|
Blondyna + focus na blachach WE |
| Autor |
Wiadomość |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-09-01, 22:35
|
|
|
| co konkretnie? |
|
|
|
 |
emil

Motocykl: motocykl
Imię: lucek
Wiek: 112 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 3698 Skąd: somalia
|
Wysłany: 2011-09-01, 22:37
|
|
|
| no, jaki z niego jest kozak np. |
_________________ a nie bede nikogo obrazal.. |
|
|
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-09-01, 23:20
|
|
|
| racja. wolał poświecić moto żeby nauczyć faceta rozumu. nie kazdego na to stać |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2011-09-01, 23:21
|
|
|
| To się nazywa heroizm a nie jakieś tam eventy. Doceńcie to. |
|
 |
Abaddon [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-09-02, 00:05
|
|
|
Chyba nie wiecie jak dawać kobietom przyjemność... i to "bezdotykowo"
Stoję dziś wieczorem na światłach przy "Spodku"... z mojej prawej granatowa Fabia Combi z logo "TP"- chyba (V3 ... )
No i siedzą dwa lachonki... kierowca gazuje spoglądając na mnie i dając mi do zrozumienia, że nie mam żadnych szans.
Przyjmuję wyzwanie i z pokorą "podnoszę rękawicę"... Fabia rusza z piskiem, a ja delikatnie i powoli- jedynka, dwójka, trójka... na blacie mam jakieś 70 km/h i wącham spaliny Fabii... Po kilku sekundach doganiam ją i zaglądam do wnętrza pojazdu... cóż za radość panowała w tym aucie- nie wiem, czy miały jednocześnie orgazm, czy ujarały się jakąś rzeżuchą...
... dałem im "wygrać" |
|
|
|
 |
uzi68 [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-09-02, 01:23
|
|
|
| Abaddon napisał/a: | Chyba nie wiecie jak dawać kobietom przyjemność... i to "bezdotykowo"
Stoję dziś wieczorem na światłach przy "Spodku"... z mojej prawej granatowa Fabia Combi z logo "TP"- chyba (V3 ... )
No i siedzą dwa lachonki... kierowca gazuje spoglądając na mnie i dając mi do zrozumienia, że nie mam żadnych szans.
Przyjmuję wyzwanie i z pokorą "podnoszę rękawicę"... Fabia rusza z piskiem, a ja delikatnie i powoli- jedynka, dwójka, trójka... na blacie mam jakieś 70 km/h i wącham spaliny Fabii... Po kilku sekundach doganiam ją i zaglądam do wnętrza pojazdu... cóż za radość panowała w tym aucie- nie wiem, czy miały jednocześnie orgazm, czy ujarały się jakąś rzeżuchą...
... dałem im "wygrać" |
I to odróżnia mężczyzn od chłopców. |
|
|
|
 |
emil

|
Wysłany: 2011-09-02, 07:27
|
|
|
To, że lubi wąchać spaliny skody?? |
|
|
|
 |
Cris
call me snake...

Motocykl: Yamaha XJ600
Imię: Cris
Wiek: 59 Dołączył: 06 Paź 2010 Posty: 3401 Skąd: Milton Keynes UK
|
Wysłany: 2011-09-02, 09:07
|
|
|
| Abaddon napisał/a: | ... dałem im "wygrać" |
bo liczyłes na kolacje łączoną....ty erosomanie.... |
_________________ Wróg publiczny nr 1 |
|
|
|
 |
Trollsky

Motocykl: Pomarańczowy
Imię: Ginter
Wiek: 44 Dołączył: 27 Lip 2010 Posty: 484 Skąd: Z piwnicy
|
Wysłany: 2011-09-02, 09:08
|
|
|
| Abaddon napisał/a: | Chyba nie wiecie jak dawać kobietom przyjemność... i to "bezdotykowo"
... dałem im "wygrać" |
one na szóstym do odciny a ty dwójki jeszze nie wrzuciłes |
_________________ www.trollsky.com
http://www.youtube.com/user/Trollskyy?feature=mhee |
|
|
|
 |
street_angel
Motocykl: xxx
Imię: xxx
|
Wysłany: 2011-09-02, 21:18 Re: Blondyna + focus na blachach WE
|
|
|
| Trollsky napisał/a: | | 10 cm od mojego wydechu |
to jest jeszcze spoko wczoraj po 22 na browarze w tychach czerwona corsa 5 szczeniaków w środku podjechali do połowy mojego motoru, mogłam sobie na masce usiąść, wystarczyłby tylko jeden ruch w lewo. jak wyprzedziliśmy 2tiry to ciula dalej lewym, trochę odpuściłam niech sobie jedzie, wyprzedził i co robi ... ostre hamowanie bo na stację musi zjechać. |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2011-09-02, 22:03
|
|
|
| To prawdziwa plaga. Puszczą takich szczeniaków po 18-20 lat do samochodów i ci szaleją. |
|
 |
emil

|
Wysłany: 2011-09-02, 22:52 Re: Blondyna + focus na blachach WE
|
|
|
| street_angel napisał/a: | to jest jeszcze spoko wczoraj po 22 na browarze w tychach czerwona corsa 5 szczeniaków w środku podjechali do połowy mojego motoru, mogłam sobie na masce usiąść, wystarczyłby tylko jeden ruch w lewo. jak wyprzedziliśmy 2tiry to ciula dalej lewym, trochę odpuściłam niech sobie jedzie, wyprzedził i co robi ... ostre hamowanie bo na stację musi zjechać. |
corsa może się lepiej zebrać niż to co posiadasz, więc lepiej uważaj. To taka przestroga, bo być może będziesz chciała przykozaczyć i nie będzie czym a może nawet miejsca braknąć. |
|
|
|
 |
Abaddon [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-09-04, 20:55
|
|
|
| Cris napisał/a: | | Abaddon napisał/a: | ... dałem im "wygrać" |