|
Zawiadomienie :) |
| Autor |
Wiadomość |
grzeesiek
Motocykl: R6
Imię: Grzesiek
|
Wysłany: 2011-02-13, 10:16
|
|
|
Stary przepis dziwne że go jeszcze nie poprawili.Za czasów jawy 350TS dostałem takie zawiadomienie ok 1990r.Podpisujesz i zapominasz o sprawie nie bój się nikt go nawet nie dotknie :)Ja w moim zawiadomieniu miałem nakaz dbania o jak najlepszy stan techniczny i to tylko weź sobie do serca |
|
|
|
 |
Edisiewicz

Motocykl: vfr 800 vtec
Imię: Marek
Wiek: 45 Dołączył: 17 Sie 2010 Posty: 648 Skąd: Chelsea(Czeladź)
|
Wysłany: 2011-02-13, 12:20
|
|
|
Stary bo stary , wiem ze przy rejestracji dostaje się do podpisania właśnie pismo iż w przypadku mobilizacji.... Najciekawsze jest to iż kolega dostał to poleconym jak widać jakieś 2 miesiące temu , po tym po jakimś tygodniu dostał drugie pismo z tabelą gdzie był jego motocykl wpisany. Wszystko wygląda na to iż Panowie chcą sobie pożyczyć moto latem |
|
|
|
 |
YGH
Motocykl: CerBeR F3 '96
Imię: Jaco
|
Wysłany: 2011-02-13, 12:29
|
|
|
heh jak przyjdzie co do czego i będą chcieli zabrać to proszę bardzo jak znajdą to niech biorą bo ja akurat zapomniałem gdzie on stoi |
|
|
|
 |
Edisiewicz

Motocykl: vfr 800 vtec
Imię: Marek
Wiek: 45 Dołączył: 17 Sie 2010 Posty: 648 Skąd: Chelsea(Czeladź)
|
Wysłany: 2011-02-13, 12:31
|
|
|
Nie no jasne jest wiele wyjść z sytuacji - zawsze można sprzedać żnie , siostrze , bratu a nawet dziadkowi , porozkręcać itp ale sam fakt . Nigdy czegoś takiego nie widziałem do tej pory (chodzi o info listowne) |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2011-02-13, 15:52
|
|
|
| I znowu to samo. Ale wy pieprzycie głupoty jak przyjdzie wojna będzie mobilizacja i rakiety z głowicami zaczną wam latać nad głowami to już widzę jak zaczniecie spisywać z siostrami umowy i pobiegniecie do garaży koła odkręcać. Jedna połowa będzie szukała jak największego kamienia żeby się pod nim schować a druga połowa będzie latać jak kura z odrąbaną głową i żaden nawet nie pomyśli o zdybie stojącym w garażu. A jak się znajdzie jakiś cwaniak, który będzie chciał pod osłoną prawa wam motocykl wypożyczyć to przyjdą panowie w niebieskich koszulach a wy pospuszczacie uszy i pokornie oddacie kluczyki i może 1 na 20 się coś odezwie. Wszyscy są cwani ale na forum albo w barze na piwie. Już widziałem masę takich cwaniaków tylko jak przychodzili panowie z orzełkiem na czapeczce to cwaniak wtedy był rzadko który. |
|
|
|
 |
Dzik

Motocykl: Na 4 kołach :/
Imię: Wyśmienite
|
Wysłany: 2011-02-13, 18:20
|
|
|
Ty pewnie oddasz sprzęt i powiesz aby oddali z pełnym bakiem? Padłem... |
_________________ Gdyby kobiety rządziły światem, to nie byłoby wojen. Byłaby tylko kupa zazdrosnych krajów nie odzywających się do siebie.
Kobiety kłamią, ale mają cycki, a my lubimy cycki!
Kochajmy i szanujmy kobiety, tylko one mają cycki. |
|
|
|
 |
prezesartur
|
Wysłany: 2011-02-13, 18:55
|
|
|
| Koleszko do mnie nigdy nic takiego nie przyjdzie zacznijmy od tego. Już mnie do wojska kilka lat powoływali i mnie jakoś powołać nie mogli. Padłeś powstań... |
|
|
|
 |
Dzik

|
Wysłany: 2011-02-13, 19:00
|
|
|
Nie mów fuj |
_________________ Gdyby kobiety rządziły światem, to nie byłoby wojen. Byłaby tylko kupa zazdrosnych krajów nie odzywających się do siebie.
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-02-13, 19:04
|
|
|
jaja fajne tylko ze to pismo smierdzi mi tym ze chca zabrac to moto bo tak to kiedys jak mojemu dziadkowi na moto przysłali o wciagnieciu moto do weidencji pojazdów podlegajacych ewentualnej konfiskacie na potrzeby woja ale zeby tak takie pisma wisyłali hmmmmmmm Moze to dlatego ze stołeczna zakupiła yamahy FZ na wyposażenie i niechca być gorsi i tez chca miec |
|
|
|
 |
emil

Motocykl: motocykl
Imię: lucek
Wiek: 112 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 3698 Skąd: somalia
|
Wysłany: 2011-02-13, 21:27
|
|
|
ja to zauwazylem, że ta nagonka zaczeła sie w tamtym roku po blokadach bramek, i większość osób, które dostały takie zawiadomienie, w tych blokadach brała udział.
może to jakaś próba zastraszenia, zniechęcenia do takich działań. |
|
|
|
 |
majzel

Motocykl: czerwono-granatowy
Imię: Dawid
|
Wysłany: 2011-02-13, 23:13
|
|
|
to teraz by sie trzeba spytać tych osób czy któremuś zabrali sprzęta, wydaje mi się, że nie bo byłoby głośno już o tym
przypuszczam że ktoś znalazł jakąś luke w przepisach i sobie takie pismo stworzył |
_________________ "Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem, toż to nie piwo" |
|
|
|
 |
Dzik

|
Wysłany: 2011-02-14, 08:34
|
|
|
emil, Nie siej plotek... bo później ludzie zaczną w to wierzyć i faktycznie już nic grupowo nie będziemy mogli załatwić, bo "nikt" nie przyjedzie.
Podaj dokładne przykłady - poza tym, chyba na tych protestach byli wszyscy, więc bez różnicy |
|
|
|
 |
emil

Motocykl: motocykl
Imię: lucek
Wiek: 112 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 3698 Skąd: somalia
|
Wysłany: 2011-02-14, 10:55
|
|
|
poszukaj sobie jeszcze u pcheły Dziku, ale tak właśnie mi się kojarzy, że zaczeło się po blokadach i same chromy, plastik chyba był jeden. |
|
|
|
 |
prezesartur
|
Wysłany: 2011-02-14, 11:32
|
|
|
| Może pały miały niedobór chromu w organizmach. |
|
|
|
 |
prezesartur
|
Wysłany: 2011-02-14, 12:44
|
|
|
| Oj mała nic nie myślisz te motocykle to im będą potrzebne żeby mieli czym szybko spier...ć. |
|
|
|
 |
|
|