Forum Śląskich Motocyklistów Strona Główna Forum Śląskich Motocyklistów

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Gdzie wy jesteście?
Autor Wiadomość
keyti 
..just keyti

Motocykl: SF yeah madafaka
Imię: kasia
Wysłany: 2010-11-23, 11:17   

miesko napisał/a:
..... Jaki jest powód tego że tak wiele ludzi nie chce poczuć "tego klimatu", jeśli ktoś jest użytkownikiem motocykla po prostu, to wporzo natomiast jeśli ktoś sie nazywa motocyklistom i jadąc na przeciwko pozdrawia mnie to w moim mniemaniu należy do "braci motocyklowej"(?????) tj osoby mażącej o poczuciu wolności, kierującej się określonymi zasadami ( dot. braci motocyklowej) i właśnie dla takich ludzi są odpowiednie miejsca dające ten klimat a ludzie jak zwykle zawodzą.

Szkoda mi tych ludzi którzy zrobili coś w naszym małym światku motocyklowym a nikt nie potrafił tego docenić (????)- otworzył lokal, zorganizował imprezę a ludzi takich jest naprawde sporo - takich tj "Naszych na któych sie wypieliśmy"

Wspierajmy lokalnych przedsiębiorców ;) (??????)

A poważnie jeśli ktoś robi coś z myślą o nas (?????) - nie zawodźmy tych ludzi (????)...

oj Kamil..przegiołeś po prostu z tym patosem...brakuje tylko: "ask not what your country can do for you — ask what you can do for your country"
ktoś juz tu wspomiał o tym ze wygląda to jak agitka.
no i ze brać motocyklowa oczywiście tylko w knajpach motocyklowych moze sie spotykac....brać-srać, pisałam juz o burakach i o ciulach wiec nie bede powtarzac, a Ty nie pisz ze skoro Ci macham jadąc a moto to musze chodzić z Tobą po kajpach - a jak nie chce sie integrować to co? mam nie machać?

wiesz ja chyba jednak "sie gonie"

DragstaR1 

Motocykl: Pegaz
Imię: Wredny Matkojebca
Wysłany: 2010-11-23, 11:22   

keyti napisał/a:

a jak nie chce sie integrować to co? mam nie machać?

Nie machać! Trzymać mocno ręcami za kierownic i do przodu:)

miesko 

Motocykl: diobelski
Imię: Kamil
Wysłany: 2010-11-23, 11:22   

Chyba nie doczytałaś kolejnych postów,,, ?

malinka 
wolny strzelec

Motocykl: Kruszunka (GSX-R 600 K3)
Imię: Agnieszka
Wysłany: 2010-11-23, 15:23   

miesko napisał/a:

Zamiast się mądrzyć i zimować dupska może warto byłoby odwiedzić którąś z zbliżających się imprez.... hmm Moto Śnieżka u Invadersów zapowiada się ciekawie?

Na poprzednią edycje TEJ imprezy (pod inna nazwą) przyszło hmm z 30 os?

Kurcze ukuło to trosze ludzi którzy wkładali serce w zorganizowanie tego..

Kicia pozwól, że Cie poprawię nazwa imprezy to MOTOŚNIEŻKA a nie rozdzielnie :D druga rzecz tak to wyszło że Invadersi urządzają imprezę, a tak nie jest - bo urządzam ja i Eliza Flaszewska. Oni są tylko sponsorami. Dzięki ich dobremu sercu w ramach sponsoringu dali nam swój lokal i od każdego piwa parę groszy pójdzie na Lenkę (to był ich pomysł za który z całego serduszka dziękuję) :D A po trzecie zeszłoroczna edycja nazywała się MOTOZASPA - nazwa tegorocznej zmieniła się ze względu na parę rzeczy ale tego nie będę tego tu pisać. I nie było tylko 30 osób tylko ponad setkę, 30 co najwyżej mogło być motocyklistów. A szkoda bo zbieraliśmy pieniądze na motocykl ratowniczy dla Rybnika. W sumie zebraliśmy około 700 złotych.

Poza tym serdecznie zapraszam, poniżej link do tematu

MOTOŚNIEŻKA 2010

greenmack 

Motocykl: rower
Imię: maciek
Wysłany: 2010-11-23, 15:49   

sie rozpisali wszyscy,heheh

emil 

Motocykl: motocykl
Imię: lucek
Wysłany: 2010-11-23, 16:02   

jak chcecie to możemy zorganizować gdzieś w 1. dzien wiosny topienie marzanny :D polaczone z grillem, rok temu zrobilismy taką bibę, a nasza marzena wyglądała jak niżej. Oczywiście potem był grill, rozpalany suszarą do tynku bo nie było rozpałki, ale dało radę :D
a nie tam siedzenie po knajpach :D

a jak zima będzie za długa to utopimy ją w pierwszy słoneczny weekend lutego :D
Ostatnio zmieniony przez emil 2010-11-23, 16:10, w całości zmieniany 1 raz  

mg1989sos 
Założyciel

Motocykl: ZZR600
Imię: Michał
Wysłany: 2010-11-23, 16:10   

ja się na to piszę już teraz :D
Profil Facebook

emil 

Motocykl: motocykl
Imię: lucek
Wysłany: 2010-11-23, 16:11   

a Ty to wiadomo :D

walek809 

Motocykl: streetfighter
Imię: kris
Wysłany: 2010-11-23, 16:12   

niezła lalunia hehe
jak co ja też sie piszę

prezesartur 

Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
Wysłany: 2010-11-23, 16:12   

A nie lepsze by było np. topienie rumuna albo polowanie na żyda?

manka
[Usunięty]

Wysłany: 2010-11-23, 16:19   

ijeee.. moja Marzanka :D (mojego autorstwa- poniosła mnie fantazja)

No jeśli za długo sie bedzie mrozić, a śniegu mało to ja utopimy, a jak śnieg będzie to ja u kamieniujemy i podpalimy :)

Kapitan Bomba 

Motocykl: Orzeł 1
Imię: Tytus
Wysłany: 2010-11-23, 16:39   

Proszę ile nowych informacji na temat motocyklizmu i prawdziwków się z tego tematu dowiedziałem. Niech ktoś wypisze Dekalog Prawdziwego Motocyklisty, myślę że wiele osób będzie przestrzegać twardych żelaznych MOTOCYKLOWYCH przykazań.

magik
[Usunięty]

Wysłany: 2010-11-23, 17:32   

miesko napisał/a:
hehe wystarczy pare linijek wyklepać.....
[ Dodano: 2010-11-23, 11:13 ]
magik napisał/a:

ta i tak zmierzajac tym tokiem myslenia zas dochodzimy do tematu prawdziwy motocykilsta........ a huj w........ Chcesz marzyć chcesz czuć wieź potrzebujesz braci wstą do klubu, albo załóz swoj.

Zaczynając przygode z "motórem" jakieś 14 lat temu zostały mi wpojone pewne wartości i zasady - nie szanujesz ich nie szanujesz mnie.
Co do tych klubów... chopie mosz ty pojęcie....

magik napisał/a:

Taki czasy ze jak ktos chce to bedzie sie łaczył a jak ktos nie chce to nie Motocykl to pasja zamilowanie a czy ja realizuje upijajac sie na zlotach czy grzebiąc sie przez zime w olejach smarach i czesciach a nie w pubie "motocyklowym" :> hehehe :D
Tak na marginesie jaka to jest muzyka motocyklowa ?? bo nawet jak wynika z tematu muza na moto i nie tylko każdzy z nas am inksza muze buahahahaha motocyklową

pisaniem o tej muzyce robisz to złośliwie... Stary pisząc mam używać zwrotu "muzyka która wg stereotypów jest motocyklową" ?czy może "muzyka kojażona z klimatem motocyklowym" ? jaką forme wolisz? a może "muzyka przy któej ludzie na zlotach sie bawią" ?

magik napisał/a:

Wiesz co sory bardzo ale to rozpierniczylo mnie na łopatki z mysla o nas?? heheh tak bo bezinteresownie otworzyli i robia wszystko za darmo (nie mowie o szczegolnych sytuacjach i rożnych akcjach wiec nie fuczeć :P ) No chłopie napisz offem że chcesz zrobic reklame że za pisanie tego odpalaja Ci pare stówek to zrozumiem a nie próbojesz nie wiem jakies poczucie winy w nas wzbudzić ze mamy motocykl i mowimy o sobie motocyklisci to musimy do takich knajp chodzic :(

Ej stary skoro robi sie dany biznes pod danego klienta tj knajpa motocyklowa dla motocyklisty, kur** no kino dla widza a gitary też nie sprzedasz nikomu innemu niż gitarzyście tak?

magik napisał/a:

ciekawy tok myslenia taki bardzo w stylu dres=dyskoteka metal,brudas=rokoteka TAKIE TO OGRANICZONE

dres dyskoteka, brudas rokoteka, magik pole buraków

Jedyne co tu jest ograniczone to ty.

A jeśli chcesz kontynuować tą sprzeczke to zapraszam na pw.

a po co na PW napisałem tu co mysle o tym wiec skoncze tą mysl tu :)

wiec po pierwsze a jakie sa te zasady które Ci wpili :P bo mnie kodeks drogowy i tego przsestrzegam Jesli zasada jest siedzenie w barze to faktycznie Cie nie szanuje wole w plenerze w garazu albo na działce O klubach moze nie mam za duzego pojecia bo nigdzu nie chciałem należeć - czyż nie proste - wiem że innym to sie podoba chca tego wiec droga wolna szanuje tych ludzi znam paru z WRM z gliwic ale czy ich styl zycia jest wyznacznikiem i celem do którego ma dazyc motocyklista ?? vel prawdziwy motocyklista

dwa co do muzy co najwyżej jestem uszczypliwy ale kurde tak stereotypowo to zabrzmiało ze aż kiszki wykreca :P faktycznie brzmi lepiej muzyka kojażona z klimatem motocyklowym :P ale dość o muzyce

po trzecie jak robisza dany biznes pod kogoś to najpierw zobacz czy jest potrzeba pozatym kazdy biznes jest nastawiony na zysk, a powiedzmy sobie jak klimat mi nie lezy to po kiego rzyba mam tam chodzic jest tyle fajniejszych niekoniecznie motocyklowych miejsc gdzie moge sie napic Poprostu Twoj tekst smierdzi reklama jak dla mnie, a nie lubie perfidnej reklamy w stylu jesli jestes motocyklista bawisz sie tam i tam jesli jestes patiota nosisz czerwonobiałe bokserki a jesli jestes ciulem nie widzisz jak cie w dupe rąbia

Nie mowie o imprezach charytatywnych czy innych koncertach na rzecz kogoś wiec prosił bym Cie o to samo bo to nie jest temat tego

Wiec nie zmuszaj nas do integracji w barach motocyklowych bo kurde my mozemy sie zintegrowac nawet w aquaparku jak tam bedziemy sie dobrze bawic albo w garażu u emila

własnie też sie pisze emiltylko transport powrotny musze skołować chyba ze kulturalnie soczek walne :P

No a po czwarte to odnesze jakieś wrażenie że próbojesz mnie obrazić że jestem ograniczony hmmm kto mie tu poznał ten wie Ja nie mam żalu bo mnie albo sie lubi albo nienawidzi wiec :P wolny wubór (no chyba że jesteś prawdziwym motocyklistą to musisz mnie lubic <lol> :D :D :D taka złosliwość z mojej strony)

Wiec jak dla Ciebie moge sie gonić na pole buraków nawet wezme sobie grila i piwko po drodze i bede sie intregował z burakami

prezesartur 

Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
Wysłany: 2010-11-23, 17:44   

Magik podchodzisz do sprawy zbyt emocjonalnie nawet jeśli ktoś powie, że jesteś debilem lub idiotą to nie znaczy, że od razu chce Cię obrazić. U nas w ten sposób mówi się np."nie podzielam twojego zdania"

Patra 

Motocykl: CB 500
Imię: Patra
Wysłany: 2010-11-23, 18:05   

manka napisał/a:
ijeee.. moja Marzanka :D (mojego autorstwa- poniosła mnie fantazja)

No jeśli za długo sie bedzie mrozić, a śniegu mało to ja utopimy, a jak śnieg będzie to ja u kamieniujemy i podpalimy :)

Ha ha kiedy to było :)
A śniegiem proponuje zająć się już teraz zanim napada :P

Odpowiedz do tematu