|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
"STOP PSEUDO MOTOCYKLISTOM" - Wisła Głębce |
| Autor |
Wiadomość |
Kapitan Bomba

Motocykl: Orzeł 1
Imię: Tytus
|
Wysłany: 2012-10-23, 13:54
|
|
|
Giemul bracie, dobrze wiesz że motocykl z ryczącym kominem jest szybszy, mocniejszy, zrywniejszy i przede wszystkim zajebistszy.
Zamiast kamienia proponuje Ci kawał rurki o średnicy przykładowo ø20. Jak takie coś mu załadujesz w szprychy to napewno wiele go nauczysz. Taka rurka jeszcze się na jakiegoś wściekłego lisa może przydać bądź agresywnego grzybiarza tudzież pseudoturystę.
Pozdrawiam ciepło. |
|
|
|
 |
Czara

Motocykl: Będzie :)
Imię: Aśka
|
Wysłany: 2012-10-23, 16:58
|
|
|
| giemul napisał/a: | | Jeden taki kozak mi prawie psa rozjechał w lesie . Dostał kopa i spierdalał w poprzek lasu , tak mnie wkur*ił bo jeszcze pyszczył że mu wolno niby. |
Znam to z autopsji Póki ma motocykl pod sobą to prawie każdy kozak, ale jak już zejdzie i z psem ma stanąć oko w oko to już nie koniecznie.
Dobrze ,że mam choć więcej oleju w głowie bo dla mojego psa "ściągnięcie" delikwenta z jadącego po lesie moto nie stanowiło żadnego problemu.
Raz chyba tylko koleś zwolnił jak nas zobaczył, minęliśmy się bez problemu i każde bez wzajemnych pretensji podążyło w swoją stronę. Jak widać się da. Trzeba tylko chcieć. |
|
|
|
 |
T_rex
Motocykl: mam
Imię: Piotr
|
Wysłany: 2012-10-23, 18:51
|
|
|
Czasem wjeżdzam do lasu np na grzyby i raczej przy brzegu i tempo spacerowe /bo mam przelot/ nie pomylcie się ,bo jeszce nigdy nie musiałem wypróbowac swoich zabawek, głownie to na bezpańskie psy.
He he akurat poruszamy się w innych rewirach, ale wpólczuje tym co szukali spokoju a znaleźli coś odwrotnego. Wyjcśie z takiej sytułacji jest niełatwe , będziesz robił za szeryfa ,wcześniej czy później narobisz sobie kłopotu, będzie działał oficjalnie g...o to da |
_________________ Gdy siadam na moto czuję ze spalam benzynę, w samochodzie tylko ją zużywam. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |