|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
"gratulacje" |
| Autor |
Wiadomość |
swistak
Forumowy ślusarz

Motocykl: kilofaza
Imię: swistak
|
Wysłany: 2011-04-17, 21:48
|
|
|
jak tu taka gadka to sie nawet nie wychylam |
_________________ A swistak siedzi....
Swistak już nie siedzi ....!!!!
Swistak już "CENZURA" !!:) Woohhhaaa
http://www.motorybnik.pun.pl
przeróbka twojego wydechu - 732252302
FB lux motometale
 |
|
|
|
 |
ralfązo
Motocykl: był 600 i 900
Imię: RALF
|
Wysłany: 2011-04-17, 21:48
|
|
|
| malinka napisał/a: | | vegaamen napisał/a: | | Potnik czy jak ci tam leci to lepeij nie mysle bo nie jest twoja mocna strona i nie obrazaj mnie ...a owa dziewczyna nie martwi sie o nas tylko wyzywa nas od ''pojebow''... |
Tego określenia raz użyłam raz, potem przeprosiłam za obelgę jeśli cie uraziła.
Najwidoczniej masz problem z czytaniem ze zrozumieniem z późniejszych postów.
Przeczytaj je wszystkie które napisałam a w szczególności ten przed ostatni co napisałam. Pomyśl co by było jakby się wywalił? Nie zdążyłam na pewno wyhamować, jeśli by zaszła taka akacja i miałabym na sumieniu młodego faceta, a szkoda żeby sobie nasrała do papierów przez CZYJĄŚ głupotę.
| ralfązo napisał/a: |
Tomek co nie którzy przerzywaja - masakra
a1 - ma 3 pasy - qrwa 10 czołgów by sie zmiesciło |
Dla ciebie to zabawne ale jeżdżę zgodnie z przepisami i nie będę się cisnąć na środek by być dla kogoś zawalidrogą, bo nie zapierdalam. |
zgodnie z przepisami mozesz rozkulac sie na autobanie do 140km/godz.
takze kieruneczek w lewo i po krzyku - pozdrawiam
aaaaaaa i skoro nie "zapierdalałaś" to byś nas widziała
no chyba ze za wiele owadów na szybce przysloniło ci widok to rozumię |
| Ostatnio zmieniony przez ralfązo 2011-04-17, 21:52, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
mendelmax

Motocykl: Kawasaki KLE 500
Imię: Maciek
|
Wysłany: 2011-04-17, 21:51
|
|
|
Panowie, skoro malinka was skrytykowała w ten sposób to pewnie nie dlatego, żeby zakozaczyć na forum, tylko musieliście ją naprawdę nieźle wku*wić. I można problem wyśmiewać, mówić że to wasza sprawa, ale brutalna prawda jest taka, że jaką opinię zrobi kilku takich "nasza sprawa", z taką będzie musiała borykać się cała reszta. I jak tu się potem dziwić niechęci kierowców do motocykli?
Ja osobiście gdy jadę autem robię wszystko żeby pomagać motocyklistom (zjeżdżam na bok, sygnalizuję że mogą wyprzedzać itd.), ale jak mnie nagle na gumie wyprzedza ktoś na publicznej drodze, no to nie mogę sam nie zakląć. |
|
|
|
 |
vegaamen

Motocykl: brak
Imię: mam
|
Wysłany: 2011-04-17, 21:52
|
|
|
czasmi samo przepraszam nie wystarcza ..........przez ciebie nie czuje sie juz motocyklista tylko pojebem a przeprosiny sa nieprzyjate ............przynajmniej niegdzie tego nie wyczytalem a tego nie wiem na 100% bo jestem tez slepy
i ludzie na milosc boska bo juz tego czytac nie moge ralf jechal caly czas prawym pasem i nikogo nie wyprzedzal ............a to ze malinka nie umie wrzucic 2 biegu i kierunkowskazu to niech sie zapisze na doksztalcanie kierowcow
powtarzam jechal prawym pasem na autostradzie ok 80km/h ............ |
_________________ Nie ważne co robisz i tak jesteś byle kim. |
|
|
|
 |
malinka
wolny strzelec

Motocykl: Kruszunka (GSX-R 600 K3)
Imię: Agnieszka
Wiek: 37 Dołączyła: 05 Kwi 2010 Posty: 697 Skąd: SCI - dzikie strony
|
Wysłany: 2011-04-17, 21:57
|
|
|
vegaamen, 8 post od góry
http://forum.motocyklisto...t2446.htm#72643
ralfązo, autem nie czuje się pewnie jak jeżdżę, a jechałam nim bo mnie stan zdrowia zmusił. Wtedy jak was spotkałam było chwile 3 pasy, potem zwężenie, wyminęłam was, potem mnie wyminęliście i znowu prosta.
Poza tym nie do prędkości się dopieprzyłam tylko sposobu jazdy. |
|
|
|
 |
ralfązo
|
Wysłany: 2011-04-17, 22:01
|
|
|
| malinka napisał/a: | vegaamen, 8 post od góry
ralfązo, autem nie czuje się pewnie jak jeżdżę, a jechałam nim bo mnie stan zdrowia zmusił. Wtedy jak was spotkałam było chwile 3 pasy, potem zwężenie, wyminęłam was, potem mnie wyminęliście i znowu prosta.
kazdy jezdzi jak chce, jak przepisy pozwalaja lub umie takze chyba nie tobie to oceniac
a mój styl i pitra bardzo mi sie podoba
A jak autkiem nie czujesz sie pewnie jak jezdzisz to warto by było zebys dokupiła jakies godzinki doszkalajace np: w LANETTI tak co komuś krzywdy nie zrobisz na drodze publicznej chocby dwóm motocyklisyom na A1 |
| Ostatnio zmieniony przez ralfązo 2011-04-17, 22:05, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
vegaamen

|
Wysłany: 2011-04-17, 22:04
|
|
|
a przeprosiny dalej nie sa przyjete ............ale mysle ze skrzynka wodki zalatwi sprawe
a potem zapraszam wszystkich z forum na impreze |
| Ostatnio zmieniony przez vegaamen 2011-04-17, 22:05, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-04-17, 22:05
|
|
|
| malinka napisał/a: | vegaamen, 8 post od góry
a ja ci sie dziwie malinka, rozpetałaś burze a teraz ich po dupach całujesz i sie tłumaczysz... |
|
|
|
 |
MadJack [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-04-17, 22:06
|
|
|
| ralfązo, bez obrazy ale po sposobie Twojej wypowiedzi i tego jak to przyjales to nawet osoba, ktora nie ma prawa jazdy i w zyciu nie jechala samochodem stwierdzi, ze jestes "pojebem". Bo moze wedlug Ciebie nic sie nie stalo ale jednak ktos z tylu sie napocil widzac Twoje wyczyny (i zapewne pocenie to nie bylo oznaka wrazenia, czy podniecenia) i kazdemu mniej lub bardziej normalnemu czlowiekowi dalo by to mniej lub bardziej do myslenia. W Twoim przekonaniu wszystko jest okej i masz wyjebane, wiec mozna sie latwo domyslec w jaki sposob sie poruszasz i jak pracujesz na opinie ogolu... |
|
|
|
 |
malinka
wolny strzelec

Motocykl: Kruszunka (GSX-R 600 K3)
Imię: Agnieszka
Wiek: 37 Dołączyła: 05 Kwi 2010 Posty: 697 Skąd: SCI - dzikie strony
|
Wysłany: 2011-04-17, 22:12
|
|
|
| zeno napisał/a: |
a ja ci sie dziwie malinka, rozpetałaś burze a teraz ich po dupach całujesz i sie tłumaczysz... |
Zeno nie przesadzaj, nie całuje po tyłkach, ale z określeniem może przesadziłam. Powinnam zwrócić uwagę w kulturalniejszy sposób, bo w końcu jestem osoba dorosłą, a nie małolatą bluzgającą niecenzuralnymi słowami na prawo i lewo.
I dalej będę zostawać przy swoim zdaniu. Przesadziliście. Takie zabawy nie powinny mieć miejsca na drodze publicznej tylko w wyznaczonych do tego miejscach. Bierzcie pod uwagę że na drodze są różni użytkownicy (w różnym stopniu zaawansowania). |
|
|
|
 |
ralfązo
|
Wysłany: 2011-04-17, 22:13
|
|
|
| MadJack napisał/a: | | ralfązo, bez obrazy ale po sposobie Twojej wypowiedzi i tego jak to przyjales to nawet osoba, ktora nie ma prawa jazdy i w zyciu nie jechala samochodem stwierdzi, ze jestes "pojebem". Bo moze wedlug Ciebie nic sie nie stalo ale jednak ktos z tylu sie napocil widzac Twoje wyczyny (i zapewne pocenie to nie bylo oznaka wrazenia, czy podniecenia) i kazdemu mniej lub bardziej normalnemu czlowiekowi dalo by to mniej lub bardziej do myslenia. W Twoim przekonaniu wszystko jest okej i masz wyjebane, wiec mozna sie latwo domyslec w jaki sposob sie poruszasz i jak pracujesz na opinie ogolu... |
w 95% jezdze normalnie
wiec strasznie kobita wqrwiła mnie stwierdzeniem ze jestem "pojebem"
nie twierdze ze jest ok i ze mam "wyjebane"
myśle ze kazdy z nas ma swoje chwile zapomnienia
cała ta polemika mogła byc rozegrana w całkowicie inny sposób
a wyskakiwanie ze ktos jest "pojebem" uwazam ze jest nie na miejscu
jest wiele innych okresleń które mogło by mnie okreslić za dana sytuacje
a nie mieszanie mnie z błotem |
|
|
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-04-17, 22:13
|
|
|
| MadJack napisał/a: | | ... W Twoim przekonaniu wszystko jest okej i masz wyjebane, wiec mozna sie latwo domyslec w jaki sposob sie poruszasz i jak pracujesz na opinie ogolu... |
i juz prosze was dajcie spokój tej opinii ogółu. kierowcy puszek i tak mają to w dupie, podobnie jak znakomita większośc z nas...
chłopaki pojechali i dobrze ze potrafią jeżdzić, dobrze ze z tyłu mieli malinkę, która się spociła ale ich nie przejechała, szkoda ze nie widzą tego, że kto inny pewno by ich rozjebał na drodze przez nieuwage i do końca życia wózek... ale ich sprawa, każdy uczy sie na błędach |
|
|
|
 |
vegaamen

|
Wysłany: 2011-04-17, 22:14
|
|
|
| ''bez obrazy ale''............hehehehe |
|
|
|
 |
ralfązo
|
Wysłany: 2011-04-17, 22:15
|
|
|
| zeno napisał/a: | | MadJack napisał/a: | | ... W Twoim przekonaniu wszystko jest okej i masz wyjebane, wiec mozna sie latwo domyslec w jaki sposob sie poruszasz i jak pracujesz na opinie ogolu... |
i juz prosze was dajcie spokój tej opinii ogółu. kierowcy puszek i tak mają to w dupie, podobnie jak znakomita większośc z nas...
chłopaki pojechali i dobrze ze potrafią jeżdzić, dobrze ze z tyłu mieli malinkę, która się spociła ale ich nie przejechała, szkoda ze nie widzą tego, że kto inny pewno by ich rozjebał na drodze przez nieuwage i do końca życia wózek... ale ich sprawa, każdy uczy sie na błędach |
ZENO i tym ślicznym akcentem mysle ze możemy zamknąc temat - heeeeeeeeeeeee |
|
|
|
 |
vegaamen

|
Wysłany: 2011-04-17, 22:18
|
|
|
| tylko 3 strony to dla mnie obraza..............żadam satysfakcji |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |