|
Tunel Katowice. |
| Autor |
Wiadomość |
Dzik

Motocykl: Na 4 kołach :/
Imię: Wyśmienite
|
Wysłany: 2011-06-13, 23:17
|
|
|
300 kkm ? Toć to nawet światło wyprzedzisz, a kamery nawet nie złapią 1 klatki |
_________________ Gdyby kobiety rządziły światem, to nie byłoby wojen. Byłaby tylko kupa zazdrosnych krajów nie odzywających się do siebie.
Kobiety kłamią, ale mają cycki, a my lubimy cycki!
Kochajmy i szanujmy kobiety, tylko one mają cycki. |
|
|
|
 |
OCC Senior
sorry but without me
Motocykl: to zło
Imię: róży
|
Wysłany: 2011-06-14, 08:17
|
|
|
| Cytat: | | Jak tak dalej będziecie pisać o jeździe blisko 200 km/h przez tunel to w końcu ktoś się tym zainteresuje |
rozciagna zylke?
aha... cos tam bylo juz ze 700km/h. skoro kopiemy kolejna piwnice to "bez kozyry powim" 800km/h |
|
|
|
 |
hoks

Motocykl: GSX400E
Imię: Arek
|
Wysłany: 2011-06-14, 08:58
|
|
|
jeszcze trochę pociągniecie temat licytacji na prędkość, a każdy motonita gotów pomyśleć, że przelot tunelem na 2oo poniżej 150 km/h to wstyd wtedy już każdy będzie tam odkręcał do oporu |
|
|
|
 |
emil

Motocykl: motocykl
Imię: lucek
Wiek: 112 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 3698 Skąd: somalia
|
Wysłany: 2011-06-14, 15:15
|
|
|
| bo to jest wstyd! |
_________________ a nie bede nikogo obrazal.. |
|
|
|
 |
soprano
WIEWIÓRA
Motocykl: virago 535 '96, Yamaha YZF 600R thundercat
Imię: Ewa
|
Wysłany: 2011-06-14, 15:17
|
|
|
| hoks napisał/a: | jeszcze trochę pociągniecie temat licytacji na prędkość, a każdy motonita gotów pomyśleć, że przelot tunelem na 2oo poniżej 150 km/h to wstyd wtedy już każdy będzie tam odkręcał do oporu |
Taaaaa do czasu jak się ktoś nie rozpierdoli i będzie trzeba świeczki internetowe stawiać...........brawo, brawo chwalcie sie dalej. |
|
|
|
 |
Kapitan Bomba

Motocykl: Orzeł 1
Imię: Tytus
|
|
|
|
 |
Reaper
inszallah

Motocykl: Yamamoto 600R
Imię: Przemek
Wiek: 36 Dołączył: 19 Gru 2010 Posty: 941 Skąd: Tarnowskie Góry
|
Wysłany: 2011-06-14, 16:24
|
|
|
| przecież gościu tirem jedzie to w czym problem^^ |
_________________ Motocykl to największy wibrator jaki możesz wsadzić kobiecie między nogi |
|
|
|
 |
Pure_Evil
SCC Team

Motocykl: Komar3 też zapiperdala
Imię: Andrzej
Wiek: 51 Dołączył: 22 Kwi 2010 Posty: 2459 Skąd: Katowice
|
Wysłany: 2011-06-14, 16:36
|
|
|
co do filmu z tirem. pierw słychać, jak "klika" migacz, koleś prawdopodobnie chce zmienić pas na lewy, ale zmienia zdanie i zaczyna bawić się w p. Wajdę. Potem migacz wyłacza - rezygnuje ze zmiany pasa <mysli> Chyba nie. Zauważcie, że gdy kończy ujęcie i zaczyna zajmować się chowaniem telefonu, wyprzedza skodę, po czym (moim zdaniem nie wyprzedził "do końca") zmienia NIEŚWIADOMIE, bo wciąż bawi się telefonem, pas ruchu, prawdopodobnie zajeżdżając drogę skodzie.
Co chciał udowodnić, że moto to idioci? Moim zdaniem pokazał swoją wyłącznie głupotę... |
_________________ "Wydra (do Abbiego): za słaby jesteś by się poddać i odejść, lepi trwać w tym i pogrążać się do samego końca"
...bo widzisz Wyderku, Abbi jest jak JP II będzie tyrał tu do dnia ostatniego, nie jak ten XVI z Niemiec - do emerytury tylko. |
|
|
|
 |
slusar_o2

Motocykl: suzuki
Imię: Marcin
|
|
|
|
 |
PiotRR

Motocykl: różowy
Imię: Piotr
|
Wysłany: 2011-06-15, 04:04
|
|
|
| Pure_Evil napisał/a: | co do filmu z tirem. pierw słychać, jak "klika" migacz, koleś prawdopodobnie chce zmienić pas na lewy, ale zmienia zdanie i zaczyna bawić się w p. Wajdę. Potem migacz wyłacza - rezygnuje ze zmiany pasa <mysli> Chyba nie. Zauważcie, że gdy kończy ujęcie i zaczyna zajmować się chowaniem telefonu, wyprzedza skodę, po czym (moim zdaniem nie wyprzedził "do końca") zmienia NIEŚWIADOMIE, bo wciąż bawi się telefonem, pas ruchu, prawdopodobnie zajeżdżając drogę skodzie.
Co chciał udowodnić, że moto to idioci? Moim zdaniem pokazał swoją wyłącznie głupotę... |
OMG! Na trzeźwo to wymyśliłeś?!
Nie jestem autorem tego klipu ani głównym bohaterem, ale pomogę rozwiązać zagadkę!
Kierunkowskaz mógł "klikać" prawy bo zmieniał na wlocie do tunelu pas na prawy
Co do kończenia wyprzedzania skody to Ci zdradzę, że ciągniki siodłowe czasem jeżdżą bez naczepy (np na serwis, przegląd techn., zostawiają naczepę na załadunku/rozładunku i jadą po inną) i wtedy już nie są takie długie...wiesz?
Nie będę komentował końcówki, ale się uśmiałem! |
|
|
|
 |
Mongo
Pachnący spaliną

Motocykl: Street Bob
Imię: Mongo
|
Wysłany: 2011-06-16, 08:22
|
|
|
| Obejrzałem ten filmik o którym slusar_o2 pisze, "CBR 600 f4 Halemba-Karmańskie" nawet go nie skomentuję, bo w zasadzie komentować nie ma czego. Szkoda mi tylko tego sprzęta, bo zacny. |
_________________ Ocieplenie klimatu przebiega zbyt wolno i w zimie nie da się jeździć.
W sezonie muszę wydzielić więcej spalin |
|
|
|
 |
ralfązo
Motocykl: był 600 i 900
Imię: RALF
|
Wysłany: 2011-06-17, 17:28
|
|
|
| Mongo napisał/a: | | Obejrzałem ten filmik o którym slusar_o2 pisze, "CBR 600 f4 Halemba-Karmańskie" nawet go nie skomentuję, bo w zasadzie komentować nie ma czego. Szkoda mi tylko tego sprzęta, bo zacny. |
dla mnie typowa cipa mistrz prostej |
|
|
|
 |
emil

Motocykl: motocykl
Imię: lucek
Wiek: 112 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 3698 Skąd: somalia
|
Wysłany: 2011-06-18, 11:19
|
|
|
| Cytat: | | dla mnie typowa cipa mistrz prostej | a Ty jestes wujek Franek, mistrz ciętej riposty |
_________________ a nie bede nikogo obrazal.. |
|
|
|
 |
ralfązo
Motocykl: był 600 i 900
Imię: RALF
|
Wysłany: 2011-06-18, 13:32
|
|
|
| emil napisał/a: | | Cytat: | | dla mnie typowa cipa mistrz prostej | a Ty jestes wujek Franek, mistrz ciętej riposty |
emil moze mistrz nie bo góru nasz od szczypiącego jezyka to "prezesartur"
przy nim to nawet nie stoje heeeeee
co do kolesia z tej f4 to widac jak "daje rade" na kazdym winklu
mysle ze ja nadupczony na JUBILACIE lepiej bym sie poskładał a oczywiscie VEGA siedział by na bagażniku a FORFITER na ramie buhaaaaaaaaa |
|
|
|
 |
brutus333
brutus333

Motocykl: Japanese :-)
Imię: Piotr
|
Wysłany: 2011-07-05, 07:53
|
|
|
| Dobrze że chociaż na czerwonym się zatrzymywał. A tak w ogóle myślałem że cebra poleci więcej niż 200km/h. Chyba ma popsuty ten motong. |
_________________ Bóg, Honor, Motocykl. |
|
|
|
 |
|
|