01-21, 18:49
|
|
|
| tlusty napisał/a: | życzę Wam moi drodzy rychłego nadejścia sezonu...
|
ty nie marudz tylko pokazuj majtasy ! Popacz za łokno ! Sezon to jest ale na ciepłe fuzekle ! |
|
 |
malinka
wolny strzelec

Motocykl: Kruszunka (GSX-R 600 K3)
Imię: Agnieszka
Wiek: 37 Dołączyła: 05 Kwi 2010 Posty: 697 Skąd: SCI - dzikie strony
|
Wysłany: 2011-01-21, 18:52
|
|
|
| mała* napisał/a: |
Malinka- brak mi do Ciebie słó ja nie o tym mówiłam |
mała* ty mi tak nie mów każdy postępuje jak chce ;P zresztą każdy ma swoje złe strony a że z tej większość mnie nie zna tylko pare osób no cóż, widocznie widzą życie tak jak ja
tłusty wyluzuj o czymś trzeba pogadać u mnie 3 cm śniegu za oknem a miałam nadzieje na dłuższy wypad |
|
|
|
 |
mayty
100% straight

Motocykl: mały fazer
Imię: Arek
|
Wysłany: 2011-01-21, 20:04
|
|
|
| emil napisał/a: |
tak tak, fajne masz mayty |
fajny mosz kaptur taki różowo mroczny, kaj te jakle kupiłeś xD
a mnie ostatnio długo nie było to i prezes o mnie zapomniał przynajmniej już mi nie dogaduje
A tak obciachowo się narobiło..xD
a co do wyznawania wiary i innych rzeczy - dziewczyny nie ma co się zastanawiać: trza być radosnym, dawać się całować, w domu się nie chować tylko jak najczęściej ujeżdżać, dobrze gotować i nie martwić się pierdołami
ale życiową naukę wymyśliłem mądrą...hehe |
|
|
|
 |
YGH
Motocykl: CerBeR F3 '96
Imię: Jaco
|
Wysłany: 2011-01-21, 20:08
|
|
|
| Cytat: | | a co do wyznawania wiary i innych rzeczy - dziewczyny nie ma co się zastanawiać: trza być radosnym, dawać się całować, w domu się nie chować tylko jak najczęściej ujeżdżać, dobrze gotować i nie martwić się pierdołami |
...jeszcze dobrze prać i dobrze sprzątać
o księgach mowa, religii itp. to takie coś mi ktoś przed chwilą wcisnął:
 |
|
|
|
 |
emil

Motocykl: motocykl
Imię: lucek
Wiek: 112 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 3698 Skąd: somalia
|
Wysłany: 2011-01-21, 20:15
|
|
|
| mayty napisał/a: |
fajny mosz kaptur taki różowo mroczny, kaj te jakle kupiłeś xD |
aleś mi pojechał po maytach ri5pect jakbyś jeszcze po polsku to napisał to może bym sie i pośmiał
| giemul napisał/a: | | Sezon to jest ale na ciepłe fuzekle ! |
a cóż to ku.wa jest??
zabrzmiało jak 'parujący kloc' |
|
|
|
 |
mayty
100% straight

|
Wysłany: 2011-01-21, 20:20
|
|
|
| jakla to taka odmiana kaftana xD |
|
|
|
 |
emil

Motocykl: motocykl
Imię: lucek
Wiek: 112 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 3698 Skąd: somalia
|
Wysłany: 2011-01-21, 20:22
|
|
|
a no to pasuje do tematu, ja tu offtopu nie widze |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2011-01-21, 22:47
|
|
|
| mayty napisał/a: | | Parapsychologia to dość ciekawy temat, niby niemożliwy, ale zdarzają się rzeczy niewyjaśnione. |
To fakt kiedyś nie zjadłem nic nie świeżego a przeczyściło mnie. To było doprawdy zastanawiające. Podejrzewam ingerencję sił wyższych.
| mayty napisał/a: | | Trzeba to traktować z dystansem, ale nie być całkiem pasywnym i brać różne rzeczy pod uwagę. |
W ten temat wolę się nie zagłębiać.
| mayty napisał/a: | | Odnośnie religii.. ludzie wykształceni wiedzą jak powstał człowiek itd.. |
To chyba wie już każdy a gawiedź dalej wierzy w kazirodczy mit Adasia i Ewci.
| mayty napisał/a: | a mnie ostatnio długo nie było to i prezes o mnie zapomniał przynajmniej już mi nie dogaduje |
No właśnie to, że długo Cię nie było jakby uwiarygodnia Twoją ksywę. Powiedz lepiej ile wyniosła kaucja. |
|
|
|
 |
mayty
100% straight

|
Wysłany: 2011-01-22, 01:36
|
|
|
Dobra prezes..jesteś nazbyt sceptyczny...taki niewierny Tomasz:P Ale biorąc pod uwagę naukę.. teoretycznie jest możliwe przewidywanie przyszłości itp.
No dobra...mit Adami i Ewy...ale w sumie, na przykład wychowując woje dziecko w wierze, można przekazać mu sporo dobrych wzorców.. w Biblii są dość mądre przesłania i nauki. Sam nie potrafię się określić czy jestem wierzący czy nie... wierzę bo mi to odpowiada, ale nie wierzę z rozsądku i wykształcenia
Co tam uwiarygodnia ;P Kaucji żadnej nie było, po prostu odwiozłem maszynę do garażu(przy czym dwa razy prawie zakończyłem sezon tragicznie na jednej ulicy hehe.. samochody ewidentnie chciały wyeliminować ;p Skończyło się na wyczyszczeniu kurtką koła zapasowego w terenówce )
po tym jakoś skupiłem się na "studiowaniu"
Myślę czy na nowy sezon nie zalakierować sobie na jakimś kasku stringów co by każdy wiedział że to ja jestem xD |
|
|
|
 |
TNT [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-01-22, 02:24
|
|
|
Hah
A gdzie masz te naukowe dowody na przewidywanie przyszłości? Bo w 'nie do wiary' koleś powiedział że coś widział i to się potem stało? Hmm nie chcę Cię martwić, ale De Ja Vu to masa osób ma. A pokaż mi gdzie jest to udowodnione naukowo: gość mówi: widziałem to i to, stanie się to i to, i zaraz na drugi dzień, tydzień, miesiąc, dokładnie to w tym miejscu się dzieje, hmm? |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2011-01-22, 02:44
|
|
|
| De Ja Vu proszę do tego nie mieszać kiedyś sądzono, że de ja vu jest objawem początków schizofrenii paranoidalnej potem zbadano mechanizm odpowiedzialny za to i ma to związek z rejestrowaniem obrazów przez półkule mózgowe z pewnym opóźnieniem. Deja vu doświadcza praktycznie każdy i nie ma to wiele wspólnego z bredniami o których napisał mayty. Prawda jest taka, że wielu ma problem z przewidzeniem przeszłości jeszcze większa grupa ze zrozumieniem teraźniejszość mało kto wykazuje prawidłową zdolność przewidywania więc jest mało prawdopodobnym by ktoś posiadał zdolność przepowiadania przyszłości. Jedyna zdolność przewidywania jaka jest naukowo udowodniona to właśnie zdolność przewidywania ale nie ma to wiele wspólnego z przepowiadaniem. |
|
|
|
 |
mayty
100% straight

|
Wysłany: 2011-01-22, 09:03
|
|
|
o prezesieee spójrz na misiaa aaa
Słyszał ktoś może o Albercie Einsteinie? to taki człowiek który E=MCC napisał i został okrzyknięty wybitnym naukowcem...
Teoretycznie podróże w czasie są możliwe biorąc pod uwagę prawa fizyki..., ograniczenia wynikają głównie z niedoskonałości praktycznego rozwiązania tego problemu, naukowcy nie wiedzą czy wystąpi paradoks czasowy, czy może istnieją wszechświaty równoległe...
Jeżeli ktoś ma wybitnie działający umysł i w jakiś sposób odczytywałby jakieś obrazy ze światów równoległych to może przewidywałby przeszłość.... są różne teorie, Einsteinowska według której żyje każdy z nas bierze to pod uwagę, ale to dość szeroki i niedokończony temat..
To że coś nie jest udowodnione to nie znaczy że nie istnieje. |
|
|
|
 |
TNT [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-01-22, 13:09
|
|
|
A ten z Albertem Einsteinem...
Tylko dobrze poczytaj, jakie było założenie Einsteina. A takie, że jak osiągniesz prędkość światła to zatrzymasz się w czasie, a jak ją przekroczysz cofniesz się w czasie. Tylko że ten sam gość udowodnił, że całej energii wszechświata do tego nie starczy, a do tego wyobraź sobie że poruszasz się z prędkością światła... W kilka sekund byłbyś hen daleko poza Ziemią, może gdzieś na Jowiszu i na co byłoby Ci tam potrzebne zatrzymanie czasu
Nie wspominając o tym, że od fotonu żadna cząstka nie porusza się szybciej, a gdyby miał być to człowiek, to w ogóle sobie tego nie wyobrażam - wyobraź sobie siły tarcia między człowiekiem, pojazdem czy czymkolwiek poruszającym się z takim spidem |
|
|
|
 |
|
|