|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
"gratulacje" |
| Autor |
Wiadomość |
ralfązo
Motocykl: był 600 i 900
Imię: RALF
|
Wysłany: 2011-04-17, 22:19
|
|
|
Piter
Pani- Malinka ma wyznaczone miejsca do gumowania hmmmmm????
a co do satysfakcji zwilż reke i zrób ja sobie sam hiiiiiiiiiiiiiiiiii |
| Ostatnio zmieniony przez ralfązo 2011-04-17, 22:20, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
MadJack [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-04-17, 22:19
|
|
|
No moze ta opinie ogolu jest taka sprawa marginesowa. Ale w zadnym poscie wyzej z strony "oskarzonych" nie da sie wyczytac ani troche zastanowienia, przemyslenia czy skruchy. Kazdy jezdzi jak chce, ok... tez czasem lubie zapierdalac czy powariowac ale nie w momencie kiedy w moim bliskim otoczeniu znajduja sie samochody. Bo chwila nie uwagi i przy predkosciach autostradowych przecietny kierowca wciska hamulec do oporu i przerabia nas na szaszlyki... I nie wazne jakim autem sie porusza przy 90-100 km/h i 20-30 metrach nie ma szans na wyhamowanie... a jadac na kole wystarczy ulamek sekundy i szlifujemy asfalt albo wbijamy sie w jakas bariereczke czy inny wiadukt... troche wyobrazni. Wszedzie do okola mowi sie o tym, ze "My" musimy myslec za tych co jada w puszkach... a na takim przykladzie to raczej nie mozna tego stwierdzic...
Prywatnie nie mam nic do nikogo, a slowo "pojeb" celowo uzylem i zapisalem w cudzyslowie bo tego sie najbardziej przyczepiliscie
Ide w kimono. Branoc |
| Ostatnio zmieniony przez MadJack 2011-04-17, 22:21, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
ralfązo
|
Wysłany: 2011-04-17, 22:21
|
|
|
| MadJack napisał/a: | | No moze ta opinie ogolu jest taka sprawa marginesowa. Ale w zadnym poscie wyzej z strony "oskarzonych" nie da sie wyczytac ani troche zastanowienia, przemyslenia czy skruchy. Kazdy jezdzi jak chce, ok... tez czasem lubie zapierdalac czy powariowac ale nie w momencie kiedy w moim bliskim otoczeniu znajduja sie samochody. Bo chwila nie uwagi i przy predkosciach autostradowych przecietny kierowca wciska hamulec do oporu i przerabia nas na szaszlyki... I nie wazne jakim autem sie porusza przy 90-100 km/h i 20-30 metrach nie ma szans na wyhamowanie... a jadac na kole wystarczy ulamek sekundy i szlifujemy asfalt albo wbijamy sie w jakas bariereczke czy inny wiadukt... troche wyobrazni. Wszedzie do okola mowi sie o tym, ze "My" musimy myslec za tych co jada w puszkach... a na takim przykladzie to raczej nie mozna tego stwierdzic... |
"oskarzony" -------prawie jak na wokandzie |
|
|
|
 |
vegaamen

Motocykl: brak
Imię: mam
|
Wysłany: 2011-04-17, 22:22
|
|
|
| MadJack "My"- to ty tez jestes pojebem ? |
_________________ Nie ważne co robisz i tak jesteś byle kim. |
|
|
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-04-17, 22:22
|
|
|
| ale Madjack jak juz gadamy o szlifach to gdzies ty widzial szlifa, podczas którego zatrzymujesz sie w miejscu a auto przerabia cie na szaszłyk? szlif jak nazwa wskazuje polega na ... no wlasnie. |
|
|
|
 |
MadJack [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-04-17, 22:25
|
|
|
vegaamen, mialem na mysli motocyklistow. Nie pojebow przepraszam, za zbyt trudna skladnie zdania co spowodowalo nie zrozumienie. A co do tego czy jestem... to pewnie nie raz juz mnie tak ktos nazwal na drodze... osobiscie sie nim nie czuje
zeno, a malo razy szlif sie konczy tak, ze uderza w nas puszka? albo my w nia uderzamy albo w inny obiekt?
dziekuje. Dobranoc |
| Ostatnio zmieniony przez MadJack 2011-04-17, 22:28, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-04-17, 22:26
|
|
|
| dobra... ja tez uwazam ze czas skonczyc dyskusje, pozdrawiam adwersarzy |
|
|
|
 |
vegaamen

|
Wysłany: 2011-04-17, 22:30
|
|
|
Pan jest moim pasterzem, nie brak mi niczego. Pozwala mi leżeć na zielonych pastwiskach. Prowadzi mnie nad wody, gdzie mogę odpocząć: orzeźwia moją duszę. Wiedzie mnie po właściwych ścieżkach przez wzgląd na swoje imię. Chociażbym chodził ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo Ty jesteś ze mną.
Tak chcial Bóg, taka byla wola Boska i nie nam grzeszniką ja oceniać. |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-04-17, 22:34
|
|
|
| vege myślałem że jesteś rozsądniejszy są mówiłes o rozsądku i bezpieczeństwie Więc powinieneś wziasc krytykę na klate Co do ralfonzo to jego postawa tylko potwierdza słuszność epitetu Ps ciekawe jakby tir za wami jechał też byś mu kazał na przegląd z hamulcami jechać |
|
|
|
 |
TNT [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-04-17, 22:36
|
|
|
| vegaamen napisał/a: | Pan jest moim pasterzem, nie brak mi niczego. Pozwala mi leżeć na zielonych pastwiskach. Prowadzi mnie nad wody, gdzie mogę odpocząć: orzeźwia moją duszę. Wiedzie mnie po właściwych ścieżkach przez wzgląd na swoje imię. Chociażbym chodził ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo Ty jesteś ze mną.
|
Motór jest moim pasterzem, nie brak mi niczego. Pozwala mi zasuwać na czarnych autostradach. Prowadzi mnie na Chudów, gdzie mogę odpocząć: orzeźwia moją duszę. Wiedzie mnie po "a-czwórce" przez wzgląd na swoje imię. Chociażbym jechał ciemną doliną, dziur się nie ulęknę, bo Ty jesteś ze mną.
(...)Na koło mnie stawiasz wobec mych przeciwników; namaszczasz mi głowę Motulkiem; mój gaźnik jest przeobfity. 6 Tak, dobroć i łaska pójdą w ślad za mną przez wszystkie dni mego życia i zamieszkam na Stacji Benzynowej po najdłuższe czasy.
W sprawę nie będę się wpieprzał, ale troszkę spokojniej można było ze słownictwem... szanujmy się nawzajem |
| Ostatnio zmieniony przez TNT 2011-04-17, 22:39, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
cider30
Motocykl: Suzuki VL 800 (Volusia)
Imię: Darek
Wiek: 46 Dołączył: 31 Sty 2011 Posty: 89 Skąd: Radzionków
|
Wysłany: 2011-04-17, 22:37
|
|
|
| vegaamen napisał/a: | Pan jest moim pasterzem, nie brak mi niczego. Pozwala mi leżeć na zielonych pastwiskach. Prowadzi mnie nad wody, gdzie mogę odpocząć: orzeźwia moją duszę. Wiedzie mnie po właściwych ścieżkach przez wzgląd na swoje imię. Chociażbym chodził ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo Ty jesteś ze mną.
Tak chcial Bóg, taka byla wola Boska i nie nam grzeszniką ja oceniać. |
Nie mów, że Częstochowa ci się, aż tak udzieliła |
_________________ Misiu |
|
|
|
 |
vegaamen

|
Wysłany: 2011-04-17, 22:44
|
|
|
nie bylem .............jak bys nie zauwazyl nie jestem motocyklista tylko wariatem pedzacym 80km/h po autostradzie a o koledze juz nie wspomne ......
chodza sluchy ze jak postawil to nie umial mu opasc......motor oczywiscie |
|
|
|
 |
ralfązo
|
Wysłany: 2011-04-17, 22:54
|
|
|
| magik napisał/a: | | vege myślałem że jesteś rozsądniejszy są mówiłes o rozsądku i bezpieczeństwie Więc powinieneś wziasc krytykę na klate Co do ralfonzo to jego postawa tylko potwierdza słuszność epitetu Ps ciekawe jakby tir za wami jechał też byś mu kazał na przegląd z hamulcami jechać |
mysle ze wypowiedziałem sie jasno 12 postów wyzej
"nie twierdze ze jest ok i ze mam "wyjebane"
a TIRY faktycznie niesprawne niektóre jezdza
http://www.fakt.pl/TIR-zn...ly,66402,1.html
|
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2011-04-17, 23:01
|
|
|
| zeno napisał/a: | | szlif jak nazwa wskazuje polega na ... no wlasnie. |
Czy mogę prosić o pierwsze koło ratunkowe ?
A teraz słowo ode mnie. Nie wiem jak ta sytuacja wyglądała ponieważ nie było mnie przy tym ale uważam, że więcej hujów, cipów, kurwów i pojebów powinno paść w tym temacie w końcu to już 4 strony i 22-23 godzina a tu nic. Ale jestem dobrej myśli i liczę, że wprawiona w ruch machina w końcu nabierze prędkości. |
|
|
|
 |
Kapitan Bomba

Motocykl: Orzeł 1
Imię: Tytus
|
Wysłany: 2011-04-17, 23:01
|
|
|
Kurwa dawcy napierdalać na gumach |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |