|
Kamil Durczok nie lubi motocyklistów |
| Autor |
Wiadomość |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-01-31, 01:40 Kamil Durczok nie lubi motocyklistów
|
|
|
cytat : "...Z rosnącym podziwem czytałem każde kolejne zdanie Pańskiego bloga. Pod koniec byłem już niemal skłonnym w pełni podzielać Pańskie oburzenie. Jedno mnie tylko powstrzymało. Czy to samo oburzenie nie dopada Pana kiedy motocykliści na ryczących maszynach wjeżdżają w beskidzkie lasy i nie ma mocnych, żeby ich złapać? Proszę się wybrać do kilku miejscowości w słoneczny letni weekend, to się Pan nasłucha „dźwięków z lasu”!..."
i co wy kurwa na to?? za przeproszeniem dam oczywiście |
|
|
|
 |
soprano
WIEWIÓRA
Motocykl: virago 535 '96, Yamaha YZF 600R thundercat
Imię: Ewa
|
Wysłany: 2011-01-31, 06:21
|
|
|
Zupełnie Cię nie rozumiem, wyrwałeś wypowiedź z kontekstu. Co do motocyklistów rozjeźdżających lasy i przydrożne pola to ja sama jestem przeciwna, tym bardziej, że już nie raz miałam okazję być przykurzona i uspakajać dzieci jak ci "wspaniali kozacy" przejechali nam koło nosa.
Dodaj coś albo zamieść większy kawałek tej wypowiedzi. |
|
|
|
 |
Patra

Motocykl: CB 500
Imię: Patra
|
Wysłany: 2011-01-31, 07:12
|
|
|
| A to dziwne, bo nie raz pana Durczoka miałam przyjemność spotkać na zlotach HOG i jakoś nie sprawiał wrażenie nie lubiącego motocyklistów... |
_________________ Zawsze kiedy piszesz głupie posty bóg zabija kotka!
Gość pozdrawiam
 |
|
|
|
 |
Daro ZX

Motocykl: rn20
Imię: Daro
|
Wysłany: 2011-01-31, 08:23
|
|
|
a ja na to buraczany temat. Podzielam zdanie tego Pana, więc też nie lubię motocyklistów ? siebie wręcz musiałbym nienawidzić |
|
|
|
 |
sprytny78

Motocykl: VTX1300
Imię: Zbyś
|
Wysłany: 2011-01-31, 08:28 Podzielam zdanie...
|
|
|
...ja osobiście uważam ,że jazda na szlifierce z pustymi tłumikami przez lasy lub parki lub np. w sąsiedztwie szkoły albo przy kampingu JEST SKRAJNYM KRETYNIZMEM, DEBILIZMEM I ŚWIADECTWEM ABSOLUTNEJ BEZMYŚLNOŚCI MOTOCYKLISTY..
Owszem, możecie mnie teraz linczować ale nie oszukujmy sie-negatywne opinie na temat motocyklistów w 50% biorą się właśnie z czegoś takiego
Ja osobiście jestem fanem, zagorzałym, motocykli ale gorrrącym wrogiem głupoty. |
_________________ Motocykl to największy wibrator jaki kobieta może mieć między nogami... |
|
|
|
 |
OCC Senior
sorry but without me
Motocykl: to zło
Imię: róży
|
Wysłany: 2011-01-31, 08:38
|
|
|
| z tego co widze to problem dotyczy endurowcow rozjezdzajacych lasy. tez tego nie popieram. |
|
|
|
 |
tazzman
Motocykl: speedtirple, exc400
Imię: mac
Wiek: 45 Dołączył: 24 Lip 2010 Posty: 146 Skąd: Bielsko/Katowice
|
Wysłany: 2011-01-31, 08:40
|
|
|
zenooo przecież to wyrwane z kontekstu. Durczok sam jeździ motocyklem, pochodzi z Katowic i często można go spotkać na beskidzkich szlakach. Jego irytuje po prosty to, gdy jeżdżą kolesie po szlakach górskich na enduro i quadach.
Sam jeżdżę w terenie, ale zawsze trasami, gdzie mogę latać przez cały dzień i nikogo nie napotkam. Trasy p. pożarowe, leśne ścieżki bez jakichkolwiek oznakowań i bez szlaków.
Ile razy jednak widziałem w Szczyrku, Wiśle, Ustroniu DEBILI (bo tak to inaczej nie można nazwać) swoimi drogimi furami, z pięknymi przyczepami i nowymi furami latających po zwykłych szlakach (np Czantoria). |
_________________ www.motoautostrada.pl
Do sprzedania z KTM 2007 SXF250 silnik, wahacz, półka, elektryka i trochę innych gratów. |
|
|
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-01-31, 08:48
|
|
|
ok, edycja :
Kamil Durczok, jak większość z nas, nie lubi niektórych posiadaczy motocykli kretynów, którzy bezmyślnie rozjeżdżają piękne polskie tereny.
a tekst z góry oczywiście że wyrwany z większej całości, jej reszta tyczy się pseudoekologów. |
|
|
|
 |
greenmack

Motocykl: rower
Imię: maciek
|
Wysłany: 2011-01-31, 09:12
|
|
|
co do latania po lasach, gorach i innych terenach rekreacyjnych przez kolesi z przelotami lub nawet kompletnie bez tlumikow to jestem na duze nie ale tez trzeba popatrzec na to ze majac taki sprzet naprawde jest ciezko znalesc odpowiednie miejsce do pojezdzenia w terenie bo nie kazdy chce lub lubi latac po torze.
Majac kiedys crosa mialem ogromny problem znalesc miejsce co by mnie psiarnia lub lesniczy z widlami nie gonil a i rozwieszone linki miedzy drzewami sie zdarzaly.
Nie chce ich bronic bo wyciaganie tlumika to glupota wynikajaca chyba z checi lansu ale sa tez normalni ''przeprawowcy'' co sie mecza przez nasze kochane przepisy. |
_________________ http://www.dwagary.pl/ |
|
|
|
 |
soprano
WIEWIÓRA
Motocykl: virago 535 '96, Yamaha YZF 600R thundercat
Imię: Ewa
|
Wysłany: 2011-01-31, 09:28
|
|
|
greenmack, to prawda i przydałoby się rzeczywiście takie miejsce ale niestety nikt się o takie coś nie dopomina u władz miasta a przecież można bo są miejsca wokół miast, które można by było zaadaptować na takie właśnie sporty motocyklowe. Wiem, że zaraz mi ktoś powie "wymyśliła" ale zawsze można spróbować.
My tutaj piszemy o takich ludziach, którzy nawet gdyby były miejsca na to przeznaczone to i tak zrobią swoje |
|
|
|
 |
majzel

Motocykl: czerwono-granatowy
Imię: Dawid
|
Wysłany: 2011-01-31, 09:28
|
|
|
| dokładnie tak jak kolega wyżej opisał to że ktoś powiedział że nie lubi tego lub tamtego, to mam się odrazu oburzać i krytykować-w tym wypadku Pana Durczoka? Facet ma racje, ja sam nie trawie bezmózgich idiotów i to nawet na sportach czy innych maszynach którzy np o godzinie 24 przyjeżdżają koło mojego domy żeby zeżreć kebabaa potem strzelają z tłumików albo walą do odciny, też mam ochote zejść w takim momencie i strzelić w łeb takiego delikwenta, tak samo w parku czy lesie gdzie ludzie chcą iść odpocząć od miejskiej dżungli teżnie powinno mieć to miejsca. fakt faktem że jest mało terenów do śmigania na crosie ale ktoś kto kupuje crossa powinien moim zdaniem wiedzieć, że z miejscem do jeżdżenia może być ciężko... |
_________________ "Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem, toż to nie piwo" |
|
|
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-01-31, 09:37
|
|
|
| jeszcze jeden p.s. sorry Panie Kamilu oraz wszyscy ci co nieopatrznie utożsamili się z tym niesprawiedliwym opisem |
|
|
|
 |
Rafał1980
Kuba rozpruwacz

Motocykl: Kolorowy Blady
Imię: Rafał
|
|
|
|
 |
greenmack

Motocykl: rower
Imię: maciek
|
Wysłany: 2011-01-31, 11:43
|
|
|
| soprano z tym dopominaniem sie w miescie czegokolwiek to srednia impreza , pamietam jak za gnoja kiedys chcielismy zrobic taki mini park dla rowerzystow( pare hopek jakas rampa i takie tam pierdoly). mielismy wszystko zalatwione: opinie strazy, jakiegos miejskiego projektanta, wynajetą koparke co by usypala troche tu i troche tam, latalismy za tym dobre 2 lata, troszke kasy poszlo ale byly zbiorki wiec koszt jednostkowy raczej maly a wyszlo jak zawsze, jakis chlop kupil dzialke pare dni przed rozpoczeciem prac i postawil bloki i oczywiscie nikt nawet nie raczyl powiadomic nas gnojkow ze nieaktualne co by te gnojki choc kase odzyskaly ale oczywiscie totalna olewka na calej lini. |
_________________ http://www.dwagary.pl/ |
|
|
|
 |
Patra

Motocykl: CB 500
Imię: Patra
|
Wysłany: 2011-01-31, 11:45
|
|
|
| No cóż, na górce na Środuli w S-cu też kiedyś były plany crosoowe, quadowe... ale ponoć hałas przeszkadzał mieszkańcom. |
_________________ Zawsze kiedy piszesz głupie posty bóg zabija kotka!
Gość pozdrawiam
 |
|
|
|
 |
|
|