|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
Nowy tor mx w Bielsku- Białej |
| Autor |
Wiadomość |
Zygmuncik
Motocykl: w planach intruder/virażka
Imię: Zygmunt
Wiek: 34 Dołączył: 23 Lip 2011 Posty: 3 Skąd: Bielsko/Kraków
|
Wysłany: 2013-04-05, 12:32 Nowy tor mx w Bielsku- Białej
|
|
|
Witam serdecznie motocyklową brać.
Chciałbym się dowiedzieć jakie macie zdanie na temat otworzenia ośrodka sportowego który zawierałby amatorski tor mx i poligon dla samochodów 4x4 w okolicy Bielska- Białej. Sam jeżdzę i boli mnie fakt że nie ma w okolicy gdzie pojeździć, a jak już jest to policja ściga i są nieprzyjemności. teren posiadam, bardzo bliski dojazd z obwodnicy Bielska. Jak myślicie, jest się to w stanie przyjąć? Jakieś rady, wskazówki, uwagi?
Pozdrawiam Zygmunt |
|
|
|
 |
Dariusz

Motocykl: liter kawy
Imię: Dariusz
|
Wysłany: 2013-04-05, 13:46
|
|
|
pogadaj najpierw z sąsiadami tego terenu bo znając życie to im najszybciej zacznie przeszkadzać niestety. Kiedyś tam dużo latałem (w okolicach Komorowic, Bestwiny i Hałcnowa) i było super ale teraz wszystkim wszystko przeszkadza i większość ludzi tak się poogradzała że nawet nie ma jak przejechać :/
Jak tylko nie będzie sąsiadom przeszkadzało a będzie gdzie poskakać to myślę że chętni się znajdą i życzę powodzenia |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |