Forum Śląskich Motocyklistów Strona Główna Forum Śląskich Motocyklistów

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Pierwsze moto - dobry tekst: "Kupuję litra i nie...
Autor Wiadomość
TNT
[Usunięty]

Wysłany: 2011-04-11, 03:03   

greenmack napisał/a:
To jest bardzo proste, jak ktos ma kisiel w glowie to i skuterkiem sie zabije jadac po bułki do sklepu....

AAAMMMEEENNN. [czyt. ej, men!]

matszw napisał/a:
Z tym, że moim zdaniem 500 wybaczy więcej błędów niż liter (...) Lepiej chyba jak prowadzi Cię 40koni niż stado 150 ;> ?

Zgodzę się po całości. Dżi Esę mam dopiero 2 sezon, ale to pojęcie względne. Początek to już 14'ooo km temu... Przy 9k miała być zamiana na 0.6, ale była kolizja... Wyciągnięte wnioski pozostawiły 0.5. ;)

prezesartur napisał/a:
Zacząłem od 750 zrobiłem jakiś 1 tyś km po czym przeskoczyłem na 1100 i odkręcałem na pierwszych prostych ale się nie przejmuję bo mój anioł stróż lata F16 i zawsze zdąży.

Moto startuje kilka sekund. Przygotowanie F-16 do lotu to kilka minut. Oby Twój anioł zawsze był przewidujący... I mój... Nas wszystkich ;)

mendelmax napisał/a:
Myślę że nowe przepisy odnośnie prawek zmuszające kierowców do migracji od sprzętów mniejszych do większych są w tej kwestii bardzo dobrym pomysłem, bo niestety nie każdemu starcza rozumu i samokrytyki. A o ile uznaję prawo do samostanowienia w myśl którego jak ktoś chce się zabić to jego włastna sprawa, o tyle fakt, że może za sobą pociągnąć innych jest już dla mnie nie do zaakceptowania.

Tak, tylko szkoda, że polityka ta objęła widocznie motocyklistów. A wciąż, zawsze i ever, największą liczbę wypadków powodowały, powodują i będą powodować puszki... Świeżych do Malarza! :D CC, SC, Polo... <joke> ;) Litry na początek! (jak w temacie, tym razem pozytywnie). Obowiązkowe okresowe badania lekarskie. Dodatkowe badania psychomotoryczne... Jak ktoś kiedyś słusznie zauważył - nie każdy ma predyspozycje, by być kierowcą. Kto powiedział, że każdy musi mieć prawko? Niestety, jest jak jest ;o

prezesartur 

Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
Wysłany: 2011-04-11, 03:21   

TNT napisał/a:
Moto startuje kilka sekund. Przygotowanie F-16 do lotu to kilka minut. Oby Twój anioł zawsze był przewidujący... I mój... Nas wszystkich ;)

Mój nawet nie ląduje. Tankuje się w locie. Lata nawet jak śpię jebany ma bzika na punkcie samolotów. Nawet mu kilka razy mówiłem: latasz tylko i latasz jak ten żyd po pustym sklepia opanuj że się no ale nie przetłumaczysz ni huja...

Odpowiedz do tematu