|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
Mobilne fotoradary ITD |
| Autor |
Wiadomość |
Damian i Mizi

Motocykl: customowy VL 1500
Imię: Damian
Wiek: 54 Dołączył: 13 Mar 2013 Posty: 163 Skąd: Piotrków Tryb.
|
Wysłany: 2013-04-05, 11:10
|
|
|
| magik napisał/a: | | Po za tym nie musisz przyjmować mandatu do póki nie pokażą Ci homologacji fotoradaru i aktualnych badan stwierdzających dopuszczenie do użytku Dodatkowo muszą udowodnić ze fota została wykonana zgodnie z homologacją. |
nie przyjmuj mandatu a trafisz do sądu i doliczą ci koszty sądowe
poza tym Policja nic nie musi ci udowadniać i pokazywać homologacji, nie ma takiego obowiązku. może to zrobić dopiero na żądanie sądu, a wtedy i tak już będziesz pare stówek więcej do tyłu, no i punktów .
Smieszy mnie takie stawianie sie
| magik napisał/a: | | Ten kraj to jakaś paranoja Mamy kryzys mamy zaciskać pasa i płacić na państwo,a oni wydają kasę na kolejne narzędzie represjonowania obywateli Do gazu z takim rządem:/ |
Wyprowadź sie i bedziesz miec spokój, np na zachod. tam mandaty sa 5 razy wieksze
[ Dodano: 2013-04-05, 11:24 ]
| magik napisał/a: | Swoja droga jak zniosą obowiązek meldunkowy to jak Cie komornik znajdzie i co Ci zabieże jak oficjalnie ja nic nie mam nawet roweru czy długopisu Nie przepraszam umowa na telefon jest na mnie to może mi aparat zabierze |
życzę powodzenia w ukrywaniu sie przez cała życie z powodu niezapłaconych mandatów np za 500zl
a jak cie znajdzie? to proste po NIP-ie. jakąkolwiek prace legalnie rozpoczniesz to komornik na pensje ci wejdzie, lub na konto w banku i nawet cie o tym nie poinformuje |
_________________ O mój boże, o mój boże, a ja jeżdżę na motorze
Historia mojego customa
 |
| Ostatnio zmieniony przez Damian i Mizi 2013-04-05, 11:18, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |