|
Gs 500 - motorower? - dyskusja przeniesiona. |
| Autor |
Wiadomość |
Kapitan Bomba

Motocykl: Orzeł 1
Imię: Tytus
|
Wysłany: 2010-05-16, 13:19
|
|
|
Fajne uczucie jest równie¿ jak na dupie nie wiadomo sk±d si±dzie Vectra albo Passat |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2010-05-16, 14:03
|
|
|
| zenoo napisał/a: | gadajcie co chcecie, ale ja uwa¿am, ¿e nic nie zastapi magicznego uczucia kiedy na liczniku jest 240 a za plecami na sygnale policja... lepszy tylko seks |
Magiczne uczucie to jest wtedy jak po¿yczasz od kumpla auto bez zderzaków bez tablic bez oc nie zarejestrowane bez przegl±du, dowód rej. jest na jakiego¶ go¶cia z warszawy a ty nie masz przy sobie umowy kupna-sprzeda¿y pomiêdzy go¶ciem z warszawy a kumplem i nagle widzisz z ty³u radiowóz na sygnale. Najlepsze uczuciem jest z powodu tego, ¿e auto jest w takim stanie technicznym, ¿e o ucieczce zakoñczonej sukcesem nie ma nawet mowy a ty za podjêt± ucieczkê stracisz zaraz prawko, którego nie masz nawet rok czasu a robi³e¶ je z kilkuletnimi przerwami 8 lat, nie wspominaj±c ju¿ o tym co powiesz kumplowi. Od tego lepsze jest...cokolwiek |
|
|
|
 |
MaximFighter

Motocykl: StreetFighter!
Imię: Marcin
|
Wysłany: 2010-05-16, 14:39
|
|
|
| prezesartur napisał/a: | | zenoo napisał/a: | gadajcie co chcecie, ale ja uwa¿am, ¿e nic nie zastapi magicznego uczucia kiedy na liczniku jest 240 a za plecami na sygnale policja... lepszy tylko seks |
Magiczne uczucie to jest wtedy jak po¿yczasz od kumpla auto bez zderzaków bez tablic bez oc nie zarejestrowane bez przegl±du, dowód rej. jest na jakiego¶ go¶cia z warszawy a ty nie masz przy sobie umowy kupna-sprzeda¿y pomiêdzy go¶ciem z warszawy a kumplem i nagle widzisz z ty³u radiowóz na sygnale. Najlepsze uczuciem jest z powodu tego, ¿e auto jest w takim stanie technicznym, ¿e o ucieczce zakoñczonej sukcesem nie ma nawet mowy a ty za podjêt± ucieczkê stracisz zaraz prawko, którego nie masz nawet rok czasu a robi³e¶ je z kilkuletnimi przerwami 8 lat, nie wspominaj±c ju¿ o tym co powiesz kumplowi. Od tego lepsze jest...cokolwiek |
No tak jak napisa³e¶ innym po¶cie, na naukê nigdy nie jest za pó¼no. Cz³owiek siê uczy na b³êdach. |
|
|
|
 |
prezesartur
|
Wysłany: 2010-05-16, 15:17
|
|
|
| Tu mi siê akurat usra³o bo ucieka³em a¿ wjecha³em na firmê w której robi³em licz±c, ¿e mi nie odholuj± auta tylko pozwol± je tam zostawiæ, akurat w³a¶ciciel zna³ tych gliniarzy i z nimi za³atwi³, ¿eby mi odpu¶cili wiêc skoñczy³o siê na ostrze¿eniu ale gdybym nie ucieka³ na firmê tylko zatrzyma³ siê na drodze to by³o by nie weso³o. Numer to wywin±³em wcze¶niej w sumie gdyby nie tamta sytuacja to nie zrobi³ bym prawka pewnie do dzi¶ ale dosta³em znak, ¿e najwy¿szy czas. |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-05-16, 16:41
|
|
|
| taaa przyjemne uczucie tyle ze vectra przy 180 ma problem z ³apaniem przyczepno¶ci przynajmniej te pierwsze tak mia³y ponoæ policja przy nastêpnym zamóieniu kaza³a cos poprawic ale i tak przy 240 to to sie bedzie kiepsko trzymaæ drogi |
|
|
|
 |
Pajdor

Motocykl: Fazer 600
Imię: Krzysztof
|
Wysłany: 2010-05-21, 09:15
|
|
|
| magik napisał/a: | | taaa przyjemne uczucie tyle ze vectra przy 180 ma problem z ³apaniem przyczepno¶ci przynajmniej te pierwsze tak mia³y ponoæ policja przy nastêpnym zamóieniu kaza³a cos poprawic ale i tak przy 240 to to sie bedzie kiepsko trzymaæ drogi |
|
|
|
|
 |
keyti
..just keyti

Motocykl: SF yeah madafaka
Imię: kasia
|
Wysłany: 2010-05-21, 09:29
|
|
|
| magik napisał/a: | | taaa przyjemne uczucie tyle ze vectra przy 180 ma problem z ³apaniem przyczepno¶ci przynajmniej te pierwsze tak mia³y ponoæ policja przy nastêpnym zamóieniu kaza³a cos poprawic ale i tak przy 240 to to sie bedzie kiepsko trzymaæ drogi |
vectry juz nie produkuj±, a policja zamówi³a kie
edit
dlamnie piñceta to ju¿ motór i tej wersji siê bêdê trzymac. |
|
|
|
 |
prezesartur
|
Wysłany: 2010-05-21, 12:35
|
|
|
| keyti napisał/a: | | vectry juz nie produkuj±, a policja zamówi³a kie |
Ja pier... to zamiast z pa³ami teraz z kiami bêd± chodziæ. Dziki kraj
Nawet nie próbujcie mi wmawiaæ, ¿e jeste¶my czê¶ci± europy. |
|
|
|
 |
kosma

Imię: Marek
|
Wysłany: 2010-05-21, 14:21
|
|
|
Artur, jestesmy!
Tylko ze nie czescia ale zadupiem europy ;] |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-05-21, 23:56
|
|
|
| keyti napisał/a: | | vectry juz nie produkuj±, a policja zamówi³a kie |
ale video ³ople dalej jezdza i susza baaaaaa nawet dla swiadomo¶ci czerwony golf 2 na SK tez ma wide³ko albo przynajmniej istnia³ jeszcze 6 miesiecy temu |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|