Forum Śląskich Motocyklistów Strona Główna Forum Śląskich Motocyklistów

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Gs 500 - motorower? - dyskusja przeniesiona.
Autor Wiadomość
Kapitan Bomba 

Motocykl: Orzeł 1
Imię: Tytus
Wysłany: 2010-05-16, 13:19   

Fajne uczucie jest równie¿ jak na dupie nie wiadomo sk±d si±dzie Vectra albo Passat :D

prezesartur 

Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
Wysłany: 2010-05-16, 14:03   

zenoo napisał/a:
gadajcie co chcecie, ale ja uwa¿am, ¿e nic nie zastapi magicznego uczucia kiedy na liczniku jest 240 a za plecami na sygnale policja... lepszy tylko seks :D

Magiczne uczucie to jest wtedy jak po¿yczasz od kumpla auto bez zderzaków bez tablic bez oc nie zarejestrowane bez przegl±du, dowód rej. jest na jakiego¶ go¶cia z warszawy a ty nie masz przy sobie umowy kupna-sprzeda¿y pomiêdzy go¶ciem z warszawy a kumplem i nagle widzisz z ty³u radiowóz na sygnale. Najlepsze uczuciem jest z powodu tego, ¿e auto jest w takim stanie technicznym, ¿e o ucieczce zakoñczonej sukcesem nie ma nawet mowy a ty za podjêt± ucieczkê stracisz zaraz prawko, którego nie masz nawet rok czasu a robi³e¶ je z kilkuletnimi przerwami 8 lat, nie wspominaj±c ju¿ o tym co powiesz kumplowi. Od tego lepsze jest...cokolwiek

MaximFighter 

Motocykl: StreetFighter!
Imię: Marcin
Wysłany: 2010-05-16, 14:39   

prezesartur napisał/a:
zenoo napisał/a:
gadajcie co chcecie, ale ja uwa¿am, ¿e nic nie zastapi magicznego uczucia kiedy na liczniku jest 240 a za plecami na sygnale policja... lepszy tylko seks :D

Magiczne uczucie to jest wtedy jak po¿yczasz od kumpla auto bez zderzaków bez tablic bez oc nie zarejestrowane bez przegl±du, dowód rej. jest na jakiego¶ go¶cia z warszawy a ty nie masz przy sobie umowy kupna-sprzeda¿y pomiêdzy go¶ciem z warszawy a kumplem i nagle widzisz z ty³u radiowóz na sygnale. Najlepsze uczuciem jest z powodu tego, ¿e auto jest w takim stanie technicznym, ¿e o ucieczce zakoñczonej sukcesem nie ma nawet mowy a ty za podjêt± ucieczkê stracisz zaraz prawko, którego nie masz nawet rok czasu a robi³e¶ je z kilkuletnimi przerwami 8 lat, nie wspominaj±c ju¿ o tym co powiesz kumplowi. Od tego lepsze jest...cokolwiek

No tak jak napisa³e¶ innym po¶cie, na naukê nigdy nie jest za pó¼no. Cz³owiek siê uczy na b³êdach.

prezesartur 

Wysłany: 2010-05-16, 15:17   

Tu mi siê akurat usra³o bo ucieka³em a¿ wjecha³em na firmê w której robi³em licz±c, ¿e mi nie odholuj± auta tylko pozwol± je tam zostawiæ, akurat w³a¶ciciel zna³ tych gliniarzy i z nimi za³atwi³, ¿eby mi odpu¶cili wiêc skoñczy³o siê na ostrze¿eniu ale gdybym nie ucieka³ na firmê tylko zatrzyma³ siê na drodze to by³o by nie weso³o. Numer to wywin±³em wcze¶niej w sumie gdyby nie tamta sytuacja to nie zrobi³ bym prawka pewnie do dzi¶ ale dosta³em znak, ¿e najwy¿szy czas.

magik
[Usunięty]

Wysłany: 2010-05-16, 16:41   

taaa przyjemne uczucie tyle ze vectra przy 180 ma problem z ³apaniem przyczepno¶ci przynajmniej te pierwsze tak mia³y ponoæ policja przy nastêpnym zamóieniu kaza³a cos poprawic ale i tak przy 240 to to sie bedzie kiepsko trzymaæ drogi

Pajdor 

Motocykl: Fazer 600
Imię: Krzysztof
  Wysłany: 2010-05-21, 09:15   

magik napisał/a:
taaa przyjemne uczucie tyle ze vectra przy 180 ma problem z ³apaniem przyczepno¶ci przynajmniej te pierwsze tak mia³y ponoæ policja przy nastêpnym zamóieniu kaza³a cos poprawic ale i tak przy 240 to to sie bedzie kiepsko trzymaæ drogi

;o

keyti 
..just keyti

Motocykl: SF yeah madafaka
Imię: kasia
Wysłany: 2010-05-21, 09:29   

magik napisał/a:

vectry juz nie produkuj±, a policja zamówi³a kie

edit
dlamnie piñceta to ju¿ motór i tej wersji siê bêdê trzymac.

prezesartur 

Wysłany: 2010-05-21, 12:35   

keyti napisał/a:

Ja pier... to zamiast z pa³ami teraz z kiami bêd± chodziæ. Dziki kraj
Nawet nie próbujcie mi wmawiaæ, ¿e jeste¶my czê¶ci± europy.

kosma 

Imię: Marek
Wysłany: 2010-05-21, 14:21   

Artur, jestesmy!
Tylko ze nie czescia ale zadupiem europy ;] :>

magik
[Usunięty]

Wysłany: 2010-05-21, 23:56   

keyti napisał/a:

ale video ³ople dalej jezdza i susza baaaaaa nawet dla swiadomo¶ci czerwony golf 2 na SK tez ma wide³ko :P albo przynajmniej istnia³ jeszcze 6 miesiecy temu

Odpowiedz do tematu