|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
motocyklista-jest-otoczony-przez-potencjalnych-morderców |
| Autor |
Wiadomość |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2011-05-10, 22:34
|
|
|
No to przykozaczył chociaż tyle dobrze że jeździ w skórze a nie w tekstylach.
Czyli potwierdziło się, że ramy w zygzakach pękają. |
|
 |
TNT [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-05-15, 17:59
|
|
|
| zeno napisał/a: | | http://www.youtube.com/watch?v=6WkqvYfnZSQ&feature=related trzeba uważać |
nie ma to jak zrobić redukcję w zakręcie i na (zdaje się) piasku... gratulacje |
|
|
|
 |
DAVID87
Wesoły masorz

Motocykl: VFR800 V-TEC /CBR XX1100
Imię: DAWID
Wiek: 39 Dołączył: 16 Gru 2010 Posty: 171 Skąd: okol.Rybnik
|
Wysłany: 2011-05-15, 23:01
|
|
|
| swistak napisał/a: | | DAVID87 napisał/a: | Tak jak koledzy wyżej napisali mentalnosc polskich puszkarzy(nie motocyklistów) jest jaka jest i raczej ciężko będzie to zmienić,aczkolwiek powiem,ze z roku na rok mozna zauważyc drobną poprawe z ich strony.Wiadomo,zawsze znajdzie sie jakis "jeleń"
który pozazdrości i bedzie hcciał zrobic nazłośc..W ekipie mamy jednego szpeca od takich kierowców,szukają oni potem nowych lusterek po bazarach,bądz też wajchy kierunkowskazów,bo zatrzymuje on takiego niezyczliwego puszkarza,odtwiera drzwi wyłamuje wajche od kierunkow wyrzuca i jedzie dalej..No bo i po co mu ona skoro ich nie używa..Taki nerwowy ten nasz kolega, ale nie jednego juz mocno pouczył..
Fakt, nie robi najlepszej opini, ale poprostu nie ma juz cierpliwości dla kierowców,którzy polują na nasze życie i zdrowie.. |
Stary ja go chcę poznać i robić to razem z nim ! |
Swistak - nie ma problemu, jak sie kiedy spotkamy na Chudowie,to was zapoznam |
_________________ PAL GUMĘ A NIE DUSZĘ !
http://www.bikepics.com/members/gammamaniak18/
Były:RG80,FZR600,TDM850,929RR,954RR,1000RR
jest VFR800 V TEC i CBR XX1100 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |