|
Kamil Durczok nie lubi motocyklistów |
| Autor |
Wiadomość |
greenmack

Motocykl: rower
Imię: maciek
|
|
|
|
 |
soprano
WIEWIÓRA
Motocykl: virago 535 '96, Yamaha YZF 600R thundercat
Imię: Ewa
|
Wysłany: 2011-01-31, 14:25
|
|
|
| greenmack napisał/a: | | soprano z tym dopominaniem sie w miescie czegokolwiek to srednia impreza , pamietam jak za gnoja kiedys chcielismy zrobic taki mini park dla rowerzystow( pare hopek jakas rampa i takie tam pierdoly). mielismy wszystko zalatwione: opinie strazy, jakiegos miejskiego projektanta, wynajetą koparke co by usypala troche tu i troche tam, latalismy za tym dobre 2 lata, troszke kasy poszlo ale byly zbiorki wiec koszt jednostkowy raczej maly a wyszlo jak zawsze, jakis chlop kupil dzialke pare dni przed rozpoczeciem prac i postawil bloki i oczywiscie nikt nawet nie raczyl powiadomic nas gnojkow ze nieaktualne co by te gnojki choc kase odzyskaly ale oczywiscie totalna olewka na calej lini. |
No cóż ale uważam, że zawsze trzeba próbować. |
|
|
|
 |
tlusty

Motocykl: CB 450 N
Imię: Wojtek
|
Wysłany: 2011-01-31, 14:53
|
|
|
no i chooj z tym że jakiś durczok nie lubi hałasujących sprzętów w jakiejś puszczy
głośne puszki no najmniejszy problem na drogach, mam się przejmować czy jakiemuś dzieciakowi wracającemu ze szkoły nie przeszkadzam, słyszy mnie szczyl to i zobaczy wcześniej i nie przeleci przed kołami do kolegi na drugiej stronie ulicy
motocyklowa inkwizycja, niech każdy pilnuje siebie, jeździ na czym chce i w czym chce. |
|
|
|
 |
TNT [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-01-31, 15:00
|
|
|
Podpisuję się. Dla mnie pan Durczok może też nie lubić klusek, ciemnego piwa, cukru trzcinowego i kawy z mlekiem
A nawiasem zawsze trzeba spojrzeć na wszystko z dwóch stron. Jeśli państwo nie buduje infrastruktury rowerowej to rowerzyści będą się pałętać po drogach, parkach, chodnikach etc. Podobnie jest z quadziarzami i endurowcami - to też ludzie i też gdzieś chcą pojeździć. Jeśli nikt nie buduje tras dla nich ani obiektów na których mogą się 'pobawić' to będą latać po lasach, to jest jasne i proste jak słońce. Albo niech ktoś pójdzie po rozum do głowy i wytyczy im w lasach trasy gdzie mogą to robić, a gdzie turyści nie mogą włazić |
|
|
|
 |
soprano
WIEWIÓRA
|
Wysłany: 2011-01-31, 15:02
|
|
|
| tlusty, no to pojechałeś, weź przeczytaj dokładnie cały wątek i zrozumiesz a tak po prawdzie nie życzę Ci sąsiada uważającego to co sam tu napisałeś. |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2011-01-31, 15:11
|
|
|
| Sam kiedyś spotkałem crossowców na szlaku ze Stożka na Istebnę i też mi się to nie spodobało tak samo jak upie....y stół, który mi pokazują. |
|
|
|
 |
TNT [Usunięty]
|
|
|
|
 |
Kapitan Bomba

Motocykl: Orzeł 1
Imię: Tytus
|
Wysłany: 2011-01-31, 15:23
|
|
|
| Też nie lubię motocyklistów - same chamy bez szkoły, szaleńcy, dawcy nerek. Fuj. |
|
|
|
 |
orzech
Motocykl: Sprint st 1050
Imię: Tomek
Wiek: 43 Dołączył: 07 Kwi 2010 Posty: 242 Skąd: Strzemieszyce
|
Wysłany: 2011-01-31, 15:26
|
|
|
jak się bawiłem w _/DIRT\__/JUMP\_ na rowerze to też wszystkie hopy sami z chłopakami kopaliśmy , były zajefajne i się dało coś zrobić . Dziwne że się nie można zebrać , nająć koparke i coś fajnego usypać pod krosy i kłady ....tylko w kółko ryć okolice jeziorka pogorii w DG . Wiem , wiem nie na temat ...a ze stołem to w końcu Rurek zajeb...ł |
|
|
|
 |
TNT [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-01-31, 15:28
|
|
|
Wiem orzechu, moi kumple od dirtu i 4x też sami pobudowali większość tras, tak że znam temat ale sam przyznaj, że dla crosa/quada to nie będzie 10 hopek na krzyż ktoś mógłby się tym zainteresować |
|
|
|
 |
orzech
Motocykl: Sprint st 1050
Imię: Tomek
Wiek: 43 Dołączył: 07 Kwi 2010 Posty: 242 Skąd: Strzemieszyce
|
Wysłany: 2011-01-31, 15:42
|
|
|
| nie siedzę w temacie cross/enduro , ale widziałem rampę jaką sobie koleś na Ostrowach zrobił z drewna jakiś czas temu - wrażenie robi :] i gdzieś tam podobno za Sławkowem jakiś tor też jest ino jak kto nowy przyjeżdża to zaraz ...odjeżdża bo hopki duże i można się połamać , ale to chyba tylko tak legenda . Na Pogorii za to jest publiczka i bezpiecznie jest ;] . Tyle |
|
|
|
 |
soprano
WIEWIÓRA
|
Wysłany: 2011-01-31, 15:43
|
|
|
"Tyle" to jest mało przyjemnie na tej Pogorii jak cos jesz lub idziesz z dziećmi a taki kozak Ci wszystko zakurzy albo prawie rozjedzie. |
|
|
|
 |
majzur
michal_mazur
Motocykl: kawasaki kmx 125
Imię: Michał
|
Wysłany: 2011-01-31, 16:03
|
|
|
| jazda po lesnych szlakach turystycznych to przesada ja zebym miał gdzie sie pouczyc konkretniej jezdzic musiałem sobie sam wszystko przygotować... wyłozyc tor z opon i hopke usypac. |
_________________ Do, or die |
|
|
|
 |
Kapitan Bomba

Motocykl: Orzeł 1
Imię: Tytus
|
Wysłany: 2011-01-31, 17:10
|
|
|
| orzech napisał/a: | | ale to chyba tylko tak legenda |
Żadna legenda, ten tor istnieje:
http://www.youtube.com/us...u/0/rRTo9W_YLFY
| orzech napisał/a: | | Na Pogorii za to jest publiczka |
Jeździsz pod publiczkę ? |
|
|
|
 |
ozon

Motocykl: FZ6
Imię: olek
|
Wysłany: 2011-01-31, 17:21
|
|
|
a Durczok nie poczuł tego klimatu czy w terenie czy na szosie wiec niech lepiej nie komentuje jak sie nie znam sie to sie nie odzywam |
_________________ Moto Jest Jak MediaMarkt- Nie Dla Idiotow...
Hornet Turysta.... |
|
|
|
 |
|
|