Forum Śląskich Motocyklistów Strona Główna Forum Śląskich Motocyklistów

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Kamil Durczok nie lubi motocyklistów
Autor Wiadomość
greenmack 

Motocykl: rower
Imię: maciek
Wysłany: 2011-01-31, 11:46   

taki kraj;/

soprano 
WIEWIÓRA

Motocykl: virago 535 '96, Yamaha YZF 600R thundercat
Imię: Ewa
Wysłany: 2011-01-31, 14:25   

greenmack napisał/a:
soprano z tym dopominaniem sie w miescie czegokolwiek to srednia impreza , pamietam jak za gnoja kiedys chcielismy zrobic taki mini park dla rowerzystow( pare hopek jakas rampa i takie tam pierdoly). mielismy wszystko zalatwione: opinie strazy, jakiegos miejskiego projektanta, wynajetą koparke co by usypala troche tu i troche tam, latalismy za tym dobre 2 lata, troszke kasy poszlo ale byly zbiorki wiec koszt jednostkowy raczej maly a wyszlo jak zawsze, jakis chlop kupil dzialke pare dni przed rozpoczeciem prac i postawil bloki i oczywiscie nikt nawet nie raczyl powiadomic nas gnojkow ze nieaktualne co by te gnojki choc kase odzyskaly ale oczywiscie totalna olewka na calej lini.

No cóż ale uważam, że zawsze trzeba próbować.

tlusty 

Motocykl: CB 450 N
Imię: Wojtek
Wysłany: 2011-01-31, 14:53   

no i chooj z tym że jakiś durczok nie lubi hałasujących sprzętów w jakiejś puszczy

głośne puszki no najmniejszy problem na drogach, mam się przejmować czy jakiemuś dzieciakowi wracającemu ze szkoły nie przeszkadzam, słyszy mnie szczyl to i zobaczy wcześniej i nie przeleci przed kołami do kolegi na drugiej stronie ulicy

motocyklowa inkwizycja, niech każdy pilnuje siebie, jeździ na czym chce i w czym chce.

TNT
[Usunięty]

Wysłany: 2011-01-31, 15:00   

Podpisuję się. Dla mnie pan Durczok może też nie lubić klusek, ciemnego piwa, cukru trzcinowego i kawy z mlekiem :P

A nawiasem zawsze trzeba spojrzeć na wszystko z dwóch stron. Jeśli państwo nie buduje infrastruktury rowerowej to rowerzyści będą się pałętać po drogach, parkach, chodnikach etc. Podobnie jest z quadziarzami i endurowcami - to też ludzie i też gdzieś chcą pojeździć. Jeśli nikt nie buduje tras dla nich ani obiektów na których mogą się 'pobawić' to będą latać po lasach, to jest jasne i proste jak słońce. Albo niech ktoś pójdzie po rozum do głowy i wytyczy im w lasach trasy gdzie mogą to robić, a gdzie turyści nie mogą włazić :)

soprano 
WIEWIÓRA

Wysłany: 2011-01-31, 15:02   

tlusty, no to pojechałeś, weź przeczytaj dokładnie cały wątek i zrozumiesz a tak po prawdzie nie życzę Ci sąsiada uważającego to co sam tu napisałeś.

prezesartur 

Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
Wysłany: 2011-01-31, 15:11   

Sam kiedyś spotkałem crossowców na szlaku ze Stożka na Istebnę i też mi się to nie spodobało tak samo jak upie....y stół, który mi pokazują.

TNT
[Usunięty]

Wysłany: 2011-01-31, 15:18   

przypomnijmy :D

http://www.youtube.com/watch?v=SzTfsyvjBHw

Kapitan Bomba 

Motocykl: Orzeł 1
Imię: Tytus
Wysłany: 2011-01-31, 15:23   

Też nie lubię motocyklistów - same chamy bez szkoły, szaleńcy, dawcy nerek. Fuj.

orzech 

Motocykl: Sprint st 1050
Imię: Tomek
Wysłany: 2011-01-31, 15:26   

jak się bawiłem w _/DIRT\__/JUMP\_ na rowerze to też wszystkie hopy sami z chłopakami kopaliśmy , były zajefajne i się dało coś zrobić . Dziwne że się nie można zebrać , nająć koparke i coś fajnego usypać pod krosy i kłady ....tylko w kółko ryć okolice jeziorka pogorii w DG :P . Wiem , wiem nie na temat ...a ze stołem to w końcu Rurek zajeb...ł

TNT
[Usunięty]

Wysłany: 2011-01-31, 15:28   

Wiem orzechu, moi kumple od dirtu i 4x też sami pobudowali większość tras, tak że znam temat :) ale sam przyznaj, że dla crosa/quada to nie będzie 10 hopek na krzyż ;) ktoś mógłby się tym zainteresować :P

orzech 

Motocykl: Sprint st 1050
Imię: Tomek
Wysłany: 2011-01-31, 15:42   

nie siedzę w temacie cross/enduro , ale widziałem rampę jaką sobie koleś na Ostrowach zrobił z drewna jakiś czas temu - wrażenie robi :] i gdzieś tam podobno za Sławkowem jakiś tor też jest ino jak kto nowy przyjeżdża to zaraz ...odjeżdża bo hopki duże i można się połamać , ale to chyba tylko tak legenda . Na Pogorii za to jest publiczka i bezpiecznie jest ;] . Tyle

soprano 
WIEWIÓRA

Wysłany: 2011-01-31, 15:43   

"Tyle" to jest mało przyjemnie na tej Pogorii jak cos jesz lub idziesz z dziećmi a taki kozak Ci wszystko zakurzy albo prawie rozjedzie. ;/

majzur 
michal_mazur

Motocykl: kawasaki kmx 125
Imię: Michał
Wysłany: 2011-01-31, 16:03   

jazda po lesnych szlakach turystycznych to przesada ja zebym miał gdzie sie pouczyc konkretniej jezdzic musiałem sobie sam wszystko przygotować... wyłozyc tor z opon i hopke usypac.

Kapitan Bomba 

Motocykl: Orzeł 1
Imię: Tytus
Wysłany: 2011-01-31, 17:10   

orzech napisał/a:
ale to chyba tylko tak legenda

Żadna legenda, ten tor istnieje:
http://www.youtube.com/us...u/0/rRTo9W_YLFY

orzech napisał/a:
Na Pogorii za to jest publiczka

Jeździsz pod publiczkę ?

ozon 

Motocykl: FZ6
Imię: olek
Wysłany: 2011-01-31, 17:21   

a Durczok nie poczuł tego klimatu czy w terenie czy na szosie wiec niech lepiej nie komentuje :P jak sie nie znam sie to sie nie odzywam

Hornet Turysta.... :D

Odpowiedz do tematu