|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
Kawasaki KLE 500 |
| Autor |
Wiadomość |
mendelmax

Motocykl: Kawasaki KLE 500
Imię: Maciek
|
Wysłany: 2011-03-11, 11:20
|
|
|
MadJack, owiewki fabryczne były z tego co wiem dwie (i jeszcze jedna po facelifcie)- niska i wysoka.
Ja mam tą wysoką. Narazie z racji na brak mocy rozpędziłem się tylko do 100kph i nie ma dramatu, niemniej jak zależy ci na komforcie to faktycznie lepiej kupić jakąś jeszcze wyższą.
Nawet KLE można fajnie zmotać:
Na brak mocy w jeździe we dwójkę są dwa rozwiązania, oba tak samo skuteczne:
a) zostawić kobietę w domu i jechać w grupce kumpli
b) przekonać kobietę, że powinna śmigać na swoim moto |
|
|
|
 |
managa

Motocykl: nx650
Imię: Aga
|
|
|
|
 |
mendelmax

Motocykl: Kawasaki KLE 500
Imię: Maciek
|
Wysłany: 2011-03-11, 14:10
|
|
|
| managa napisał/a: | | enduro w kolorystyce piaskowej - love! |
Jako człowiek, który niejedną sesję zimową miał nieco przedłużoną przez Dakar- popieram |
|
|
|
 |
MadJack [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-03-11, 14:15
|
|
|
Cóz Emil, nie bede negowal, ze KLEkot jest kiepski dla 2 osob i bagazu. Jednak >http://www.advpoland.com/artykuly/podroze/152-relacje-z-podrozy/3637-skandynawia-kle-kotem< jak widac sie da. I w calym artykule nikt nie narzekal. Po za tym licze sie z tym, ze 100 konny silnik raczej na pewno bedzie mial wieksza mase (cale moto) mowie oczywiscie o enduro itp. Najpewniej bedzie wiecej palil, bedzie drozszy w serwisowaniu... W szczegolnosci te ostatnie
a z racji, ze moje dochody sa bardzo nie wielkie to tanie czesci i tanie utrzymanie jest wazne... zreszta pewnie nie tylko dla mnie. |
|
|
|
 |
ozon

Motocykl: FZ6
Imię: olek
|
Wysłany: 2011-03-11, 16:02
|
|
|
| MadJack napisał/a: | Cóz Emil, nie bede negowal, ze KLEkot jest kiepski dla 2 osob i bagazu. Jednak >http://www.advpoland.com/artykuly/podroze/152-relacje-z-podrozy/3637-skandynawia-kle-kotem< jak widac sie da. I w calym artykule nikt nie narzekal. Po za tym licze sie z tym, ze 100 konny silnik raczej na pewno bedzie mial wieksza mase (cale moto) mowie oczywiscie o enduro itp. Najpewniej bedzie wiecej palil, bedzie drozszy w serwisowaniu... W szczegolnosci te ostatnie
a z racji, ze moje dochody sa bardzo nie wielkie to tanie czesci i tanie utrzymanie jest wazne... zreszta pewnie nie tylko dla mnie. |
jasne ze sie da wszystko sie da kumpel byl w chorwacii z zona i gadal ze nie załuje |
_________________ Moto Jest Jak MediaMarkt- Nie Dla Idiotow...
Hornet Turysta.... |
|
|
|
 |
shortt

Motocykl: ER5
|
Wysłany: 2011-03-11, 23:13
|
|
|
| ozon napisał/a: | shortt, ale jak jest poterzeba to jest co odkrecic taki malutki urwis |
w końcu ktoś docenia najbardziej niedoceniany skuter!
Musimy się zgadać na jakieś latanie! |
|
|
|
 |
MadJack [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-03-12, 10:40
|
|
|
jak ktos dzis bedzie latal na KLE i nie bedzie mial celu to zapraszam do siebie pewnie posiedze w garazu bo z noga w gipsie to nie polatam a z checia bym sie temu motongowi uwazniej przygladnal |
|
|
|
 |
_k2_

Motocykl: TDM
Imię: Krzysiek
|
Wysłany: 2011-03-15, 09:37
|
|
|
nic nie mam do Klekota, poza tym że nie podoba mi sie jego klank, ale ...
| MadJack napisał/a: | | jak widac sie da |
oczywiście że tak. Rometem też się da na przykład do Afryki |
_________________ k2 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |